Nové Sedita sušienky
Tieto konkretne som este nevidela ale videla som take velmi podobne, mali modry obal a napis ze oreo
Tieto konkretne som este nevidela ale videla som take velmi podobne, mali modry obal a napis ze oreo
@anonym_08829f 😃😃😃😃 pani sa pyta na susienky sedita. Nie oreo
podla mna je to hoax, na stranke Sedity nic take nemaju
Teraz ich vidím prvýkrát, ale ďakujem za inšpiráciu, prepáč mi, že neviem poradiť.
@zuzitko74 v poriadku nič sa nestalo. Je to úplne nové ja tiež len včera na insta videla reelsko
@anonym_08829f ja sa nepýtala na oreo 😄
@anonym_2eacf7 podľa Google majú len to teraz novinka a asi nie všade ich ešte budú mať
@anonym_2eacf7 nie je to hoax, videla som uz aj v telke reklamu
@anonym_2eacf7 ty si celý hoax
https://www.instagram.com/reels/DdHUqglE9lu/
@anonym_2eacf7 ty si celý hoax
https://www.instagram.com/reels/DdHUqglE9lu/
@anonym_4ad83a je to snad oficialna stranka Sedity? nie, tak sa strc
@anonym_4ad83a je to snad oficialna stranka Sedity? nie, tak sa strc
@anonym_2eacf7 prosím nenadávaj
Vyjadriť sa neviem ale v ľavom dolnom rohu je napísané čosi kvôli čomu by som veľmi pochybovala že je to reálne
@anonym_autor penny market cz. to ma v letaku. Na SK som nevidela. Ak najdeš daj vedieť.
Na SK som teraz ako novinku objavila akurát čokoládovú Horalku, tá je výborná.
Vyjadriť sa neviem ale v ľavom dolnom rohu je napísané čosi kvôli čomu by som veľmi pochybovala že je to reálne
@anonym_2eacf7
@anonym_9f02de predávajú to v penny v česku - majú to aj v letáku
@anonym_autor v Lidli som kúpila, ale celkom ma sklamali - Mila.
@michaela329 presne toto balenie? Myslíš chuťovo neboli ako kedysi?
@anonym_2eacf7
@biba_18 tak asi treba urobiť výlet do česka 😃
Áno už sú ja robim v sklade mame ich takže už budú aj v obchode 🙂
Viem ze sa vyrabaju, znama robi v sedite a este na jar hovorila, ze idu skusobne na linkach. Tie mily su fajn. Videla som len v čr reklamy.
@michaela329 presne toto balenie? Myslíš chuťovo neboli ako kedysi?
@anonym_autor tieto okrúhle, mala som za to, že je to novinka, takže neviem ako chutili predtým, no toto mi prišlo také suché
@anonym_autor ja som to videla vo Freshi u nás v KE tak snáď majú aj v iných mestách v obchode Fresh
@anonym_autor ja som to videla vo Freshi u nás v KE tak snáď majú aj v iných mestách v obchode Fresh
@niki35 u nás fresh nie je ale nevadí pozriem v ostatných a budem čakať, veď nesúri 😃
@anonym_2eacf7
@biba_18 ja som Ich videla u sloveskej infuencerky, ale neprezradila kde ich kupila. Zrejme este nie su na trhu u nas
Veľkosklad jednota ich už ma takze v jednote už by mali byt. Sú výborne všetkým najviac chutia kavenky, mily som ešte nemala

Teraz ich vidím prvýkrát, ale ďakujem za inšpiráciu, prepáč mi, že neviem poradiť.