icon

Objednávka z Temu alebo Shein: poplatky a clo

Včera o 21:59

Zdravím, objednával niekto z vás veci cez Shein alebo Temu? Ako to funguje po novom, od júla? Myslím ohľadom tých poplatkov, cla. Potrebujem objednať nejaké veci na svadbu, ale mám obavy, že výsledná suma bude o dosť vyššia.

anonym_25a25a
Včera o 22:01

@anonym_autor funguje to normálne ako predtým, len ti pri platbe započítajú poplatok za každú položku 3€ , pokiaľ máš napr 2 poháre tak platíš len 1x 3€

veronikah96
Včera o 23:18

Na Shein sa už dajú filtrovať pri vyhľadávaní veci z európskych skladov, tam sa clo neplatí 🙂 akurát sa môže stať, že niektoré z vecí čo chceš nebudú dostupné z európskych skladov a objednávka sa teda rozdelí, clo sa bude platiť za vecí mimo EU skladov

lasona
Dnes o 04:25

Ved si to nahadz do košíka a uvidíš výslednú sumu.

anonym_ee6103
Dnes o 05:28

V júni som robila objednávku za 27,60 eur, teraz by ma tá istá objednávka vyšla 62,04 eur.
Inak zaujímavé je, že aj samotné položky išli hore z 27,60 eur na 38,25 eur ( nárast o 38,6 %).
A ak k tomu prirátame dovozné poplatky cca.37 eur, výsledná suma je viac ako dvojnásobná.

ovaaa
Dnes o 07:23

Prestala som objednávať z Temu, ceny išli celkovo hore plus doprava za každú položku už pre mňa nie zaujímavé.

veroni2
Dnes o 10:07
@ovaaa

Prestala som objednávať z Temu, ceny išli celkovo hore plus doprava za každú položku už pre mňa nie zaujímavé.

@ovaaa aj ja. Koncim

anonym_b98b9c
Dnes o 14:16

Mne sa nic nezmenilo. Nikde nic nedoplacam, stale vsade mam dopravu zadarmo. Ved si nahod polozky do kosika a uvidis

anonym_524d43
Dnes o 16:13
@anonym_b98b9c

Mne sa nic nezmenilo. Nikde nic nedoplacam, stale vsade mam dopravu zadarmo. Ved si nahod polozky do kosika a uvidis

@anonym_b98b9c mne tam vyskocilo toto. Tiez to asi vyzera na to, aky produkt sa zakupuje: