icon

Bazár na modrom koníku

victoryma
Dnes o 13:24

Žienky chcela som sa spýtať že či sa vám tu darí niečo aj predávať lebo mne už skoro vôbec nič nekupujú posledné 2 roky

Strana
z2
gerrwie_girl
Dnes o 17:03
@anonym_d9b0bd

@anonym_f6e59a a ako inak by si tam chcela ako kupujúca filtrovať keď predávajúci nevyplní info o tovare?
Nepriratalo ti poštovné ale ochranu kupujúceho a tu neplatíš ty.
Neplatíš ani poštovné takže aj keď si to nepochopila tak by si skôr mala byť rada, že je "poštovné" nižšie a nie sa sťažovať 😀

@gerrwie_girl aké poplatky podľa teba platí predávajúci?

A inak Vinted tu už nie je zakázané slovo 😀

@anonym_d9b0bd neviem len sa pýtam ci za predaj sa cosi neplatí. Ale to si asi mýlim so sashe kam som sa chcela kedysi registrovať. Tam sa cosi z predaja platilo.

anonym_d9b0bd
Dnes o 17:04
@gerrwie_girl

@anonym_d9b0bd neviem len sa pýtam ci za predaj sa cosi neplatí. Ale to si asi mýlim so sashe kam som sa chcela kedysi registrovať. Tam sa cosi z predaja platilo.

@gerrwie_girl aha. Predávajúci neplatia žiadne poplatky.

gerrwie_girl
Dnes o 17:05
@anonym_d9b0bd

@gerrwie_girl aha. Predávajúci neplatia žiadne poplatky.

@anonym_d9b0bd ok vdaka 🙂

zenazaba
Dnes o 17:17

Ale celkom aj áno. Záleží od toho, aké máš ceny.

anonym_f6e59a
Dnes o 17:17
@anonym_620279

@anonym_f6e59a to nie je poštovné,to je ochrana kupujúceho. Poštovné sa zobrazí kupujúcemu,keď si bude vyberať akou spoločnosťou to chce,nezobrazuje sa tebe 🙂 a rozmer a farbu vyplň normálne ako tu

@anonym_620279 A keď bude mať niekto záujem napíše mi správu takisto ako tu na koníku sa tam komunikuje?
A posielať chcem balíčky poštou.

gigie24
Dnes o 17:22

@victoryma No pretoze teraz fici Temu a tam ludia kupia velmi lacne veci, na MK idu len znackove veci ak ich da niekto za polovicku 🙏

anonym_e7cba7
Dnes o 17:35

@victoryma Ja tu nepredávam, ale po reakciách v diskusii som si pozrela tvoju ponuku a naozaj to nemyslím v zlom, ale tie veci by som nechcela ani zadarmo, nieto ešte za také ceny...a keby som aj o niečo také mala záujem, určite by mi to nenapadlo hľadať na MK. Ako ti tu baby radili, skús nejaké fb skupiny zamerané na retro alebo lokálne skupiny v mieste tvojho bydliska, ale nemaj veľké očakávania, koľko na tom zarobíš. Také poháre na zaváranie ľudia bežne ponúkajú zadarmo v týchto skupinách a tie poháre, džbány a neviem čo sa už ľuďom do interiéru moc nehodia a ešte za také ceny, keď si kúpiš oveľa lacnejšie nové...

anonym_f6e59a
Dnes o 18:14

No baby pomôžte mi, došla mi tam správa že predané a mám vygenerovať nejaký štítok, ja vôbec tomu nerozumiem.
Ja že to funguje ako tu na MK že dám číslo účtu a ked nabehnú peniaze pošlem balík. No hento je pre mňa moc komplikované.

gerrwie_girl
Dnes o 18:27
@anonym_4c5295

Reklama na bazár nevyšla… 🙈

@anonym_4c5295 no nemyslím si ze tato pani sa zrovna o toto snažila 🙂

kvoli
Dnes o 18:45

@victoryma všimla som si, že všade či na bazosi, tu na mk alebo vinted väčšinou musí upútať kvalitná foto. Ja tiež mám zopár kuskov na predaj a nie sú ani videné

simonbrk
Dnes o 18:46

Ja osobne predávam a kupujem veci na vinted.

zdenkabartakova
Dnes o 18:53
@gerrwie_girl

@zdenkabartakova platíš poplatky?

@gerrwie_girl nie určite ziadne poplatky tam niesu

zdenkabartakova
Dnes o 18:55
@gerrwie_girl

@zdenkabartakova platíš poplatky?

@gerrwie_girl určite nie,žiadne

tretiedieta
Dnes o 19:03

Tak ja som za dva dni predala dve Lega ale 80 eurové po 30 eur,kopačky nové za 5 eur a stali 20,spoločenské hry raz hrane po 8 eur,nové stali po 20 eur,nestíhala som balíky robiť,ale je to o cenách,ja som rada že sa zbavím veci a mám doma miesto na nákup nových 😁😁😁

mima73
Dnes o 19:27
@anonym_f6e59a

No baby pomôžte mi, došla mi tam správa že predané a mám vygenerovať nejaký štítok, ja vôbec tomu nerozumiem.
Ja že to funguje ako tu na MK že dám číslo účtu a ked nabehnú peniaze pošlem balík. No hento je pre mňa moc komplikované.

@anonym_f6e59a tam sa predáva inak ako tu na MK. Ak ti záujemca klikne na kúpiť,automaticky je vec predaná. Teraz musíš vygenerovať štítok,ktorý tam máš,zabaliť balík,nalepiť štítok a poslať. Ak máš packetu,nemusíš nič tlačiť,stačí na balík napísať 9 miestne číslo,ktoré tam máš uvedené a podať cez z-box. Nieje to nič ťažké 🙂

anonym_d9b0bd
Dnes o 19:30
@anonym_f6e59a

@anonym_f6e59a páči sa, môžeš čítať. Nie je to raketová veda (aj keď pre teba asi hej keď si si to neprečítala už pred predajom) https://www.vinted.sk/help/4-predaj?access_chan...

anonym_f6e59a
Dnes o 20:03
@mima73

@anonym_f6e59a tam sa predáva inak ako tu na MK. Ak ti záujemca klikne na kúpiť,automaticky je vec predaná. Teraz musíš vygenerovať štítok,ktorý tam máš,zabaliť balík,nalepiť štítok a poslať. Ak máš packetu,nemusíš nič tlačiť,stačí na balík napísať 9 miestne číslo,ktoré tam máš uvedené a podať cez z-box. Nieje to nič ťažké 🙂

@mima73 Dám vygenerovat štítok, zabalím balík a nalepim naň ten štítok a môžem to poslať aj cez poštu? Na tom štítku bude adresa kam to mám poslať? A koľko budem platiť poštovné? A keď pani to dostane až potom mi nabehnú peniaze na Vinted účet a ako tie peniaze preposlat na môj účet?

adri266
Dnes o 20:04
@anonym_f6e59a

@mima73 Dám vygenerovat štítok, zabalím balík a nalepim naň ten štítok a môžem to poslať aj cez poštu? Na tom štítku bude adresa kam to mám poslať? A koľko budem platiť poštovné? A keď pani to dostane až potom mi nabehnú peniaze na Vinted účet a ako tie peniaze preposlat na môj účet?

@anonym_f6e59a neplatis nič.
Ukáže ti, či pošleš cez packetu, poštu alebo sps. Ty si nevyberás.

svetlonos
Dnes o 20:05

@victoryma
Ahoj, máš tam také rarohy že ani zadarmo by som nechcela. Nič v zlom, ale skús urobiť veľké balíky za pár eur. Aj to sklo rovnako. Máš tam fakt astronomické ceny za tie haraburdy. Tiež som sa tak chcela zbaviť deckeho oblecenia. Dala som asi 50ks za 8e. Prišla po to pani, ktorá to potom na trhu predavala. No slák to traf, ja som získala miesto a pár drobných. Ale mala som reálne očakávania.

adri266
Dnes o 20:05
@anonym_f6e59a

@anonym_f6e59a kupujúci potvrdí, že balík ok, tebe sa to ukáže a dáš si to previesť na účet.

anonym_f6e59a
Dnes o 20:07
@adri266

@anonym_f6e59a neplatis nič.
Ukáže ti, či pošleš cez packetu, poštu alebo sps. Ty si nevyberás.

@adri266 Lebo ja posielam len cez poštu, cez packetu som ešte v živote nič neposlala ani neviem ako sa to robí. Ja som není moc na takéto zložité veci. Na pošte to podám pošlem a hotovo to je také jednoduché.

anonym_215c97
Dnes o 20:19

Čudujem sa, ze mas tolko hodnoteni a ze si tu vobec aj nieco z toho predala...

nelinka1991
Dnes o 20:38

@victoryma na Vinted je to oveľa lepšie

anonym_035157
Dnes o 20:57
@anonym_f6e59a

@adri266 Lebo ja posielam len cez poštu, cez packetu som ešte v živote nič neposlala ani neviem ako sa to robí. Ja som není moc na takéto zložité veci. Na pošte to podám pošlem a hotovo to je také jednoduché.

@anonym_f6e59a nesranduj, packeta je to najjednoduchšie, to nie su zložité veci. O10 rokov budeš robit čo? Jedine ak si z nejakej dediny, veď packetu box mám rovno 20m od bytovky, pre mňa je v dnešnej dobe nepochopenie práve tá pošta. Ešte mám hneď vedľa packety, dpd, sps a alza box. Veľa krát sa čudujem, keď mi žena napíše, že ona si nevie sama vyklikať packetu a zaslať mi len podací kód. To vážne? Ak by si mala 66 rokov, tak to pochopím.

mima73
Dnes o 21:15
@anonym_f6e59a

@anonym_f6e59a nie,musíš sa pozrieť akú prepravnú spoločnosť máš na štítku a tým sa riadiť.
Peniaze ti nabehnú až keď bude tovar doručený a potvrdený ako "všetko bolo v poriadku". Peniaze z vinted peňaženky si vieš previesť na svoj bankový účet.

mima73
Dnes o 21:19
@anonym_f6e59a

@anonym_f6e59a posielanie cez packetu je za mňa osobne najjednoduchší a najrýchlejší spôsob. V dnešnej dobe si vieš všetko nájsť cez google,čo a ako na to,nemusíš sa báť,zvládneš to 😉

anonym_5e906f
Dnes o 22:33

@victoryma pred 2 rokmi som začala predávať inde a o zárobky nemám núdzu. 😉

anonym_5e906f
Dnes o 22:41

No a práve som si pozrela tvoje inzeráty. 🤦‍♀️ Nehnevaj sa na mňa ale tie staré rárohy od teba nikto za také peniaze nekúpi. 90% vecí čo tam máš môžeš oprieť o smetné bedne a zvyšok dať za oveľa nižšiu cenu. Maximálne sa ozve nejaký zberateľ na ten porcelán. Ale ten sto ročný ohrievač ponúkať za 15? Alebo zaváraninové fľaše za 5? Sranduješ? 🤷‍♀️

Strana
z2