Máte skúsenosti s nákupom bicykla cez Galby.sk?
Ahojte,zvazujem kupu horskeho bicykla cez stranku Galby.sk,nikde som nenasla recenzie. Mate niekto skusenost s nakupom cez nich? Diki
Recenzie na nich existuju, len nie su na diskusiach - dole na ich stranke je odkaz na profil na Heureke, tam pisu ludia, co u nich naozaj nakupili. A ked chces vediet, ci je za tym realna firma, da sa to overit za dve minuty: v obchodnych podmienkach maju uvedene ICO 50698354, po zadani do obchodneho registra alebo na finstat ti vyskoci Galbavy s.r.o. z Hlinika nad Hronom, zapisana od februara 2017 a stale aktivna. Cize to nie je stranka, co vznikla minuly mesiac, a je koho reklamovat. Ja by som im ale este pred objednavkou napisal alebo zavolal a spytal sa na dve veci: ci je ta konkretna velkost ramu naozaj skladom a kedy odosielaju, a kto plati dopravu pri pripadnej reklamacii. Este jedna praktickost, bicykle sa posielaju zlozene asi na 90 percent, takze predne koleso, riadidla a pedale sa dorabaju doma. Aj tak by som ho po zlozeni zaviezol do servisu na nastavenie brzd a prehadzovacky, je to par eur a na horskom bicykli to je znat.