icon

Máte skúsenosti s nákupom z eshopu Labellano?

simona_11
22. máj 2026

Nasla som tento eshop a zapacili sa mi na nom jedni šaty. Prosím vas objednaval odtiaľ niekto?
Skúsenosti?

Máte skúsenosti s nákupom z eshopu Labellano?
adriana223
22. máj 2026

@simona_11 ja som odtial objednala v nedeľu. Včera mi šaty prisli. A som maximalne spokojná.

julia_senderak
22. máj 2026

Výborne skúsenosti. Objednavala som s dcérou. Neboli sme si iste tak sme ich kontaktovali. Dostali sme rýchlu odpoveď., Skvelý pristup a velmi rychle vybavenie objednávky. Platili sme prevodom na účet....
K nakupu sme dostali aj mali darček ktory naozaj potešil.
Šaty prisli neskutočne krásne. Prikladám fotku dcéry v šatách od nich.

adriana223
22. máj 2026

Ja som si objednala takéto a aj ja som dostala darček k nakupu.

simona_11
autor
22. máj 2026

Ďakujem vám ženy ✊👌 idem si teda objednať aj ja 🔥 pridám sem potom co prišlo mne 🔥 teším sa

anonym_360a99
22. máj 2026
@julia_senderak

Výborne skúsenosti. Objednavala som s dcérou. Neboli sme si iste tak sme ich kontaktovali. Dostali sme rýchlu odpoveď., Skvelý pristup a velmi rychle vybavenie objednávky. Platili sme prevodom na účet....
K nakupu sme dostali aj mali darček ktory naozaj potešil.
Šaty prisli neskutočne krásne. Prikladám fotku dcéry v šatách od nich.

@julia_senderak neuraz sa, ale toto su krasne saty?😵

simona_11
autor
22. máj 2026
@anonym_360a99

@anonym_360a99 Milý anonym. Myslim si že každému sa paci niečo ine. A v dnešnej dobe si každý môže obliecť to v čom sa cíti dobre a krásne. Podla mna su tie šaty pekne a Pani velmi pristanú ☺️

anonym_9bb286
22. máj 2026

Ja mam tiež dobru skúsenosť s týmto eshopom. Ale neobjednavala som šaty, ale spodnu bielizeň. Môžem len odporučiť 🌟

julia_senderak
22. máj 2026
@anonym_360a99

@anonym_360a99 niesme urazene, je to náš názor, nás vkus. Podla nás su nádherné. Ale je uplne v poriadku ze vám sa páči niečo iné