icon

Bazár na modrom koníku

victoryma
3. apr 2026

Žienky chcela som sa spýtať že či sa vám tu darí niečo aj predávať lebo mne už skoro vôbec nič nekupujú posledné 2 roky

Strana
z3
adri266
4. apr 2026
@anonym_f6e59a

@adri266 Lebo ja posielam len cez poštu, cez packetu som ešte v živote nič neposlala ani neviem ako sa to robí. Ja som není moc na takéto zložité veci. Na pošte to podám pošlem a hotovo to je také jednoduché.

@anonym_f6e59a veď to je rovnaké. Nájdeš si, kde máš najbližšiu podateľňu packety, prídeš, dáš a hotovo 😉. Do boxu ja nedávam, robí sa veľa zámen.

mima73
4. apr 2026
@anonym_f6e59a

@anonym_035157 Čo vidím okolie veľa ľudí s tým nevie robiť. Máme v dedine packetu box a ľudia ku nám chodia do obchodu pýtať sa ako to funguje že im to nechce otvoriť a nejde im to. To treba mať stiahnuté do mobilu však tu aplikáciu packeta a áno je to komplikované. Všetko vytukat naparovat. Nie som sama pre koho je to zložité, mladšie ženy odo mňa s tým nevedia narábať.

@anonym_f6e59a apku nemusíš mať. Stačí napísať 9 miestne číslo na balík a pri z-boxe to naťukáš,vyberieš si veľkosť skrinky (S,M alebo L),otvorí sa to,vložíš balík,zavrieš a hotovo. Na z-boxe to všetko uvidíš 🙂

anonym_f6e59a
4. apr 2026
@mima73

@anonym_f6e59a apku nemusíš mať. Stačí napísať 9 miestne číslo na balík a pri z-boxe to naťukáš,vyberieš si veľkosť skrinky (S,M alebo L),otvorí sa to,vložíš balík,zavrieš a hotovo. Na z-boxe to všetko uvidíš 🙂

@mima73 Áno nemusím mať aplikáciu, tak keď stačí zadať kód ako píšeš, to by som možno zvládla 🙂

mima73
4. apr 2026
@anonym_f6e59a

@mima73 Áno nemusím mať aplikáciu, tak keď stačí zadať kód ako píšeš, to by som možno zvládla 🙂

@anonym_f6e59a určite áno. 🙂

lizatko1009
4. apr 2026
@anonym_f6e59a

@anonym_035157 Čo vidím okolie veľa ľudí s tým nevie robiť. Máme v dedine packetu box a ľudia ku nám chodia do obchodu pýtať sa ako to funguje že im to nechce otvoriť a nejde im to. To treba mať stiahnuté do mobilu však tu aplikáciu packeta a áno je to komplikované. Všetko vytukat naparovat. Nie som sama pre koho je to zložité, mladšie ženy odo mňa s tým nevedia narábať.

@anonym_f6e59a toto je fakt, na zamyslenie...

anonym_f6e59a
4. apr 2026
@lizatko1009

@anonym_f6e59a toto je fakt, na zamyslenie...

@lizatko1009 Čo je na zamyslenie? Nie každý človek vyzná sa v týchto novodobých aplikácií a funkcií.

anonym_3b0a57
4. apr 2026

Podľa mňa ceny premrstene ,preto to nejde
Ale skúsiť treba aj inde
V dnešnej dobe sa dá všetko kúpiť za pár korún a nie to ešte používané 🫣

jaond19
4. apr 2026

@victoryma uz nic. Pokial nenabehne na system platby ako platforma V, tak tento bazar mozu rovno zrusit.... posielat dakomu platbu bez ziadnej zaruky v dnesnej dobe je nonsens.

lizatko1009
4. apr 2026
@anonym_f6e59a

@lizatko1009 Čo je na zamyslenie? Nie každý človek vyzná sa v týchto novodobých aplikácií a funkcií.

@anonym_f6e59a kolko mas prosim ta rokov? alebo co v zivite robis?

alickapusinka
4. apr 2026

Preto nekupuju lebo tovar niektorých predavajucich je lacnejši než poštovne.Zdraželo poštovne preto kupuju veľmi málo.Predtým som tu kupovala pravidelne veci do týždňa aj 4 krát odkedy zdvíhli poštovne nekupujem nič vôbec.

btus
4. apr 2026

ja kupujem tu a aj predávam tu. Ale oblečenie väčšinou darujem známym, som lenivá fotiť to a potom ešte skladovať niekde. Mne vyhovuje nákup tu, na v nekupujem. Ale je pravda, že niektoré nevedia, čo za vec pýtať a na druhej strane, pošta dosť zdražela. Ale aj ta tu dokážem nakúpiť.

Strana
z3