icon

Ohňostroj ako darček

24. jún 2026

Ahojte,
mám teraz takú rozmýšľaciu chvíľku a napadlo mi sa vás spýtať, či pre vás niekto niekedy pripravil ohňostroj, prípadne čo si myslíte o tom, ak ako darček (napr. na narodeniny, nie pri sviatku typu Silvester) ho pre vás niekto pripraví. Vnímali by ste to ako niečo špeciálne? Čo by pre vás vypovedalo o vzťahu s človekom, ktorý by vám takýto zážitok daroval?

janinah
24. jún 2026

Ze ma vôbec nepozná.

autor
24. jún 2026
@janinah

Ze ma vôbec nepozná.

@janinah Takže by ťa to ani trochu nepotešilo?

beata_k
24. jún 2026

@anonym_autor Zabit vtaky, vyplasit dochodcov, zobudit deti aby si ma akoze potesila? No nie, nepotesila.

anonym_1835d6
24. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor mňa určite nie, sesternica mala ako prekvapenie na svadbe ale ani ona sa z toho netešila.

kkovacovak
24. jún 2026

@anonym_autor to ale závisí od toho človeka. Ty musíš vedieť či by to dotyčného potešilo. Ja mám napríklad kamošku ktorá zbožňuje ohňostroje a vyslovene ich vyhľadáva keď je niekde nejaká akcia s ohňostrojom. Som si na 100% istá že keby jej ho vybavím na narodky tak by bola veľmi spokojná. Pre mňa osobne sú to vyhodené peniaze do luftu. Vizuálne by to bolo asi pekné a milé ale v konečnom dôsledku by som si asi vedela predstaviť pre seba niečo iné.

janinah
24. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nie,radsej nech tu sumu pošle na donio

anonym_a9bb6b
24. jún 2026

@anonym_autor ohňostroj a lampióny šťastia je najväčšia ignorácia životného prostredia,zvierat a ľudí.A sedlačina.
Asi by ma vykotilo,keby som to dostala ako darček.
Ak chceš byť tak strašne "cool" a niečo dokazovať sebe alebo dotyčnej,tak zaplať dronovú show

parvinka0001
Včera o 04:37

Zamna zbytočne vyhodené peniaze

maca1984
Včera o 04:58

Keby mi niekto venoval ohňostroj tak na to nepozerám ani sekundu a povedala by som si, že ma ten človek vôbec nepozná. Som zásadne proti takýmto škodiacim hlúpostiam.

anonym_2da328
Včera o 06:18

vobec by ma to nepotesilo a pomyslala by som si, ze ten clovek chce byt silou mocou originalny a vymysla hluposti

anonym_fa7b51
Včera o 07:07

Ohňostroj sú zbytočne vyhodené peniaze.mne keby toto urobil partner(alebo hocikto) ,tak sa asi rozplačem 😂,nie od šťastia a dojatia

veselo_neveselo
Včera o 07:19

@anonym_autor nie. Ohnostroj je vyslovene palenie penazi, je to zle pre zvierata, pre prirodu, pre ludi, nie je na tom nic dobreho.

Radsej tie peniaze daj na dobrocinny ucel, a sprav certifikat o tom, ako tie peniaze pomohli. Unicef na jedlo pre deti vo svete - to su lepsie minute peniaze ako na akykolvek ohnostroj.

tilly
Včera o 07:26

Mňa by to teda nepotešilo a aj keď nie som na darčeky, toto by som bola sklamaná. Hlavne z toho, ako tu vyššie kočky píšu, že ma ten človek absolútne nepozná. Ja nemám vôbec rada ohňostroje, za mňa peniaze vo vzduchu, to ich ten dotyčný radšej mohol dať niekam, kde pomôžu.
Ale keby som ohňostroje ľúbila, tak by ma to určite potešilo.

zuzubb007
Včera o 07:32

Mňa by to nepotešilo, za mňa riadne trápne, skôr by som bola asi nahnevaná, a čo by som si myslela, že nevie o mne absolútne nič daný človek

anonym_b9a244
Včera o 11:57

@anonym_autor zbytocny odpad pre prirodu pre mna nie je darcek