Máte skúsenosť s predajkyňou @best.style.fashion?
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či má niektorá z vás skúsenosť s predajkyňou na Instagrame @best.style.fashion, jej meno je Helena D.
Objednávali sme od nej s krstnou tovar. Momentálne nám dlží spolu približne 650 € a už dlhšiu dobu čakáme na vrátenie peňazí / vybavenie objednávok. Komunikácia z jej strany je veľmi problematická. Stále sa vyhovára a penoaze mi dlží už skoro 18 týždňov Chcela by som sa preto opýtať, či sa tu nájde niekto, kto od nej tiež objednával a riešil podobnú situáciu. Budem vďačná za každú skúsenosť 🙏
Ďakujem.
v obchodoch nepredavaju to co si chcela kupit?
@slnieckosazobud môžem sa s vami spojiť ? Vytvorím skupinu na msg a keď nás bude viac verím že máme šancu s tým niečo urobiť 🙏
v obchodoch nepredavaju to co si chcela kupit?
@anonym_0c0f38 prosím, nevyjadrujte sa k tomu. Pýtam sa konkrétne na skúsenosti s ňou. Ďakujem.
@slnieckosazobud aké má IČO názov firmy a sídlo? sídli na slovensku? má zverejnené obchodné podmienky?
@slnieckosazobud aké má IČO názov firmy a sídlo? sídli na slovensku? má zverejnené obchodné podmienky?
@anonym_f5b491 nemá nič
@anonym_f5b491 nemá nič
@slnieckosazobud potom ti nepomôže ani SOI keď nevie identifikovať predajcu s kým si uzavrela zmluvu
Skús vygoogliť číslo účtu kam si poslala peniaze či nájdeš ďalších podvedených a spojte sa na podanie hromadného oznámenia na políciu, to už dosiahne výšku trestného činu a mali by sa stým zaoberať
@anonym_f5b491 nemá nič
@slnieckosazobud môžem sa s vami spojiť ? Vytvorím skupinu na msg a keď nás bude viac verím že máme šancu s tým niečo urobiť 🙏
@slnieckosazobud napíšte mi súkromnú správu
To je ta slečna ktora nosi fejky z turecka a predáva ich ako orginal?
To je ta slečna ktora nosi fejky z turecka a predáva ich ako orginal?
@anonym_daaf11 myslím že nie , predávala naozaj kvalitné repliky 1:1 …len neviem čo sa s ňou stalo 🙏
@anonym_daaf11 myslím že nie , predávala naozaj kvalitné repliky 1:1 …len neviem čo sa s ňou stalo 🙏
@slnieckosazobud jak ze nevies co sa s nou stalo, ved odrbala vas a spakovala sa prec. Neviem co by ma donutilo dat 650 eur osobe ktora nema ani len ICO

@slnieckosazobud zdravím, mám podobný problém. Akurát mne peniaze dlží od februára 😅. Treba sa spojiť a podať zrejme trestne oznámenie, inak si nepomôžeme.