icon

Odporúčate bicykel Rockrider z Decathlonu?

Včera o 20:01

Dobrý vecer,máte tu niekto skúsenosť s bicyklami s decathlonu?jedná sa konkrétne o tento Rockrider expl 140 s. A bicykel by bol pre dospievajúceho syna. Odporúčate, alebo nie? Samozrejme kúpu zvažujeme kôli cene.

anonym_917c54
Včera o 20:09

@anonym_autor máme 2 bicykle Rockrider najazdené veľa a žiadny problém.Tento konkrétny nepoznam

pink_lady
Autor odpoveď zmazal
anonym_79f16f
Včera o 21:09

@anonym_autor ja som mala rockrider za cca 500eur a po mesiaci som kúpila trochu, trochu dosť drahsi kelly a ten je bomba. Mne sa na ňom jazdilo zle, nechal si ho syn (on ma aj Elektro aj Author, podedene) a ten ho tresol o zem po pár jazdách 🫣lebo mu riaditka vybiehali, celkovo mi prišli riaditka úzke a také trochu lacnejšie prevedenie. Záleží asi teda od modelu, známy ma rockrider elektro a on je spokojný (lenže on je psycho na bicykle ms 6ks a ten rockrider používa len také nenarocnejsie je jazdy).tak záleží asi čo od toho syn čaká, neviem čo za cenu je tento spomínaný...

autor
Včera o 21:11
@anonym_79f16f

@anonym_autor ja som mala rockrider za cca 500eur a po mesiaci som kúpila trochu, trochu dosť drahsi kelly a ten je bomba. Mne sa na ňom jazdilo zle, nechal si ho syn (on ma aj Elektro aj Author, podedene) a ten ho tresol o zem po pár jazdách 🫣lebo mu riaditka vybiehali, celkovo mi prišli riaditka úzke a také trochu lacnejšie prevedenie. Záleží asi teda od modelu, známy ma rockrider elektro a on je spokojný (lenže on je psycho na bicykle ms 6ks a ten rockrider používa len také nenarocnejsie je jazdy).tak záleží asi čo od toho syn čaká, neviem čo za cenu je tento spomínaný...

@anonym_79f16f
Je za tisíc eur.

anonym_102a6f
Včera o 21:58

Záleží ako často a kde jazdí, ak medzi dedinami/mestom na tréning atď.. asi bude stačiť, ak kopce, lúky.. pozerať sa inde..
Máme aj základný aj drahší, oba ok, ale skôr pre mňa s dieťaťom a sedačkou do okolia, cyklotrasy v tatrách, som šla raz a nikdy viac 😅, a aj muž si sťažoval na stabilitu, vôlu riaditok, brzda sa mu rosypala po roku...

autor
Včera o 23:23
@anonym_102a6f

Záleží ako často a kde jazdí, ak medzi dedinami/mestom na tréning atď.. asi bude stačiť, ak kopce, lúky.. pozerať sa inde..
Máme aj základný aj drahší, oba ok, ale skôr pre mňa s dieťaťom a sedačkou do okolia, cyklotrasy v tatrách, som šla raz a nikdy viac 😅, a aj muž si sťažoval na stabilitu, vôlu riaditok, brzda sa mu rosypala po roku...

@anonym_102a6f
Ale tak,berme to zas sctej druhej strany,za tie peniaze keď to vydržalo rok a až potom sa niečo rozsypalo,to by sme boli veľmo radi..

anonym_6694ae
Dnes o 00:46

Choďte do CUBE

avanka
Dnes o 02:53
@anonym_autor

@anonym_102a6f
Ale tak,berme to zas sctej druhej strany,za tie peniaze keď to vydržalo rok a až potom sa niečo rozsypalo,to by sme boli veľmo radi..

@anonym_autor pozri CTM. Slovenská výroba, máme ich doma 7 tejto značky v rôznych cenových kategóriách,jazdím cca 3000 km ročne a sme veľmi spokojní s kvalitou bicyklov.
Sú kvalitnejšie ako z decathlon

hrasocek12
Dnes o 04:35

My máme viaceré bicykle z Decathlonu a sme spokojní.

pink_lady
Dnes o 05:57
@anonym_autor

@anonym_102a6f

@anonym_autor tak keď môžeš dať o rok ďalšiu trisicku... Tak nech sa ti rozsype po roku, ako píšeš. Ak rád jazdi a často tak rozhodne niečo kvalitnejšie

la_dolce_vita
Dnes o 06:42

Za mna nie. Isla by som do obchodu s bicyklami a za tu tisicku kupila kvalitnejsi bicykel, napriklad Scott.

anonym_438e10
Dnes o 07:02

Myslím, že ak ho s tým ideš poslať jazdiť traily, tak skôr nie. Ak traily jazdiť neplánuje, tak celoodpružený vôbec nepotrebuje, stačí mu hardtail alebo aj gravel.
Bicykel musí vydržať o dosť dlhšie ako rok. Aj keby sa na ňom za ten rok najazdilo okolo 10 tis. km.

autor
Dnes o 09:18

Ďakujem za každú radu. Len ako bolo spomenuté hneď na začiatku - o tomto bicykli uvažujeme kôli cene,nakolko rovnaký len inej značky stoji v obchode s bicyklami od 2tis hore. 🤔

anonym_438e10
Dnes o 09:35
@anonym_autor

Ďakujem za každú radu. Len ako bolo spomenuté hneď na začiatku - o tomto bicykli uvažujeme kôli cene,nakolko rovnaký len inej značky stoji v obchode s bicyklami od 2tis hore. 🤔

@anonym_autor Nenapísala si, kde a ako chce jazdiť. Podľa toho sa potom rozhodnite. Aj z Decathlonu je OK, ale ako píšem vyššie, na normálne jazdenie je zbytočný celoodpružený. A na zjazdy by som tento nedávala. Mám veľmi dobrú skúsenosť aj s bicyklami z druhej ruky. Akurát dbám na to, aby vedel predávajúci doložiť doklad o kúpe.

anonym_917c54
Dnes o 10:34
@anonym_autor

@anonym_autor súhlasím s ostatnými, že za 1000 eur by som ho nekúpila.