icon

Problémy pri objednávaní z Temu

23. júl 2026

Ahotje dievčatá. Chcem objednať nejaké veci z Temu. Keď kliknem na tovar, zobrazí sa mi tento obrázok a ďalej ma k objednávke nepustí. Čo je to za blbosť a ako pokračovať ďalej.

Problémy pri objednávaní z Temu
rozculena
23. júl 2026

daj link,čo zmôžeme s obrázkom?
Mne funguje webka normálne

sisska96
23. júl 2026

Treba vyriešiť puzzle a pustí ti ďalej

anonym_a6ead9
23. júl 2026

to je mozno znamenie ze by si nemala objednavat z temu😅

chrobak7
23. júl 2026

@anonym_autor A kde to pozeráš? To máš aplikáciu Temu v mobile? Alebo Temu cez nejaký webový prehliadač v PC? Máš vytvorené konto? Si prihlásená?

A si skutočne na stránke Temu?

Keď klikneš na tovar, tak ešte neobjednávaš. Musíš kliknúť na "Pridaj do košíka" a až potom môžeš nakupovať.

autor
23. júl 2026

@chrobak7 Temu cez prehliadač PC, veď práveže sa mi nedá ani kliknúť na objednávku. Keď kliknem na tovar, hneď mi vyhodí tieto puzzle a ďalej sa nedostanem a puzzle sa mi vyskladať nedajú. V tabuľke vyhodí Overenie zabezpečenia, Posuň a dokonč skladačku, Overenie zlyhalo, Pokus skúste znova. Urobila som to x-krát a nič. Konto vytvorené nemám, ale v minulosti som objednávala aj bez prihlásenia.

anonym_9b65ad
23. júl 2026

@anonym_autor máš spojiť toho koná do toho druhého..

chrobak7
23. júl 2026
@anonym_autor

@chrobak7 Temu cez prehliadač PC, veď práveže sa mi nedá ani kliknúť na objednávku. Keď kliknem na tovar, hneď mi vyhodí tieto puzzle a ďalej sa nedostanem a puzzle sa mi vyskladať nedajú. V tabuľke vyhodí Overenie zabezpečenia, Posuň a dokonč skladačku, Overenie zlyhalo, Pokus skúste znova. Urobila som to x-krát a nič. Konto vytvorené nemám, ale v minulosti som objednávala aj bez prihlásenia.

@anonym_autor Čo znamená, že sa ti nedajú vyskladať puzzle? Tam potrebuješ len spojiť toho ľavého koňa s tým pravým. Nejde ti hýbať tým ľavým koňom? Aplikácia len overuje, či nie si robot.

chrobak7
23. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor A bez prihlásenia neobjednáš. Ak vložíš tovar do košíka, v ďalšom kroku ťa to vyzve na prihlásenie.

autor
23. júl 2026
@chrobak7

@anonym_autor A bez prihlásenia neobjednáš. Ak vložíš tovar do košíka, v ďalšom kroku ťa to vyzve na prihlásenie.

@chrobak7 asi to bude tým prihlásením. A prihlásiť sa musím svojim vlastným e-mailom aj svojim pravým heslom, ktoré mám na e-maile? Ja už píšem ako hotentot🙂

billy_jean
23. júl 2026

Zadáš si tam svoj email a vytvoríš si tam heslo. Prihlásiť sa môžeš aj cez svoj google účet, cez apple účet.

anonym_fd57ea
23. júl 2026
@anonym_autor

@chrobak7 asi to bude tým prihlásením. A prihlásiť sa musím svojim vlastným e-mailom aj svojim pravým heslom, ktoré mám na e-maile? Ja už píšem ako hotentot🙂

@anonym_autor to je bezpečnostná chyba, dávať svoje heslo do mailu kdekomu mimo prihlasovania sa do svojho mailu!

autor
23. júl 2026
@anonym_fd57ea

@anonym_autor to je bezpečnostná chyba, dávať svoje heslo do mailu kdekomu mimo prihlasovania sa do svojho mailu!

@anonym_fd57ea veď práve toto ma napadlo

anonym_e6e7c6
23. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ved ale normalne pri vytvoreni konta si (idealne) vymyslal nove heslo...

rozculena
23. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nedávaš tam heslo z google konta,ale nové si vymyslíš,alebo ti ho vymyslí prehliadač a hneď si ho aj zapamätá,ja to tak mám