Je bazár na koníku populárny a overený?
Používate bazár na koníku? Či už na nákup alebo predaj? Je populárny? Overil sa vám?
Nie, drahé poštovné, kúsky skladované 100 rokov iba s fliačikom a 4 dierkami a nulová ochrana kupujúceho.
vela veci je tu nahodenych strasne dlho roky.....ja kupujem na tom druhom portali
Ja nie, ak hľadám niečo bazárové, tak otváram V a predávam najviac cez FB, ale to nie je oblečenie
A okrem toho, co sa pise vyssie, vacsinou sa predavajuca ani neozve
kedysi bol, ja som tu predala vzdy vsetko- avsak u mna boli vzdy riadne bazarove ceny a nepredavala som veci typu "top stav, iba fliacik na kolene, ktory pri noseni nevidno". Avsak tak rok-dva to tu uplne upadlo. Vec, co som tu mala cely rok som na Vinted predala za 15 minut 😅 a z ostatnych mi polovica odisla behom par dni
@anonym_autor uz nie je... niekedy bol, kým neprišiel V. Vtedy som chodila na poštu každý deň s viacerými balíčkami. Teraz nula bodov... Len sem tam stále kupujuce, čo mám. Už nové ani nenahadzujem, zbytočne stratený čas. A treba mať plusko inak nula bodov.
@anonym_autor uz nie je... niekedy bol, kým neprišiel V. Vtedy som chodila na poštu každý deň s viacerými balíčkami. Teraz nula bodov... Len sem tam stále kupujuce, čo mám. Už nové ani nenahadzujem, zbytočne stratený čas. A treba mať plusko inak nula bodov.
@risolino celkom 0 nie,dnes som tu predala 2 knihy a bez pluska,ale ozaj po dlhej dobe.Mne je ľuto,ze ludia odišli z mimibazar a z mimiaukcii,tam to niekedy fakt žilo.
@risolino celkom 0 nie,dnes som tu predala 2 knihy a bez pluska,ale ozaj po dlhej dobe.Mne je ľuto,ze ludia odišli z mimibazar a z mimiaukcii,tam to niekedy fakt žilo.
@janinah to si tiež pamätám, tam som veľakrát vyhrala na aukciách... Ja tiež sem tam predám niečo, ale oproti tomu čo bolo predtým, je to biedne... Preto som napísala 0 bodov, lebo je to len pár percent z toho čo bolo pred pár rokmi.
overeny a spolahlivy ano, relativne, problemy su uz aj na v. a nie male... staci sledovat skupiny na fb co sa tam stvara... ja mam skusenost z tade ze tym ze tam vzdy bolo lacno, tak teraz uz kupujucim preskakuje totalne a chodili ,mi ponuky na veci ze 1EUR a tak.. :DDD TU som na mk nepradala roky nicove nic, ten bazarik je totalne prepchaty, mali by predavajuce co tam maju stovku a viac inzeratov, veci co tam trcia roky, urobit inventuru a vtie veci dat za centy, vypredat, darovat, hodit do humany ale nezahlcovat vsetko haraburdickami. CLovek sa tam ledva prepracuje ku peknym veciam, kym to preklika.. na v. uz nenakupujem, par veci mam, popisu nezodpovedali uplne a velmi zle sa mi tam hladaju veci, pride mi to take neprehladne...
Ja som ešte verná MK, ak potrebujem niečo kúpiť, pozriem najprv tu, no je pravda, že je to už ťažšie, a rovnako aj predať niečo, pritom ponúkam len veci, ktoré by som sama kúpila, teda v peknom stave, väčšinou nové neznosené.

@anonym_autor Používam. Na nákup aj na predaj. Je populárny, aj keď vzhľadom na vinted, kde sú podmienky lepšie, tu predaj aj nákup klesá. Overil sa, ale momentálne predávam viac na Vinted.