Máte skúsenosti s nákupom náhrobných pomníkov cez Allegro?

Včera o 20:47

Ahojte, máte niekto skúsenosti z kúpou pomnika cez Allegro ? Majú tam krásne náhrobné pomniky vo viacerých verziách a v dobrých cenách. Vyrába ich firma AST v Poľsku, ktorá má vynikajúce recenzie.
Pridávam pár ukážok

Včera o 20:52

@anonym_autor Prémiový granitový náhrobok s vyrezávaným grafitovým krížom Tmavá žula

romanovic
Včera o 20:54

cena759,09 €

@anonym_autor @admin, kuk sem.

Modrý koník
Včera o 20:54

Ahoj, všimli sme si, že potrebuješ pomoc admina. Ak chceš, aby sme sa pozreli na konkrétny problém, napíš nám cez Opýtaj sa nás: https://www.modrykonik.sk/faq/form/?faq=message-mk Tam nám môžeš situáciu opísať a budeme ju s tebou riešiť priamo. (Toto je automatická odpoveď. Na tento komentár nereaguj - ak chceš komunikovať s adminom, použi Opýtaj sa nás.)

Včera o 20:56

@anonym_autor Opravujem LST kamenárstvo. A nechápem prečo mi nejde pridávať fotky ??

romanovic
Včera o 20:58

Včera o 20:59

@anonym_autor lebo toto nie je bazar, ale diskusia, tak tu neinzeruj!

@romanovic Ty si zabrzdeny ? Čo ja mám s poľskou firmou?? Ja sa pýtam, či má niekto skúsenosti s nákupom pomníka od tejto spoločnosti !! Tak čítaj s porozumením!

Včera o 21:01

@anonym_autor lebo toto nie je bazar, ale diskusia, tak tu neinzeruj!

@romanovic Chcem vedieť, či sa mi to oplatí kúpiť, aká je kvalita, atď. Tak mi tu láskavo nevypisuj svoje halucinácie !

Včera o 21:08

@anonym_autor A ešte otázka - prečo mi nejde pridávať fotky ?? Ako nerozumiem

anonym_0fb9ef
Včera o 21:41

cena759,09 €

@anonym_autor lenže kto ti to osadí? Keď napočítajú dopravu, osadenie,s tým spojené práce, vyjde toľko , ako u nás. Ja som si dala naceniť z najlacnejšieho materialu, bez napísnej dosky, zbúranie pôvodného, spolu 1800 e.

Včera o 22:01
@anonym_0fb9ef

@anonym_0fb9ef My máme starý, 20 ročný pomnik, ale ten kde je len obruba a samozrejme náhrobný kameň s údajmi o zosnulom. Vnútri obruby je hlina, kde zvyknú byť posadené kvety. Nedávno som sa bola informovať, koľko by stálo prikryté tou vrchnou doskou, a len obyčajná vrchná doska bola nacenena na 1500 až 2000 e, z obyčajného, klasického kameňa, nelesteneho. To si myslím že je dosť. Preto keď raz na mňa vybehla takáto reklama na zaujala , keďže okolo 800 nevieš kúpiť úplne nový celý pomnik. Samozrejme tam bude montáž a demontáž, možno okolo 800 -1000 e, ale bude celý nový, a pekný. Majú tam v ponuke veľa rôznych typov. Preto ma to zaujalo, či nemá niekto reálnu skúsenost s kupou takéhoto pomníka

anonym_0abf94
Dnes o 05:25
@anonym_autor

@anonym_autor Neviem odkiaľ si, ale riešili sme toto v lete a oplatí sa pobehat kamenárstva v menších mestách a dedinách, tam sú iné ceny. Oplatí sa aj dovoz z oblasti s vysokou nezamestnanosťou. Vrchná doska leštena na západe SK nas vyšla 900€ jednohrob, nový pomník s veľa napismi do 1000€, betónový chodník okolo hrobu 200€.

anonym_0fb9ef
Dnes o 06:35

Ja mam v krajskom.meste stary kameninovy pomnik na velmi dostupnom.mieste, s nahrobnym zulovym, treba len obrubu, ci ram, ako sa to spravne tomu hovori, a vrch prikryt velkou platnou. Sut zo stareho pomnika mozu dat do 30m vzdialeneho kontajnera Technickych sluzieb zadarmi a aj tak chcu 1700-1800 €. Volala sompo okoli, kaxdy chce tolko. Oni uz o sebe vedia, drzia ceny rovnake. Skusim to Polsko.

Dnes o 06:44
@anonym_0abf94

@anonym_0abf94 Práveže ide o pomník v malom 7000 meste, je tam len jedno kamenárstvo, tak si dávajú také ceny. Plus počítam ešte robota

Dnes o 06:45
@anonym_0fb9ef

@anonym_0fb9ef Ozaj krásne pomníky tam sú, veľký výber a dobré ceny, preto ma to zaujalo

anonym_db631a
Dnes o 12:22
@romanovic

@anonym_autor @admin, kuk sem.

@romanovic a ty si jej tému akože nahlásila adminovi? Co ti vadilo?