Ako úspešne predať veci online?
nafotit, hodit na rozne platformy... V. MK, FB, FB skupina tvojho mesta... plus mozno by som dala vediet znamym ze rada posuniem oblecko po detoch, ak maju zaujem, nech sa ozvu.
A ano, je to tu mozne, ale nie v tejto sekcii, ale v sekcii Bazar.
Zavisi co predavas... veci je strasne siroky projem..vyzehlene veci na vesiaku pekne vyrovnane a pekne nafotene predas jednoduchsie, ako ked to vsetko hodis na jednu velku neforemnu kopu a povies balik veci 74 - s toho 10 kusov 68, 25 ta 74ka a 3 mensie 80ky... proste uplne mimo a toto vidam na bazaroch casto...
nafotit, hodit na rozne platformy... V. MK, FB, FB skupina tvojho mesta... plus mozno by som dala vediet znamym ze rada posuniem oblecko po detoch, ak maju zaujem, nech sa ozvu.
A ano, je to tu mozne, ale nie v tejto sekcii, ale v sekcii Bazar.
@katkaseiner práve nemám rodinu, príbuzných, atď.kam by som posunula. 2x som darovala na východ. Raz aspoň poďakovanie. Mám len dobré hodnotenia, ale dnes je poštovné vysoké a neoplatí sa.
Aké značky?
Každý si radšej kúpi nové za pár e, ako kupovať staré handry ani nevieš po kom všetkom. Staré je staré. Daruj charite, budeš mať aspoň dobrý pocit.
Každý si radšej kúpi nové za pár e, ako kupovať staré handry ani nevieš po kom všetkom. Staré je staré. Daruj charite, budeš mať aspoň dobrý pocit.
@anonym_71f4c7 Pravda, aj som darovala. Na vlastné náklady (podaj ďalej) lebo mi bolo ľúto. Len teraz som sama nie v ľahkej situácii. Každý chce značkové, ok. Možno nemám značkové, ale čisté, bez chýb. Lebo aj značkové poškodené mne osobne je k ničomu.
Ja sa cudujem ludom co kupuju na bazare handry - este nejake super znacky/dizajnerske handry co si mala raz na sebe a su ludia co by si pre znacku/dizajner label aj oblicku dali vyoperovat - tak to este chapem. Ale pokial su to sprate veci zo zary/pepca/newyorker tak mas velmi mizivu sancu, ze to niekto kupi lebo sa to neoplati. Clovek si radsej kupi menej a viacmenej bezproblemove za taku istu cenu
Ja sa cudujem ludom co kupuju na bazare handry - este nejake super znacky/dizajnerske handry co si mala raz na sebe a su ludia co by si pre znacku/dizajner label aj oblicku dali vyoperovat - tak to este chapem. Ale pokial su to sprate veci zo zary/pepca/newyorker tak mas velmi mizivu sancu, ze to niekto kupi lebo sa to neoplati. Clovek si radsej kupi menej a viacmenej bezproblemove za taku istu cenu
@prasiatko30 ja osobne radšej kúpim zo sekáču značku. Viem, že je nosená, opraná a stále má farbu a tvar. Teda pokiaľ nemám na nové značkové veci, z ktorých dieťa za 3 mesiace vyrastie. K čomu mi to je? Sú to len veci. Ako z kultového filmu "je to jenom blbej gauč" (Život je krásny)
za mna , kde sa stale predava je Vinted. nakolko tam to postovne je "ine" ako mava slovenska posta a stale niekto nieco kupi, dobre nafotit a dat realne ceny
nie ze bunda stala 50€ tak tam dam 40€. to naozaj nikto nekupi, ale ked das 15€ je to realne, ze sa toho zbavis.
Nikto nechce obnosené veci. Každý ide do obchodu a za pár drobných si kúpi nové. Ja by som ani zadarmo nevzala, 😉
Myslím si, že doba nákupu použitého šatstva je pomaly za nami. Poštovné je vysoké . Kedysi nebolo týždňa ,aby som nečakala balík odtiaľto z bazára. Ale za posledný rok možno raz som kúpila .Bývajú často výpredaje, poštovné zadarmo,alebo za prijateľnú cenu . Nesedí, vrátim. Vo veľkých OC pravidelné posezonne výpredaje, kde vieš nakúpiť megavýhodne pekné nové veci . V sekáči tiež rada nakupujem, lebo si to môžem vyskúšať. Môžeš ešte skúsiť spraviť veľké balíky a ponúknuť na stránke mesta na fb,ale pochybujem, že sa o to niekto potrhá, tí, čo sú chudobnnejší, nakúpia pekné, nové veci aj v Pepcu a ten , kto na to nie je odkázaný, nekúpi takto. Polovica vecí nemusí sadnúť, alebo sa páčiť. Mačka vo vreci proste.
@anonym_71f4c7 ja napríklad dcere (5r) kupujem bazarove nosené veci niektorých značiek ako Zuppa a podobne ktoré sú nové dosť drahe. Jasneže sa stane, že príde s nejakym fliačikom, ale niektoré značky kupujem len bazarove.. ostatne sa naozaj oplatia po vypredajoch/akciach. Ako píšeš kupovať nosené veci platiť poštu a človek nevie v akom stave to dojde ..
@katkaseiner práve nemám rodinu, príbuzných, atď.kam by som posunula. 2x som darovala na východ. Raz aspoň poďakovanie. Mám len dobré hodnotenia, ale dnes je poštovné vysoké a neoplatí sa.
@anonym_autor balík na poštu a do boxu do 5kg je za 3€, urob z vecí balíky nepredávaj len po jednom kuse
Pises, ze kupujes znackove, ale znackove nepredavas, to nejako nesedi. A ak si kupila v sekaci, tak to sa snad ani predat neda?, ved Ty si za par supiek kupila, ponosila a teraz by si za to chcela kolko? Hod do kontajnera na textil, posta je draha
Nikto nechce obnosené veci. Každý ide do obchodu a za pár drobných si kúpi nové. Ja by som ani zadarmo nevzala, 😉
@anonym_5573ca tak ja radšej nosené, ako šmejd, co raz operiem a nemá ani farbu ani tvar. A ešte plné chemikálií, farbív.
@anonym_5573ca tak ja radšej nosené, ako šmejd, co raz operiem a nemá ani farbu ani tvar. A ešte plné chemikálií, farbív.
@anonym_autor radsej nosenie a priniesť s nimi domov nejakú háveď alebo ochorenie😵💫🫣🙈 tak načo kupuješ drahé veci, keď sa potom ľutuješ že sa ich nevieš zbaviť?
Pises, ze kupujes znackove, ale znackove nepredavas, to nejako nesedi. A ak si kupila v sekaci, tak to sa snad ani predat neda?, ved Ty si za par supiek kupila, ponosila a teraz by si za to chcela kolko? Hod do kontajnera na textil, posta je draha
@anonym_34c669 hádam nepredávam xy krát nosené. Sú veci, ktoré sme aj dostali a buď nesedeli, alebo hneď vyrástol. Handry naozaj nepredávam. Jednu zlú recenziu za roky som nemala. A keď už mám pocit.... Tak darujem. A darovala som dost. Ale už ma to nebaví. Baliť na vlastné náklady, poštu naháňať a vlastne prečo? Áno, dobrý pocit. Ale časom sa to zdá ako zneužívanie.
@anonym_34c669 hádam nepredávam xy krát nosené. Sú veci, ktoré sme aj dostali a buď nesedeli, alebo hneď vyrástol. Handry naozaj nepredávam. Jednu zlú recenziu za roky som nemala. A keď už mám pocit.... Tak darujem. A darovala som dost. Ale už ma to nebaví. Baliť na vlastné náklady, poštu naháňať a vlastne prečo? Áno, dobrý pocit. Ale časom sa to zdá ako zneužívanie.
@anonym_autor tak neznackove veci su extremne lacne, kto by kupoval nosene? Alebo za drahe postovne?
pravda ,ze postovne slo velmi hore. Tak skus nafotit baliky aby sa oplatilo kupit aspon cez packetu alebo by som skor skusila inzeraty v tvojom meste a okoli, kde si mozu prist pre to osobne.
@anonym_autor rada by som predala veci, mix. Kľudne za pár €ale naraz. Je to tu vôbec možné?
Som v neľahkej situácií, veci zachovalé top. Ale proste to nejde
@anonym_autor na bazoš a podobne ....
môžeš napísať aj vlastný odvoz ....
Ja som sa zaregistrovala na V....d lebo každý básnil o tom ako dobre sa tam predáva. Za mesiac čo som tam predala som jednu vec. A to mám ozaj malé ceny.
Upozornenia mi stále chodia že niekto pridal môj inzerát do obľúbených ale ďalej už nič.

@anonym_autor rada by som predala veci, mix. Kľudne za pár €ale naraz. Je to tu vôbec možné?
Som v neľahkej situácií, veci zachovalé top. Ale proste to nejde