icon

Ako odstrániť pach cigaretového dymu z oblečenia?

Dnes o 08:30

Kúpila som si sveter, podľa fotiek aj popisu bol v poriadku, ale po otvorení balíka strašne cítiť cigarety. Prala som ho už dvakrát a zápach stále zostal. Brali by ste to ako dôvod na vrátenie, aj keď vec inak zodpovedá inzerátu? Poprípade ako to vyperiem? Nejaké rady?

anonym_6cc5ad
Dnes o 08:32

a co cakas? v nakupnych centrach stoji nove oblecenie 3€ a ty kupujes pouzite po inych ludoch

anonym_25bb5e
Dnes o 08:32

ja áno, neznášam cigaretový zápach, kúpila som tak lúpané orechy, neskutočne smrdeli, vyhodili sme ich

anonym_432eab
Dnes o 08:33

Vrátiť.

Ja som nefajčiar, mne by to vadilo

Obchody sú plne handier fakt za pár eur a kupuješ bez risku že kúpiš niečo tak smradľavé

anonym_4d5a06
Dnes o 08:35

pre mna by to dovod na vratenie nebol.. lebo to sa extrembe tazko dokazuje plus tusim platis postovne.. ja by som ho sice nenosila, ale dala by som ho dalej do obehu na predaj..

anonym_5db99e
Dnes o 08:44

Vyper s octom, daj na balkón.

anonym_f17fd5
Dnes o 09:03

Ja som tak mala s detským oblečením
Pekne nové ale smrad hrozný
Prala som niekoľko krát ale nakoniec vyhodila

anonym_6b35de
Dnes o 09:20
@anonym_f17fd5

Ja som tak mala s detským oblečením
Pekne nové ale smrad hrozný
Prala som niekoľko krát ale nakoniec vyhodila

@anonym_f17fd5 chudák to dieťa čo muselo v tom prostredí sebeckých rodičov žiť

mandzula
Dnes o 09:20

Ja by som to videla ako dovod na vratenie. A potom tu mame v temach o fajceni nazory fajciarov, ako nesmrdia. Jasne.

anonym_f17fd5
Dnes o 09:21
@anonym_6b35de

@anonym_f17fd5 chudák to dieťa čo muselo v tom prostredí sebeckých rodičov žiť

@anonym_6b35de neboli to ale cigarety,ani neviem čo to bolo😅

anonym_1e6fdd
Dnes o 09:29

@anonym_autor Mne tak prišlo nejaké detské oblečenie, strašne prevoňané nejakým pracím olejom. Nešlo to vyprať z neho, strašne to razilo. Vec som nevracala ale vyhodila.

anonym_843367
Dnes o 10:46

@anonym_autor kúpila som tak tiež sveter, smrad ukrutný, pranie nepomohlo, šiel do koša.

veselo_neveselo
Dnes o 11:59

Daj ho namocit do sody na pranie, odmocit a potom znova vyprat. Malo by pomoct.