icon

Kto má skúsenosti s nákupom na Stylevana?

Dnes o 15:48

Ahojte.kto tam nakupuje?

billy_jean
•
Dnes o 15:51

Ja tam nakupujem... ale teda teraz budem cakat na black friday

anonym_aeaa44
•
Dnes o 16:19

ja som objednavala raz ... vsetko bolo na slade nahadzala som do kosika zaplatila a vyom mi vyskocilo,ze jeden produkt nieje skladom tak treba cakat ... bolo to cca na zaciatu decembra-darcek k vianocam .. prisiel balik v polovici januar ....

ivanakal
•
Dnes o 16:41

Ja som objednavala raz, vsetko bolo skladom, ale dodanie bolo strasne dlhe aj tak. Radsej objednam z ksisters a mam to hned.

autor
•
Dnes o 16:57

Ja objednávam z ksis.lebo mne to na stylevane vôbec nevychádza lacnejšie a vraj bezkonkurenčné ceny

billy_jean
•
Dnes o 17:04
@anonym_autor

Ja objednávam z ksis.lebo mne to na stylevane vôbec nevychádza lacnejšie a vraj bezkonkurenčné ceny

@anonym_autor kupuj, ked su zlavy take vacsie a ked mas zlavovy kod. Inak sa to neoplati. Zo Stylevany objednavam vacsinou teraz koncom oktobra a velka objednavka, nad 100 eur.

autor
•
Dnes o 17:07
@billy_jean

@anonym_autor kupuj, ked su zlavy take vacsie a ked mas zlavovy kod. Inak sa to neoplati. Zo Stylevany objednavam vacsinou teraz koncom oktobra a velka objednavka, nad 100 eur.

@billy_jean vacsinou objednavam, keď mi niečo dochádza, takže akcie moc nesledujem

muchotrafka298
•
Dnes o 17:47

Tam sa oplatia len veci v specialnych akciach alebo vypredajoch alebo ked mas nejake specialne kody, na vacsie zlavy. Inac sa tam neoplati podla mna nic v plnych sumach. Dalsie minus je podla mna to, ze to dorucuje po novom Slovenska posta a ze musis mat objednavku minimalne za 49 EUR aby bola doprava zdarma. Skusenost s tymi danami a clami co boli teraz zavedene od jula nemam, lebo som zatial neobjednala a asi ani v dohladnej dobe neobjednam.
Mne prisli objednavky vacsinou za 3 tyzdne, s vynimkou toho, ked som si na specialnych kod -40 percent objednala ten viralny pristroj Medicube, to som tu mala za tyzden. Extrem bol dva roky dozadu, ked som objednavala veci v oktobri a prisli mi v januari dalsieho roka, tam neexistuje zakaznicky servis, podpora, nic. Vsetky veci pritom boli skladom a vyskladnenie do 24 hodin, objednavka isla zaciatkom oktobra s tym, ze tam mam veci aj ako darceky k Vianociam. Mohla som si ich zakvasit, lebo objednavka isla cez 2 mesiace, skoro 3 a veci mi uz boli na nic.

len_nig
•
Dnes o 18:52

Kedysi som odtiaľ objednávala stále, teraz sa to už vôbec neoplatí, na ksisters podobne ceny a máš to na druhý deň, aj alza máva dobré zľavy, sem tam notino.

autor
•
Dnes o 19:58
@muchotrafka298

Tam sa oplatia len veci v specialnych akciach alebo vypredajoch alebo ked mas nejake specialne kody, na vacsie zlavy. Inac sa tam neoplati podla mna nic v plnych sumach. Dalsie minus je podla mna to, ze to dorucuje po novom Slovenska posta a ze musis mat objednavku minimalne za 49 EUR aby bola doprava zdarma. Skusenost s tymi danami a clami co boli teraz zavedene od jula nemam, lebo som zatial neobjednala a asi ani v dohladnej dobe neobjednam.
Mne prisli objednavky vacsinou za 3 tyzdne, s vynimkou toho, ked som si na specialnych kod -40 percent objednala ten viralny pristroj Medicube, to som tu mala za tyzden. Extrem bol dva roky dozadu, ked som objednavala veci v oktobri a prisli mi v januari dalsieho roka, tam neexistuje zakaznicky servis, podpora, nic. Vsetky veci pritom boli skladom a vyskladnenie do 24 hodin, objednavka isla zaciatkom oktobra s tym, ze tam mam veci aj ako darceky k Vianociam. Mohla som si ich zakvasit, lebo objednavka isla cez 2 mesiace, skoro 3 a veci mi uz boli na nic.

@muchotrafka298 ako si spokojná s tým prístrojom ?a ktorý máš?

autor
•
Dnes o 19:58
@len_nig

Kedysi som odtiaľ objednávala stále, teraz sa to už vôbec neoplatí, na ksisters podobne ceny a máš to na druhý deň, aj alza máva dobré zľavy, sem tam notino.

@len_nig hej, na alze bývajú super zľavy

autor
•
Dnes o 19:59

Ďakujem Vám všetkým 💙

kiwi3
•
Dnes o 20:38

Keď to človek vie, tak sa to fakt oplatí, mne vyjde potom 1 produkt cca 5 eur, to sa s alzou a ksisters nedá porovnať. Najväčší problém je ale v podstate neexistujúci zákaznícky servis. Keď sa niečo po ceste pokasle, hold smola...

simca06022011
•
Dnes o 20:46

ja, a dobre ze to citam, pockam si na zlavy :DD ale porovnavam si vzdy ceny, nekupujem vsetko hocikedy... niektore veci sa mi podari kupit aj u nas. Pozor si tam treba daavt na terminy dodania poloziek, velakrat ten ich o nicom darcek, aleo nejaka polozka jedna natiahnu odoslanie na mesiac, plus dodanie.. a clovek caka a caka :D

simca06022011
•
Dnes o 20:52

Inak napr teraz som pozerala, cca 1-2dni do zadu, na kozemtiku ale napr vsimla som si ze zacali trosku "odrbkavat"... cosrx si kupujem a teraz maju zlavy 35% - a smejem sa na cenach, vyssie su ako byvala bezna cena plna... uplne prestrelili povodne ceny. tak na taketo veci si tam treba davat pozor. Je mozne ze chystaju black friday, ja si to ale objednam teda v natureal

kostkula
•
Dnes o 21:04

Ahoj. Pozri aj yesstyle 🙂 Väčšinou robím porovnanie týchto dvoch stránok, a ten yesstyle mi vychádza výhodnejšie. Jeden krát dodanie mesiac a druhy krát necelý týždeň.