Objednávka z Shein či Temu: Skúsenosti a ceny?
Už ste niekto objednávali cez Shein alebo Temu? Ako sa to zobrazilo na cenách? Prípadne vám to poslali z eú trhu?
ak si objednáš napr kryt na telefon jeden druh ale rozlične farby platíš 1x 3€ ale ak si objednáš kryt, puzdro, obal tak platíš 3x3€
Čiže Shein sa keď tak stále oplatí viac ako Tému? Kvôli tomu, že majú viac skladov? Bola som skôr na Temu zvyknutá
Čiže Shein sa keď tak stále oplatí viac ako Tému? Kvôli tomu, že majú viac skladov? Bola som skôr na Temu zvyknutá
@anonym_autor čítaš čo píšu?aj tému má sklady v EU.Kupis si 3 tričká platíš iba raz 3 eura, lebo to je v colnom sadzobníku jedna položka.Vraj tie 3 eura ma hneď nahodiť obchodník, ale neviem si predstaviť, keď v jednom balíku budú 3 tričká od 3 predavajucich Ale oni niečo vymyslia ako to obísť o to nemám strach.Aj tak sa tie nákupy oplatia
No neviem ako sa to stale moze oplatit ked u nas v tedi kryt na mobil 1€ a shein zrazu 5€
No neviem ako sa to stale moze oplatit ked u nas v tedi kryt na mobil 1€ a shein zrazu 5€
@ivana11232 No, na najrozšírenejšie modely najrozšírenejších značiek kúpiš aj v Actione, Tedi a pod., ale skús na čokoľvek staršie, trebárs Motorolu Moto e40. Tu už nekúpiš nič, na Temu majú 50 alebo 100 rôznych vzorov.

Vraj je to 3 € na ks tovaru nie na celú objednávku som počula