icon

Kvalita uterákov a posteľnej bielizne z Temu a Shein

22. feb 2026

Ahojte žienky, idem zariaďovať byt a potrebovala by som vedieť či niektorá máte skúsenosti s týmito druhmi textílií (uteráky, utierky, handry, koberčeky, posteľná bielizeň) z Temu alebo Shein. Vydrží to alebo je to otrasná kvalita? Ja som tam ešte nikdy nič nekúpila čiže s tým nemám skúsenosti ale cenovo je to lacnejšie ako na normal e shopoch a ušetriť nejaké peniaze by sa teraz fakt hodilo.

anonym_ebe891
22. feb 2026

otras kvalita umelina co sa vydava za bavlnu a napustene chemikaliami ktore maju problem v EU

anonym_26206c
22. feb 2026

@anonym_autor ved chod do Jysk, tam mas dobre veci, bavlnene a tiez to nestoji majland

stellarstar
22. feb 2026

Mám nepremokavé plachty, som spoko. Posteľné prádlo a uteráky nie, mám ešte nepremokavý poťah na vankúše a plachtu na balkón tiež som spoko

luccys
22. feb 2026

Ja som si objednala len obrusy z Temu. Uteraky a postelnu bielizen by som asi neriskla, to budu urcite take tenke handricky, co bude vidno az do Ameriky a nafarbene bohviecim.

janinah
22. feb 2026

Nezanes si novy byt šmejdami.

lenka13332
22. feb 2026

@anonym_autor Naozaj to nekupuj. To sa už viac oplatí kúpiť lacné obliečky v Pepcu a pod. Je to úplna umelina. Uteráky nemajú s bavlnou nič spoločné. Ešte to aj smrdí

autor
22. feb 2026

@anonym_autor ďakujem ženy nejdem to teda asi riskovať

anonym_24f6f5
23. feb 2026

Keď chceš lacno nakúpiť takéto veci skús Action. Ja som tam nakúpila obliečky aj takého zariadenie na chatu a som spokojná, už to mám dlhšiu dobu, často prané a sú v pohode a hlavne za dobre peniaze.