icon

Ako vyriešiť problémy s vrátením tovaru v Bonprix?

7. júl 2026

Dobrý deň, posielala som naspäť do bonprixu 5 veci ktoré mi neboli dobre v jednom balíku. Omylom som vyhodila podaci lístok a teraz mi prišlo v účte vrátenie 2x po 2 veci a 1 tam chýba. Mate skúsenosti s vrátením? Dávajú to 2 kusy na vrátenie peňazí alebo proste ta jedna vec len tak zmizla? Už som tam samozrejme volala a klasika nevyriešila nič..

zojanka
7. júl 2026

@anonym_autor a už prešlo 14 dní od doručenia? Môže to byť rozdelené na viac vrátení.

autor
7. júl 2026
@zojanka

@anonym_autor a už prešlo 14 dní od doručenia? Môže to byť rozdelené na viac vrátení.

@zojanka to som chcela vedieť že či je toto možné lebo presne su tam zatiaľ 2 vrátenia po 2 druhy ale teda ta pani zrovna najpríjemnejšia nebola keď som tam volala a zvozila ma akurát za ten lístok podaci.. ale veď balík im prišiel keďže tie veci sú tam 3/4 a chyba ta 1 vec a myslim si že keby k nim pride balík poškodený asi to riešia hneď so mnou nie?

anonym_80b4e5
7. júl 2026
@anonym_autor

@zojanka to som chcela vedieť že či je toto možné lebo presne su tam zatiaľ 2 vrátenia po 2 druhy ale teda ta pani zrovna najpríjemnejšia nebola keď som tam volala a zvozila ma akurát za ten lístok podaci.. ale veď balík im prišiel keďže tie veci sú tam 3/4 a chyba ta 1 vec a myslim si že keby k nim pride balík poškodený asi to riešia hneď so mnou nie?

@anonym_autor chvíľu výdrž, ono to nabieha postupne, určite sa tam zjaví aj piata vec

autor
7. júl 2026
@anonym_80b4e5

@anonym_autor chvíľu výdrž, ono to nabieha postupne, určite sa tam zjaví aj piata vec

@anonym_80b4e5 ďakujem za odpoveď. Nechapem toto stačilo povedať aj v tom telefonáte že tie vrátenia nabiehaju postupne a nie ma totálne vystresovať že som práve vyhodila do koša 24€.. ja som vracala teraz druhy krát tovar ten predošlý to bol 1ks takže mi vratku a peniaze poslali hneď a na 1x preto mi to prišlo divne že čo sa deje

anonym_80b4e5
7. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_80b4e5 ďakujem za odpoveď. Nechapem toto stačilo povedať aj v tom telefonáte že tie vrátenia nabiehaju postupne a nie ma totálne vystresovať že som práve vyhodila do koša 24€.. ja som vracala teraz druhy krát tovar ten predošlý to bol 1ks takže mi vratku a peniaze poslali hneď a na 1x preto mi to prišlo divne že čo sa deje

@anonym_autor objednávam a aj vraciam do bonprixu viac ako 10 rokov, dokonca som to donedávna posielala iba obyčajným listom a ani jediný raz sa nič nestratilo.

anonym_f38def
7. júl 2026

nabuduce nic omylom nevyhadzuj

autor
7. júl 2026
@anonym_80b4e5

@anonym_autor objednávam a aj vraciam do bonprixu viac ako 10 rokov, dokonca som to donedávna posielala iba obyčajným listom a ani jediný raz sa nič nestratilo.

@anonym_80b4e5 ďakujem za odpoveď 🙏 ja som doteraz nemala problém a čo som objednala to sedelo no neviem čo sa deje poslednu dobu ale nesedí mi nič od nich 😞

autor
7. júl 2026
@anonym_f38def

nabuduce nic omylom nevyhadzuj

@anonym_f38def ešte že ty si dokonalý anonym ktorému sa nič také nemôže stať, všakže ;)

anonym_f38def
7. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_f38def ešte že ty si dokonalý anonym ktorému sa nič také nemôže stať, všakže ;)

@anonym_autor alebo v tom kludne pokracuj. whatever.

anonym_6f56a0
7. júl 2026

ešte vydrž chvíľu, ja som vracala 2 veci v jednom balíku a vrátenie peňazí prišlo na 2x. Tiež som na začiatku trošku panikárila, že mi nevrátia plnú sumu, ale všetko prišlo ok.

anonym_60ab25
7. júl 2026

@anonym_autor v zivote som problem nemala a vzdy vsetko vratili, ale vracaju to vselijako. Niekedy za kazdu vec zvlast, niekedy za vsetky spolu.

andrea_82
7. júl 2026

Pani od teba podaci listok pytala preto, lebo tam byva uvedena vaha balika a oni si vedia preverit, kolko veci v nom bolo. Ale nepanikarila by som, bezne mi vratene veci nahadzuju na viac krat, niekedy aj s odstupom par dni.

anonym_5348d9
7. júl 2026

Pozri sa do online účtu bonprix. Tam to uvidíš vo vrátenej zásielke. Mne doteraz vždy všetko vrátili.

simca06022011
7. júl 2026

bonprix roky vraciam hocijako, aj obycajne som posielala roky a nikdy nebol problem. Ano posledne razy to takto kuskovali, ze aj ja som to musela odfajkavat ze co mi vratili a co nie.. ale vsetko vratili. Ak by nieco, tak im normlane zavolam, ze som vracala viac veci, ved vratka sa tam vypisuje a pribaluje...
Klasika do eshopov treba zvacsa pisat, lebo na infolinkach nie su ludia zo skladu, ked sa pise, preveri sa to velakrat cez viac ludi a zisti sa.