icon

Ako správne použiť voucher na pobyt cez zľavomat?

6. feb 2026

Ahojte dostala som ako darček voucher 200€ na hocijaký pobyt cez zľavomat. Chcela by som chochołowskie termy. Len nevidím tam možnosť vybrať dátum od kedy do kedy chcela by som ze večer by sme prišli boli tam 2 dní kde by sme uplatnili celodenný vstup a posledný deň hneď ráno odišli kľudne už bez raňajok a prvý deň bez večere, čiže 4 noci 2 dní raňajky obed večera plus 2x celodenný vstup pre 2 osoby, zľavomat mi príde ako úplne chaotická stránka je pre mňa ľahšie si vyklikat airbnb a kúpiť hotel tak ale už keď mám ten poukaz škoda by ho bola nevyuzit len už začínam byť zúfalá ze mi vždy len hádže do košíka ale vstupy kúpiť ale ja nechcem kúpiť voucher ja chcem kúpiť už nejakú pobyt a zaplatiť z vouchera ktorý už mám

anonym_7eee82
6. feb 2026

zlavomat neponuka pobyty s ubytovanim a vstupom priamo v Chochołowskie termy, len samotny vstup. Pobyty ponuka najblizsie v Zakopanom

anonym_28f057
Včera o 07:15

@anonym_autor pokiaľ viem, tak u väčšiny pobytov cez zľavomat sa presný termín pobytu dohaduje už priamo s ubytovateľom/hotelom. Resp. sú možnosti kúpiť pobyt bez termínu alebo s termínom.

mk1111111111
Včera o 07:50

Na zlavomate to funguje inak, nie, ze Ty si diktujes- to nemyslim v zlom. Oni ponukaju produkt, ako celok, vyberies a uplatnis kupon
Oni nie su caoticky, len nevhodny pre Teba. Ved kup na 4 noci a prid, vecer a posledny den odid hned rano. Nikto Ta tam nebude drzat za golier. Ale zaplatis cele, ako by si tam bola. Tak to funguje