icon

Nakupujete cez bazár Modrého koníka?

Včera o 14:56

Ahojte. Nakupujete v bazáre na Modrom koníkovi? Pýtam sa ako predajca, kedysi ľudia toľko nakupovali, a teraz už takmer vôbec. Mávala som PRO (nový tovar), občas si ho ešte aktivujem, ale väčšinou už nie, lebo objednávky bývali už len výnimočne, takže sa to už ani neoplatí. Staršie bazárové veci tiež sa predajú veľmi zriedkavo. Máte to aj iní tak, či len ja? A nakupujete tu ešte?

Strana
z2
bomba36
Včera o 16:34

Dala som si tu raz ušiť softshellové nohavice. Takže v podstate som to využila len ako komunikačnú platformu. Inak nenakupujem ani nepredávam nič.

klotildabazarik
Včera o 16:34

@anonym_autor mohli by kludne bazar modreho konika aj zrušiť nech to ostane iba ako forum pre mamicky, veci nemaju ziadnu hodnotu predavat sa uz neoplatí ani kvoli postovnemu

aliziana
Včera o 17:52

@anonym_autor občas áno, ale keď sa dá, preferujem osobný odber

anonym_f8846d
Včera o 18:03
@klotildabazarik

@anonym_autor mohli by kludne bazar modreho konika aj zrušiť nech to ostane iba ako forum pre mamicky, veci nemaju ziadnu hodnotu predavat sa uz neoplatí ani kvoli postovnemu

@klotildabazarik To zas nie. Odkedy islo postovne hore, tak sa 1 tricko neoplati kupovat, ale mne ten bazar velakrat pomohol (som s malym sama). Kupim viac kuskov od nejakej predavajucej a ak sa da, tak osobny odber.

anonym_1b6d44
Včera o 18:05

@anonym_autor v minulosti som nakupovala ale nie nové iba nosené. Ide to s predajom dolu vodou, niektore predávajú veci z tému za niekoľkonásobne vyššiu cenu, tak radšej idem do second handu

zoja6913
Včera o 18:11

Nie - kvoli poste

Ale kupila som tu cca pol roka dozadu tehu zimne bundy to sa oplatilo

Odkedy je shein trendyol a podobne, tak tu uz nekupujem ani nepredavam, radsej darujem do utulkov a kolobehov

alickapusinka
Včera o 19:11

Predtým som tu nakupovala pravidelne aj predavala.A veru teraz dávno nič ani nepredavam už vôbec lebo niekdy vec od predavajucej stoji menej ako poštovne.Ak mám dať za poštovne 3 a viac eur tak nie dakujem.A navyše mám secondhandy tak tam mám obrovske množstvo tovaru tak nekupujem nič nakoľko sa neoplati už len kôli pošte.

anonym_e284aa
Včera o 19:37

Nakupovala som tu dost, ale coraz viac oblecenia je v zlom stave. Preferujem oblecenie, ktore ponukaju mamicky po svojich detoch, nie zeny co maju second handy a vesaju tu milion veci a este s PRO ze to clovek nejdem ani preskocit. A dalsia moja podmienka je aby tie veci boli pridane max rok...dlhsie nie po skusenostiach mi chodili veci zatuchnute skladovane v pivniciach a pridane pred 3 az 5 rokmi. Objavila som tu druhu platformu tam je postovne lacnejsie nakupujem tam. Tu som naposledy kupila detske rifle za 8e + postovne co uz tolko stoja aj nove rifle vo vypredaji v reserved.

anonym_845d5b
Včera o 20:37

@anonym_autor nie, vôbec

anonym_5c947f
Dnes o 06:46

@anonym_autor ja uz davno nakupujem na inej platforme

anonym_d111ce
Dnes o 06:50

Kúpila som tu pred vianocami 2 veci, lebo som si to neskoro zmyslela a z druhého bazára som sa bála, že to už nepríde. Veci čo som kúpila odtiaľto + expres kuriér ma vyšli ale stále oveľa menej ako kúpiť nové v obchode.

anonym_055f02
Dnes o 06:55

@anonym_autor nie. nenakupujem, zda sa mi to tu neprehladne, zahadzane haraburdami alebo prilis vela pro. A ani sa tu nic nepredava, uz niekolko rokov som nic nepredala, cize ani nepridavam veci :D Nepride mi to velakrat ani ako podpora podnikania, ak tu vidim PRO nahodou niekde, ak ten clovek ma aj eshop... ak nema, je to pre mna zvacsa zarabac "na cierno".

anonym_055f02
Dnes o 06:57

a o tom, ake je drahe postovne uz, ani nehovorim.. cize by som kupila z druhej ruky mozno veci, ak by mala nejaka predavajuca pre mna viac vhodnych veci.. za jednu vecicku platit postovne, ee... ani v eshopoch riadnych nie je postovne lacne vzdy sa plati, ale tam si nakupim xy veci...

ma_weak
Dnes o 07:14

Od minulého týždňa, čo som za 270g zásielku zaplatila na pošte 4,30€ (pred Vianocami rovnako zabalená, dokonca ťažšia obálka vyšla 2€), som vymazala všetky inzeráty. Absolútne sa tu neoplatí predávať.

ali0706
Dnes o 07:33

Ja občas nakupujem ale to si vždy dám do filtra naše mesto a len osobný odber..poštou sa to už neoplatí aj nerada posielam poštou, osobne je to rýchlejšie a praktickejšie

Strana
z2