Objednávate si z Temu? Skúsenosti s platbami a doručením
Baby objednavate z temu? Platby, dorucenie, je to v pohode, doveryhodne?
Všetko OK.
@maty112 Len vezmite do úvahy, že od júla tohto roku, za každý tovar zakúpený mimo EÚ sa platí poplatok. Ten nakoniec hradí zákazník (+3 eurá v prípade tovaru s cenou nižšou ako 50 eur). Ide o pokus regulovať nákupy vzhľadom na prítomnosť toxických látok a nesplnenie požiadaviek na kvalitu u viacerých výrobkov v EÚ trh.
@maty112 Len vezmite do úvahy, že od júla tohto roku, za každý tovar zakúpený mimo EÚ sa platí poplatok. Ten nakoniec hradí zákazník (+3 eurá v prípade tovaru s cenou nižšou ako 50 eur). Ide o pokus regulovať nákupy vzhľadom na prítomnosť toxických látok a nesplnenie požiadaviek na kvalitu u viacerých výrobkov v EÚ trh.
@anonym_36a89f no ja by som si chcela kupit len nejake prkotinky do auta, na mobil a tak... tak ci sa mi to oplati a ako to funguje...a ci sa da tomu verit...
@anonym_36a89f no ja by som si chcela kupit len nejake prkotinky do auta, na mobil a tak... tak ci sa mi to oplati a ako to funguje...a ci sa da tomu verit...
@maty112 v pohode, ja tiež často glupotky kupujem do záhrady, do kuchyne, kúpeľne a vždy všetko došlo ok, dokonca aj mop pozemnou cestou.
@maty112 od júla za každú prkotinku +3€. Čiže ak objednas niečo za 1€, pridaj si k tomu 3€ a za každú ďalšiu rôznu položku detto.
@maty112 za prkotinky som v juni zaplatila 26 eur a teraz by ma tie iste prkotinky vysli cez 60 eur. Ku kazdej polozke si pripocitaj +3 eur. Plus ceny zdvihli od juna.
Treba hladat tovar s poznamkou: eu sklad (alebo tak nejak), vtedy sa ten poplatok neplati. Poplatok sa plati raz za tovar rovnakeho druhu, nie je to vzdy za kazdy kus. Ak objednas 5 obalov na mobil, platis len 3 EUR. Ak kupis tricko, obal, ceruzku - platis 3x3.
Navyse - vsetok tovar mozes vratit, dokonca zadarmo. Peniaze pripisu ihned do kreditu akonahle zasielku podas, alebo do par dni na ucet.

@maty112 je 🙂