Kde bezpečne kúpiť ohňostroj?
Ahojte. S akou stránkou máte skúsenosti ohľadom nákupu ohňostroja? Prípadne odkiaľ neodporúčate?
Odporúčam žiadne
@anonym_6f2686 ďakujem na to som sa nepýtala
@anonym_6f2686 ďakujem na to som sa nepýtala
@anonym_autor pouzivanie ohnostrojov mimo silvestrovskej noci je zakazane
@anonym_autor pouzivanie ohnostrojov mimo silvestrovskej noci je zakazane
@anonym_802591 nie nie je. Pokiaľ máš povolenie od mesta/obce
@anonym_802591 nie nie je. Pokiaľ máš povolenie od mesta/obce
@anonym_autor dúfajme že to povolenie nedostanete 🙏
@anonym_autor dúfajme že to povolenie nedostanete 🙏
@anonym_6f2686 predstav si, že ho mám
@anonym_6f2686 predstav si, že ho mám
@anonym_autor ha ha ha veľmi vtipná
@anonym_autor To naozaj ešte v dnešnej dobe sa niekto uchýli k takýmto slaboduchym zabavkam? Otras. Dúfam, že sa ti vráti to, čo tým spôsobiš prírode a ľuďom, ktorí to budú musieť strpieť. 🤮
@anonym_autor ha ha ha veľmi vtipná
@anonym_6f2686 vtipná?
@anonym_autor To naozaj ešte v dnešnej dobe sa niekto uchýli k takýmto slaboduchym zabavkam? Otras. Dúfam, že sa ti vráti to, čo tým spôsobiš prírode a ľuďom, ktorí to budú musieť strpieť. 🤮
@anonym_e89d84 ľudia ktorí žijú v okolí sú s tým oboznámení. Boli ešte pred podaním žiadosti. A nemali s tým žiaden problém
@anonym_e89d84 ľudia ktorí žijú v okolí sú s tým oboznámení. Boli ešte pred podaním žiadosti. A nemali s tým žiaden problém
@anonym_autor to si sa všetkých opýtala? To urcite. A čo vtáky, voľne žijúce zvieratá... ten odpad čo ostane v prírode? Akoze hnus čoho sú niektorí schopní pre pár minút zábavky. Neznášam takých sebcov.
@anonym_autor to si sa všetkých opýtala? To urcite. A čo vtáky, voľne žijúce zvieratá... ten odpad čo ostane v prírode? Akoze hnus čoho sú niektorí schopní pre pár minút zábavky. Neznášam takých sebcov.
@anonym_e89d84 nie nepýtala som sa všetkých dedín naokolo ale pýtala som sa domácnosti, ktoré sú v blízkosti miesta odkiaľ sa to bude odpaľovať
Nechajte ju tak. Ludia ktorym sa uprimne a nazaj pacia BUM a svetielka to budu mat v zivote vzdy tazke. Nech si to BUM uzije , bude to mozno to najkrajsie co zazije za velmi dlhu dobu si skuste predstavit ze vy tak zijete.....
V iných krajinách žiadne obštrukcie
Robia ohňostroje cez den a ,,len tak,,
A tu sa tvarime na green peace a pritom si treba upratať na vlastnom co všetko používate,podporujete, kupujete lebo biznis vam to tlačí a ani vam to netrkne
A za toto ideme sa tváriť na koniec sveta 😃he he he he he
@anonym_autor dúfam, že ten ohňostroj nezoženieš.
A tu sa tvarime na green peace a pritom si treba upratať na vlastnom co všetko používate,podporujete, kupujete lebo biznis vam to tlačí a ani vam to netrkne
@anonym_3658e1 áno, take plytké charaktery ako ty to určite kupujú, tak hovor za seba
To kto ti dal povolenie v tomto suchu? Keď vznikne nejaký požiar, kto bude zodpovedný? Si ochotná potom napraviť vzniknuté škody?
@anonym_3658e1 Tvoj postoj sa vola : Ačohentizmus.
Ludia ho pouzivaju na ospravedlnenie svojej pohldnosti a pasivity. Ak je nieco jednoducho vyriesitelne tak sa zacne tam a pohneme sa
pomalicky dalej. Nie ukazat prstom na iny problem a odist nafucany prec
@anonym_3658e1 Tvoj postoj sa vola : Ačohentizmus.
Ludia ho pouzivaju na ospravedlnenie svojej pohldnosti a pasivity. Ak je nieco jednoducho vyriesitelne tak sa zacne tam a pohneme sa
pomalicky dalej. Nie ukazat prstom na iny problem a odist nafucany prec
@martinmmartin hej je vyriesitelne
Dostala povolenie a ty to zosmiešnujes lebo čo?
@martinmmartin hej je vyriesitelne
Dostala povolenie a ty to zosmiešnujes lebo čo?
@anonym_3658e1 máme si predstaviť ako ty žiješ,ked potrebujes zosmiešňovat???
@anonym_3658e1 áno, take plytké charaktery ako ty to určite kupujú, tak hovor za seba
@anonym_e89d84 ja nehovorím za teba ani za nikoho
Ale ako všeobecný fakt
Popieras to, že to tak je všeobecne?

Odporúčam žiadne