icon

Objednávka z Shein či Temu: Skúsenosti a ceny?

2. júl 2026

Už ste niekto objednávali cez Shein alebo Temu? Ako sa to zobrazilo na cenách? Prípadne vám to poslali z eú trhu?

zanetalolok
•
2. júl 2026

Vraj je to 3 € na ks tovaru nie na celú objednávku som počula

stellarstar
•
2. júl 2026

Vcera sa to riešilo na stene, pohľadaj to

sara07
•
2. júl 2026

ak si objednáš napr kryt na telefon jeden druh ale rozlične farby platíš 1x 3€ ale ak si objednáš kryt, puzdro, obal tak platíš 3x3€

stellarstar
•
2. júl 2026

Na shein vieš nastaviť eu sklad

momusik
•
2. júl 2026

Nahadzala som veci do kosika za 18 daco, +prihodili 14 daco

autor
•
2. júl 2026

Čiže Shein sa keď tak stále oplatí viac ako Tému? Kvôli tomu, že majú viac skladov? Bola som skôr na Temu zvyknutá

anonym_fc9067
•
2. júl 2026
@anonym_autor

Čiže Shein sa keď tak stále oplatí viac ako Tému? Kvôli tomu, že majú viac skladov? Bola som skôr na Temu zvyknutá

@anonym_autor čítaš čo píšu?aj tému má sklady v EU.Kupis si 3 tričká platíš iba raz 3 eura, lebo to je v colnom sadzobníku jedna položka.Vraj tie 3 eura ma hneď nahodiť obchodník, ale neviem si predstaviť, keď v jednom balíku budú 3 tričká od 3 predavajucich Ale oni niečo vymyslia ako to obísť o to nemám strach.Aj tak sa tie nákupy oplatia

ivana11232
•
2. júl 2026

No neviem ako sa to stale moze oplatit ked u nas v tedi kryt na mobil 1€ a shein zrazu 5€

hefo
•
2. júl 2026
@ivana11232

No neviem ako sa to stale moze oplatit ked u nas v tedi kryt na mobil 1€ a shein zrazu 5€

@ivana11232 No, na najrozšírenejšie modely najrozšírenejších značiek kúpiš aj v Actione, Tedi a pod., ale skús na čokoľvek staršie, trebárs Motorolu Moto e40. Tu už nekúpiš nič, na Temu majú 50 alebo 100 rôznych vzorov.

anonym_f0d19b
•
6. júl 2026

Objednala som 2 ks plaviek od roznych predajcov a stiahlo mi navyse 3 €... Za jeden druh tovaru doplatis 3 eura... Cize ked mas aj 10 triciek tak by si mala doplatit len 3 €.. ale ak mas v objednavke tricko a dajme tomu obojok pre psa, tak si priplatis 6 €... Ved si nahadz do kosika a uvidis ako ti to narata...