Čo ste nakúpili počas Black Friday?
Co ste dnes nakupili na black friday a kde su dnes zaujimave zlavy? Inspirujme sa.
Mužovi zimnú bundu. Bola v 70% zľave, takže pecka. Pre seba, alebo resp skôr do rodiny novú teplovzdušnú fritezu s XXL košíkom. Máme tu klasickú malú, ale teda dokopy nič sa tam nezmestí, tak už sme dávno pozerali po novej a keď som ju uvidela zľavnenú, musela som ju objednať 😇
kupila som letenky, pozrela som cenu dnes rano a dnes su uz o 50 e drahsie.
@anonym_autor BF su len krajsie zaobalene zlavy,ktore su inak aj pocas roka,nepostrehla som ziadnu bombasticku zlavu co by mi vyrazila dych. Je to perfektny trik ako sa zbavit starych skladovych zasob ku koncu roka.
@denithestrange1993 nie vzdy su to stare skladove zasoby.
@vilma7 za 459€. Čakala som kedy cena klesne pod 500€. Tento rok je to ešte o nieco lacnejšie.
@bessie12 pred 2 rokmi som kupila Slim za 549,50, vtedy novinku. Po BF uz bolo, ale vtedy cez BF mali len klasicku.
Ja som kupila oblecenie, doplnam synovi satnik, potrebuje panske S a M, tak dlhsie, som to mala v kosiku na Zalande. HM malo tiez este zaciatkom tyzdna 25 %, neboli ceny navysene. Elektroniku som nekupovala, ale zisiel by sa tycovy vysavac na denne pouzitie.
Menštruačné nohavicky (spávam v nich v tie dni), hodinky pre mamu na Vianoce, vlnene sako pre manžela na Vianoce a ešte cez víkend kúpim fotoknihu 3x (este ju sfinisujem). Všetko v zľave oproti pôvodnej cene, ktorú som mala vopred odsledovanu, cize sa nenechám nachytať ;). A zároveň u mňa platí, že všetky tieto kúsky by som bola kúpila aj keby v zľave neboli, keďže to boli plánované nákupy. Ešte možno darčeky pre syna na Vianoce kúpime, ak sa k tomu dostaneme cez víkend…
@anonym_b83e81 odkiaľ fotoknihu?
Vstupné do rabkolandu, mali 50% zlavu
@anonym_autor nič- ten istý notebook repas, ktorý si znama kúpila pred polrokom a stal ju 250€ teraz počas BF stojí 370€ to sa fakt oplatí 🫣
@bessie12 pred 2 rokmi som kupila Slim za 549,50, vtedy novinku. Po BF uz bolo, ale vtedy cez BF mali len klasicku.
Ja som kupila oblecenie, doplnam synovi satnik, potrebuje panske S a M, tak dlhsie, som to mala v kosiku na Zalande. HM malo tiez este zaciatkom tyzdna 25 %, neboli ceny navysene. Elektroniku som nekupovala, ale zisiel by sa tycovy vysavac na denne pouzitie.
@majka99999 tiez som kupila Slim disk verziu. Keby som počkala este rok, tak teraz by som to mohla kupit za 439€. Inak to stale stoji 549€.
Black Friday je v 95% pripadoch absolutny podvod na ludoch - veci stoja rovnako, akurat je pri nich stitok -XY % alebo dokonca dany produkt pred nejakym casom nadcenili a teraz falosne znizili na sumu, za aku sa predava pocas zvysok roka. Takze horuckovito nakupovat v tomto akoze Black Friday by mi ani nenapadlo.
@anonym_fde68a preto kupujem len veci, pri ktorých si sledujem cenu dlhšie.
@anonym_autor nič,aspoň som ušetrila...lebo ceny dávajú +20%
Ja som kúpila vlneny kabát a šaty, ktoré som už dlho chcela a sledovala ich, boli fakt o 40% lacnejšie. Sonické kefky, TV sme kúpili a vysávač. Všetko veci, ktoré sme mali odsledované. A kozmetiku som si objednala. Tiež takú moju, čo poznám a stránka mala 25% na všetko.
Vždy mám malý zoznam co chcem kupit .... co nam treba ale neponahla .... no vždy zistím ze žiadna zľava... umelo navýšiť cenu a dajú "zlavu" takze zasadne cez tieto dni nic nekupujem 🤣 koľkokrát cez rok kupim lepsie ako cez tento ošiaľ
@sissy27 Niee, nepríjemná,len viac úprimná 😁 a ty si len trošku osobná, ináč nič v zlom 😉.
@zuzanita1609 nemyl si úprimnosť s nevychovanostou
Ja som kúpila vlneny kabát a šaty, ktoré som už dlho chcela a sledovala ich, boli fakt o 40% lacnejšie. Sonické kefky, TV sme kúpili a vysávač. Všetko veci, ktoré sme mali odsledované. A kozmetiku som si objednala. Tiež takú moju, čo poznám a stránka mala 25% na všetko.
@tilly z kade ten vlnený kabát?
@anonym_autor nič- ten istý notebook repas, ktorý si znama kúpila pred polrokom a stal ju 250€ teraz počas BF stojí 370€ to sa fakt oplatí 🫣
@katulkagajdos Aky notebook?
obľúbený make up na notine :D
Black Friday je v 95% pripadoch absolutny podvod na ludoch - veci stoja rovnako, akurat je pri nich stitok -XY % alebo dokonca dany produkt pred nejakym casom nadcenili a teraz falosne znizili na sumu, za aku sa predava pocas zvysok roka. Takze horuckovito nakupovat v tomto akoze Black Friday by mi ani nenapadlo.
@anonym_fde68a no neviem. Také skúsenosti nemám. Práveže veľa vecí sa oplatí nakúpiť. Aspoň čo ja sledujem.
Amazon Kindle Paperwhite Signature Edition,Miss Dior Blooming Bouquet.
V c@a pri kúpe dvoch označených kusov 40 % zľava. Ja som kúpila synom mikiny
@anonym_b83e81 odkiaľ fotoknihu?
@terus00 empik foto. Tri kusy ma stali dokopy 29 Eur 😉
@anonym_autor Umývačku riadu. Po mojom objednaný išla dole o 20€😄
ja som chcela v Hebe ponakupovať kozmetiku lebo už došli zásoby.Krémy,sprcháče, mydlá atď ale potom som sa na to vybodla lebo pozrem do zoznamu čo som mala na stránke uložený a polovica vecí vypredaná takže len čakám kedy naskladnia znovu.Ale myslím že podobné akcie budú mať až do Vianoc .Takže som nezmeškala vlastne nič 😁 a inde som zálusk nemala to kupujem priebežne takto extra nečíham na akcie
Ja som na Tchibo.sk kúpila sebe a synovi zimnú bundu. Mne by mala sadnúť,pubertakovi uvidíme
zberatelské figurky pre dceru.... z 16,99 na 4 až 6,5€ :D a komplet vianocne darceky pre nu za 20€
@anonym_autor Ja dcere Lego, bola zlava na Alze. Ale nikdy som toto neriesila, aj to lego bolo skor nahoda, ze som ho zrovna chcela
v Deichmann kúpila som si a dcére topánky so zľavou 30 %, som spokojná.
Ja vyborne. Oblecenia v C&A pre decka. Kupila som to,co potrebuju a s 50% zlavou. Original neprelepene cedulky tam nechali.

@anonym_autor nič som nekúpila. Mne nejak uniká čas, dátum. Citim sa prepracovane, nechodím do obchodu🤷♀️ ak to pôjde takto najbližšie 3 týždne, každému pod stromcek poprajem veľa zdravia🥂