Bazár na modrom koníku
Žienky chcela som sa spýtať že či sa vám tu darí niečo aj predávať lebo mne už skoro vôbec nič nekupujú posledné 2 roky
@anonym_035157 Čo vidím okolie veľa ľudí s tým nevie robiť. Máme v dedine packetu box a ľudia ku nám chodia do obchodu pýtať sa ako to funguje že im to nechce otvoriť a nejde im to. To treba mať stiahnuté do mobilu však tu aplikáciu packeta a áno je to komplikované. Všetko vytukat naparovat. Nie som sama pre koho je to zložité, mladšie ženy odo mňa s tým nevedia narábať.
@anonym_f6e59a apku nemusíš mať. Stačí napísať 9 miestne číslo na balík a pri z-boxe to naťukáš,vyberieš si veľkosť skrinky (S,M alebo L),otvorí sa to,vložíš balík,zavrieš a hotovo. Na z-boxe to všetko uvidíš 🙂
@anonym_f6e59a apku nemusíš mať. Stačí napísať 9 miestne číslo na balík a pri z-boxe to naťukáš,vyberieš si veľkosť skrinky (S,M alebo L),otvorí sa to,vložíš balík,zavrieš a hotovo. Na z-boxe to všetko uvidíš 🙂
@mima73 Áno nemusím mať aplikáciu, tak keď stačí zadať kód ako píšeš, to by som možno zvládla 🙂
@anonym_035157 Čo vidím okolie veľa ľudí s tým nevie robiť. Máme v dedine packetu box a ľudia ku nám chodia do obchodu pýtať sa ako to funguje že im to nechce otvoriť a nejde im to. To treba mať stiahnuté do mobilu však tu aplikáciu packeta a áno je to komplikované. Všetko vytukat naparovat. Nie som sama pre koho je to zložité, mladšie ženy odo mňa s tým nevedia narábať.
@anonym_f6e59a toto je fakt, na zamyslenie...
@anonym_f6e59a toto je fakt, na zamyslenie...
@lizatko1009 Čo je na zamyslenie? Nie každý človek vyzná sa v týchto novodobých aplikácií a funkcií.
Podľa mňa ceny premrstene ,preto to nejde
Ale skúsiť treba aj inde
V dnešnej dobe sa dá všetko kúpiť za pár korún a nie to ešte používané 🫣
@lizatko1009 Čo je na zamyslenie? Nie každý človek vyzná sa v týchto novodobých aplikácií a funkcií.
@anonym_f6e59a kolko mas prosim ta rokov? alebo co v zivite robis?
Preto nekupuju lebo tovar niektorých predavajucich je lacnejši než poštovne.Zdraželo poštovne preto kupuju veľmi málo.Predtým som tu kupovala pravidelne veci do týždňa aj 4 krát odkedy zdvíhli poštovne nekupujem nič vôbec.
ja kupujem tu a aj predávam tu. Ale oblečenie väčšinou darujem známym, som lenivá fotiť to a potom ešte skladovať niekde. Mne vyhovuje nákup tu, na v nekupujem. Ale je pravda, že niektoré nevedia, čo za vec pýtať a na druhej strane, pošta dosť zdražela. Ale aj ta tu dokážem nakúpiť.

@adri266 Lebo ja posielam len cez poštu, cez packetu som ešte v živote nič neposlala ani neviem ako sa to robí. Ja som není moc na takéto zložité veci. Na pošte to podám pošlem a hotovo to je také jednoduché.
@anonym_f6e59a veď to je rovnaké. Nájdeš si, kde máš najbližšiu podateľňu packety, prídeš, dáš a hotovo 😉. Do boxu ja nedávam, robí sa veľa zámen.