icon

Kedy vyriešia problémy s Temu a clom?

22. aug 2026

Ahojte kolko myslite, ze bude trvat kym to nejak vyriesia 😁

Strana
z3
13uzivatelka11
Včera o 07:30
@tilly

@anonym_d78199 aké veci napríklad?

@tilly toto aj mňa zaujímalo a prekvapivo žiadna odpoveď. Tiež si neviem predstaviť tie života potrebné 10 centove zlepsovaky.

tilly
Včera o 12:14
@13uzivatelka11

@tilly toto aj mňa zaujímalo a prekvapivo žiadna odpoveď. Tiež si neviem predstaviť tie života potrebné 10 centove zlepsovaky.

@13uzivatelka11 ja by som sa rada inšpirovala. Asi mi niečo chýba alebo čo, keď to nakupovanie z Číny nechápem. Rada sa nechám poučiť, ale nič no...

autor
Včera o 18:43
@13uzivatelka11

@13uzivatelka11 nejde o to predstavit si zivot, ja ked v reale nemam cas vymetat butiky, tak niekedy pri kave ked deti spia alebo nemam momentalne pracu je to relax...

autor
Včera o 18:44
@tilly

@anonym_autor čo napríklad?

@tilly od super hraciek, po oblecko hlavne Shein, atd. ja som spokojna

tilly
Včera o 18:55
@anonym_autor

@13uzivatelka11 nejde o to predstavit si zivot, ja ked v reale nemam cas vymetat butiky, tak niekedy pri kave ked deti spia alebo nemam momentalne pracu je to relax...

@anonym_autor ja tiež nemám čas a ani chuť vymetať obchody, 90% mojich nákupov je online, ale teda oblečenie ani hračky by som si asi netrúfla kúpiť z Číny. Hlavne, keď už aj značkové oblečenie sa dá kúpiť za pár eur. Teraz mi prišiel veľký balík z Nemecka, možno tiež veci šité v Číne, v Ázii určite, ale aspoň prešli cez kontrolu. Tričká, mikiny, tenisky. Jordan, nike, Adidas, ck, th, dkny, boss, on apod. Ceny okolo 10 eur za tričko. Trojbalenie boss tričiek pod sako, 16 eur, mikiny okolo 25, 30 eur. Bavíme sa o dospelackych veľkostiach. Tie tričká periem často, susim v sušičke a stále sú ako nové, aj po roku...
neviem, či ti stojí za to kupovať čínsky polyester.

anonym_98cf32
Včera o 20:09
@tilly

@anonym_autor ja tiež nemám čas a ani chuť vymetať obchody, 90% mojich nákupov je online, ale teda oblečenie ani hračky by som si asi netrúfla kúpiť z Číny. Hlavne, keď už aj značkové oblečenie sa dá kúpiť za pár eur. Teraz mi prišiel veľký balík z Nemecka, možno tiež veci šité v Číne, v Ázii určite, ale aspoň prešli cez kontrolu. Tričká, mikiny, tenisky. Jordan, nike, Adidas, ck, th, dkny, boss, on apod. Ceny okolo 10 eur za tričko. Trojbalenie boss tričiek pod sako, 16 eur, mikiny okolo 25, 30 eur. Bavíme sa o dospelackych veľkostiach. Tie tričká periem často, susim v sušičke a stále sú ako nové, aj po roku...

@tilly daj tip na dobrý eshop

tilly
Včera o 20:47
@anonym_98cf32

@tilly daj tip na dobrý eshop

@anonym_98cf32 BestSecret, zalando, zalando lounge, aboutyou, aboutyou outlet, answear

gerrwie_girl
Dnes o 04:45
@tilly

@tilly ja som sa zase zamerala na luxusnejšie (materialovo) kúsky z bazarov. Niektorí ludia sa na mna pozerajú zhora, lebo si chudinka kupujem z druhej ruky 😀. Lenze rozdiel je v tom, ze kupujem kúsky v top stave alebo nove, kvalitne vypracované z kašmíru, vlny, hodvábu....zatiaľ co niektorí z nich veselo nakupujú na temu alebo v tych obchodoch typu new yorker a pod a maju pocit ze to ja som ta polutovaniahodna 😀.

natalka13
Dnes o 05:16

Nebudte naivne, Cina nas zvalcuje, automobilovy priemysel maju vymakany davno.
Cinan vyrobi europanovi co len chce a kvalita toho tovaru zavisi od ceny aku europan zaplati.
Aj napr Villeroy si nechava vyraba v Cine, VW.... Zara
A clo platite aj za tovar kupeny z EU skladu, ci ako sa sem ten tovar dostal?

tilly
Dnes o 05:17
@natalka13

Nebudte naivne, Cina nas zvalcuje, automobilovy priemysel maju vymakany davno.
Cinan vyrobi europanovi co len chce a kvalita toho tovaru zavisi od ceny aku europan zaplati.
Aj napr Villeroy si nechava vyraba v Cine, VW.... Zara
A clo platite aj za tovar kupeny z EU skladu, ci ako sa sem ten tovar dostal?

@natalka13 veď toto. Čína nás valcuje a postupne zotročí, tak prečo ju ešte viac podporovať kúpou auta z čínskeho startupu alebo z ich pofidernych eshopov

tilly
Dnes o 05:19
@gerrwie_girl

@tilly ja som sa zase zamerala na luxusnejšie (materialovo) kúsky z bazarov. Niektorí ludia sa na mna pozerajú zhora, lebo si chudinka kupujem z druhej ruky 😀. Lenze rozdiel je v tom, ze kupujem kúsky v top stave alebo nove, kvalitne vypracované z kašmíru, vlny, hodvábu....zatiaľ co niektorí z nich veselo nakupujú na temu alebo v tych obchodoch typu new yorker a pod a maju pocit ze to ja som ta polutovaniahodna 😀.

@gerrwie_girl toto by som chcela vedieť. Nájsť kvalitné kúsky second hand. Mne to nejde.

13uzivatelka11
Dnes o 05:39
@anonym_autor

@anonym_autor ani ja nevymetam butiky, oblečenie si kupim raz za par mesiacov buď keď potrebujem alebo mi niečo padne do oka v Tescu, čo majú podľa mňa fajn oblečenie za dobrú cenu keď je napríklad zľava, minule som tam kúpila rifle 99% bavlna a vyšli mi asi 15€... Takže pochybné čínske e-shopy mi fakt k životu nechýbajú aby sa mi doma kopili nepotrebné veci a neverím ani že vynosis všetko to oblečenie co nakupujes keď sama píšeš že to máš ako relax... A hračky by som teda tiež z Číny neobjednala keď aj tu sa vyskytne často problém že nájdu nejaké škodlivé látky v tom a je to ako tak aspoň kontrolované a tam vôbec a dávajú do najlacnejších hračiek najlacnejšie chemikálie..

Strana
z3