Nakupovanie z ázijských eshopov: Ako riešiť clo po 1.7?
Ahojte, budete riešiť objednávanie tovaru z Sheinu, Stylevany alebo iného ázijského eshopu? Lebo od 01.07 máme clo 3 eur za každú položku: Kozmetiku viem objednávať samozrejme z K sisters. Týka sa to aj Temu a iných eshopov.
Ja som mala vzdy 2 x do roka vacsiu objednavku zo Stylevany. Tak uz ju mat nebudem, lebo nie som ochotna platit tie peniaze za kazdu polozku. Minule o tom hovorili v TV, ze ti predajcovia to premietnu do vyssich cien. Len nikto nevie, ako to bude. Pretoze oni ked nieco nevymyslia, tak stratia kvanta zakaznikov.
@anonym_autor https://chinaplanet.sk/aliexpress-nove-clo-3-eu... myslím, že to bude podobne aj na iných ázijských e-shopoch.
Mňa to od nakupovania určite neodradí. Budem v tom pokračovať tak ako aj doteraz.
Normalne budem objednavat to co potrebujem skusim si ale vzdy nahadzat rovnaku kategoriu napriklad tricka spadaju pod uplet hodim tam 6 a clo bude jedno.rovnako sklicka na telefony a podobne srandicky.stale sa mi to viac oplati ako slovensky eshop
Aspoň sa oslobodime o zložením zdraviu škodlivé produkty... pre v Európe vyrobené a predávané produkty platia tvrdšie pravidlá...
Normalne budem objednavat to co potrebujem skusim si ale vzdy nahadzat rovnaku kategoriu napriklad tricka spadaju pod uplet hodim tam 6 a clo bude jedno.rovnako sklicka na telefony a podobne srandicky.stale sa mi to viac oplati ako slovensky eshop
@saxana000 ak budes mat tri rovnake tricka s jednym ciarovym kodom, len inej farby, platis iba 3 eur. Ak budes mat3 rozne tricka s tromi inymi ciarovymi kodmi, platis 9 eur clo.
Aspoň sa oslobodime o zložením zdraviu škodlivé produkty... pre v Európe vyrobené a predávané produkty platia tvrdšie pravidlá...
@anonym_843f60 ty vieš, odkiaľ ma tovar action, pepco a kik? vsetko je to cina. To iste sinsay.
@anonym_843f60 ty vieš, odkiaľ ma tovar action, pepco a kik? vsetko je to cina. To iste sinsay.
@anonym_autor no vsak vravím, ze pre v Európe vyrábané A PREDAVANE veci platia tvrdšie pravidlá, co sa napr.obsahu týka.. toxické látke vo veciach, kde by sme to ani nečakali.. ozaj sa neoplatí kupovať mimo regulácie..
@anonym_autor no vsak vravím, ze pre v Európe vyrábané A PREDAVANE veci platia tvrdšie pravidlá, co sa napr.obsahu týka.. toxické látke vo veciach, kde by sme to ani nečakali.. ozaj sa neoplatí kupovať mimo regulácie..
@anonym_843f60 všetky tieto tovary sa vyrábajú v číne, len sa potom prevezú do skladov v EÚ, to je všetko. Ak poznáš skupinu LPP, tak vieš o čom.

@anonym_autor a nema shein sklady v eu? ci to plati aj pre shein?