Objednávka a doručenie tovaru do domácnosti z obchodov
Ahojte. Cez fresh sa uz da objednat domov tovar/nakup. Da sa aj cez kaufland a lidl, poprípade aj klas, coop jednota ...... Mate s tým skúsenosti Dakujem
Košice máš metro (košík), Tesco, fresh, lunys.
Tuším je aj Billa, ale len niektoré sídliska (ak nezrušili).
@vkatush môžeš mi poslat stránku nech popozeram
Skus cez wolt market alebo tesco donáška
@anonym_autor Z tych, ktore spominate tak okrem Freshu, ak sa nemylim, nedonasaju ziadne. Len to co pani reagujuca predo mnou.
Billa je urcite na Wolt-e (aplikacia do mobilu), pouzivame to bezne, mozno su i na Bolte (tiez appka), neviem. Na Wolte je tiez Wolt Matket, aj to pouzivame bezne. Co sa tyka Tesca a Kosika tak priamo od nich sa neda objednat tak, ze vam to donesu "hned", ale objednavate si najblizsi volny termin - tesco zvacsa az dalsi den a kosik ako kedy, ale zvacsa v ten den az k veceru/ poobede, resp. nasledujuci den. Lunys vzdy az nasledujuci den. Ale obchody na Wolte vam privezu hned ako to stihaju, zvacsa do 1h, co je super.
aj klas mali…
@anonym_autor Z tych, ktore spominate tak okrem Freshu, ak sa nemylim, nedonasaju ziadne. Len to co pani reagujuca predo mnou.
Billa je urcite na Wolt-e (aplikacia do mobilu), pouzivame to bezne, mozno su i na Bolte (tiez appka), neviem. Na Wolte je tiez Wolt Matket, aj to pouzivame bezne. Co sa tyka Tesca a Kosika tak priamo od nich sa neda objednat tak, ze vam to donesu "hned", ale objednavate si najblizsi volny termin - tesco zvacsa az dalsi den a kosik ako kedy, ale zvacsa v ten den az k veceru/ poobede, resp. nasledujuci den. Lunys vzdy az nasledujuci den. Ale obchody na Wolte vam privezu hned ako to stihaju, zvacsa do 1h, co je super.
@anonym_67215f a ja práveže košík nemám nikdy problém, vždy do 3-4 viem mať doma.
Ale musím skúsiť aj bolta/wolta už 😁
@anonym_67215f a ja práveže košík nemám nikdy problém, vždy do 3-4 viem mať doma.
@vkatush ano, je pravda, ze ja som to stale riesila az poobede, preto boli k dispozicii len vecer alebo dalsi den.
Ja som s Wolt Marketom spokojna. Maju i dobry zakaznicky servis. Stalo sa mi parkrat, ze mi bud nieco zabudli alebo dorucili napr. kuracie stvrte namiesto noh a dalo sa to pekne rychlo reklamovat.
@vkatush môžeš mi poslat stránku nech popozeram
@anonym_autor aaaale no, skus pohladat aj ty, staci natukat do googlu
Ked vies prihlasit na MK zalozit temu atd isto vies najst aj toto
Trosku samostatnosti
@anonym_67215f
@vkatush
Dakujem pekne za rozpisanie a skusenosti

Košice máš metro (košík), Tesco, fresh, lunys.
Tuším je aj Billa, ale len niektoré sídliska (ak nezrušili).