icon

Máte skúsenosti s nákupom detskej postieľky cez Allegro?

micinkak
9. júl 2026

Ahojte, máte už niekto skúsenosti s e-shopom Allegro? 😊 Chcela by som si odtiaľ objednať postieľku aj s matracom. Oplatí sa to? Prišla vám objednávka načas a bol balík v poriadku, bez poškodenia? Budem rada za každú skúsenosť. Ďakujem. ❤️

lukbe
9. júl 2026

@micinkak objednávam, vzdy všetko v pohode a pomerne rýchlo. Raz som výrobok vratila, lebo sa to spravalo inak ako na obrazku😁, peniaze bez problémov vrátili. Hádam aj postel bude OK. Prečítajte si najprv recenzie.

biba_18
9. júl 2026

allegro je trhovisko. je tam veľa predajcov.

micinkak
autor
16. júl 2026

Tak už mame skúsenosť aj my rozdelilo sa to na dve objednávky čo by ani nevadilo. V pondelok prišla postieľka a v stredu mal prísť s madrac s plachtou prišla len plachta a zaplatila som aj za madrac ktorý nemám. Keď som napisala predajcovi že mi prišla iba plachta poslal mi madrac opäť tak uvidime či príde.🤷‍♀️

lukbe
16. júl 2026
@micinkak

Tak už mame skúsenosť aj my rozdelilo sa to na dve objednávky čo by ani nevadilo. V pondelok prišla postieľka a v stredu mal prísť s madrac s plachtou prišla len plachta a zaplatila som aj za madrac ktorý nemám. Keď som napisala predajcovi že mi prišla iba plachta poslal mi madrac opäť tak uvidime či príde.🤷‍♀️

@micinkak ano, oni reagujú, škoda, ze mas s tým problémy, hlavne nech to bude dobré.