Košík.sk nákupy: Skúsenosti s doručením až k dverám?
Ahojte je tu niekto kto si zvykne robiť nákupy z Košík.sk ?doručia aj väčší nákup naozaj až ku dverám bytu? ďakujem za odpovede
Ďakujem vám za odpoveď všetkým .Veľmi by mi takáto služba pomohla tak som sa rozhodla že to skúsim 🙂
áno, košík, edelia aj tesco nosia k dverám
@anonym_170c47 včera som mala nákup z tesca a teda nešiel sa potrhať od ochoty,vyniesol iba kartón mlieka a minerálky,ostatné som si musela sama
aj Tesco vyvezie nakup az k dveram na piate poschodie, este sa nestalo, ze by nedoviezli
aj Tesco vyvezie nakup az k dveram na piate poschodie, este sa nestalo, ze by nedoviezli
@anonym_958657 my si musíme chodiť dolu ....
@anonym_f8a357 dole som chodila len cez kovid, aj to mi to nalozil do vytahu
@anonym_958657 Mne donesú Tesco nákup ku dverám bytu.Mala som "šťastie,,na kuriéra, ktorý hundral, že nákup je ťažký.Ja som mu s kľudom Angličana povedala,ze viem a práve preto využívam túto službu.
@anonym_f8a357 Nemusíte, len je potrebné poznať svoje práva a domáhať sa ich.Na.mna napr.neplatilo, že mi ten istý kuriér, ktorý mal reči, že je nákup ťažký, povedal, že ho bolí chrbát.Cakal,ze si budem sama vynášať nákup, ale sa pomýlil,ja mám chrbticu operovanu.Koniec- koncov, môže si vziať vozík na ktorý uloží prepravky s tovarom,supne do výťahu a zloží mi nákup pri dverách
@anonym_f8a357 ... ja by som ho poslala aj s nákupom späť, by si to rozmyslel. To je vyložene neochota, pretože dnes už je málo domov bez výťahu. A ak si ich objedná niekto, kde nie je výťah, tak asi si to sám nedokáže vyniesť a práve aj pre takýchto ľudí je táto služba zriadená. Ak máte možnosť objednajte si v inom obchode. Keď máte možnosť skúste edeliu, majú tam dobrý tovar za prijateľné ceny, dovozné už od 0,99 € , objednávku dovezú do 2 hodín, odvezú vám fľašky a v poslednú dobu mám ku každému nákupu nejaký darček (možno je to vernostné 🙂
@anonym_autor hej vynese? 😂 Mne nevyniesol nabuduce mu poviem ked bude dole ze zoberte si vytah😂 miesto penazi😂
ja mam skusenost, ze ani Kosik, ani Edelia ani Tesco nedonesu nic k dveram, donesu to pred branu a len mi to odovzdaju, resp. Tesco si musime sami aj nalozit, len raz sa mi stalo, ze mi pomohol nalozit tovar do mojich tasiek, ale odniesla som si ich sama, vzdy sa tvaria, ze nechapu, co ziadam
@anonym_958657
@anonym_170c47
ktore mesto? my sme v BA a nikdy nam nic nevyniesli
@anonym_958657
@anonym_170c47
ktore mesto? my sme v BA a nikdy nam nic nevyniesli
@anonym_79627c Bratislava. Ja bývam v dome (aj mne donesú až k domovým dverám, nie len k bráničke), ale kamarátka býva v paneláku na 6. poschodí, objednáva si roky a NIKDY sa nestalo, že by jej nevyniesli až k dverám bytu. Dokonca keď mali pokazený výťah, tesco-chlapec vyniesol po schodoch, takže mám pocit, že nepíšeš pravdu. Týka sa to všetkých 3 služieb
@anonym_79627c Bratislava. Ja bývam v dome (aj mne donesú až k domovým dverám, nie len k bráničke), ale kamarátka býva v paneláku na 6. poschodí, objednáva si roky a NIKDY sa nestalo, že by jej nevyniesli až k dverám bytu. Dokonca keď mali pokazený výťah, tesco-chlapec vyniesol po schodoch, takže mám pocit, že nepíšeš pravdu. Týka sa to všetkých 3 služieb
@danica2711 no, tak si predstav, ze nam nikdy nevyniesli, dokonca ani mojej mame, co je stara zena, nevynesu, len ked im da nejake 2 E, vtedy su ochotni
Tesco je najhorsie, len pridu, otvoria dvere na aute a ja si tie veci sama musim prekladat do tasky, a je jedno ci ide o nejaku lahku veci, alebo o flase, NIKDY mi nepomohli, len pozeraju ako telata, takze si svoje pocity mozes nechat pre seba, viem, aka je pravda
U nás funguje len tesco, ale teda vždy donesú až k dverám bytu (výťahom). Tiež mi jeden raz tvrdil, že ho bolí chrbát. Môj argument bol trošku silnejší, tak to vyniesol, ale špatne pozeral celú dobu. Ja sa vždy snažím im vyjsť v ústrety, podržím výťahové dvere, dávam si baliť do papierových tašiek, nech to či najrýchlejšie vyhádžem, ale vždy si teda dávam platbu až pri doručení a ak by mal niekto problém mi to vyniesť, tak bohužiaľ by som neprebrala.
Ľudia,vy čítate tie ko... čo píšete? Vy si neviete ísť sami na nákup? Čakáte,že vám to vyložia pred dvere...do chladničky to nechcete uložiť a aj rovno navariť? Obe ruky ľavé... tu na Slovensku je úcta k ľuďom a ich práci úplne na nule.
Ľudia,vy čítate tie ko... čo píšete? Vy si neviete ísť sami na nákup? Čakáte,že vám to vyložia pred dvere...do chladničky to nechcete uložiť a aj rovno navariť? Obe ruky ľavé... tu na Slovensku je úcta k ľuďom a ich práci úplne na nule.
@denulienka31 no prave mas pravdu.My tiez objednavame tesco donesu niekedy pri branu,dakedy az pred dvere domu.Ono to zalezi od mesta k mestu ale aj na ochote toho ktoreho kuriera.Ja ich lutujem chudakov.Uz vela sa nam stazovalo ked sme nakladali tovar ze aki su ludia protivni a hnusni a doslova im aj nadavaju do tvare.Ja ich lutujem nerobila by som to za vsetky peniaze sveta.Preto sa tam stale niekto strieda a malokedy tam ti chlapi vydrzia dlhsiu dobu robit

Áno, mne nosia na najvyššie poschodie, rovno k dverám.