icon

Tovar z TEMU za 0 €

31. dec 2025

Vysvetli mi to niekto? Naskakuju mi rekklamy na. FB. Alebo je to podvod. Skúsenosť....

rachel36a
31. dec 2025

Nie je to podvod...byvaji akcie, niečo zadarmo pri nákupe nad určitú sami...hlavne pri nových užívateľoch...

taktotedanie
31. dec 2025

@anonym_autor ako novy uzivatel nieco ano
S urcitymi kodmi
Potom su tak akcie 8 darcekov zadarmo ale samozrjeme realne mozno dostanes 2 najlacnejsie a vyberas len z urciteho tovaru ktory je riadne predrazeny

rozculena
31. dec 2025

@anonym_autor musíš byť nový užívateľ,mať stiahnutú appku.....môžeš si vybrať nejaké darčeky,ale musíš urobiť objednávku v nejakej určenej sume.
Hlavne plať cez virtuálnu kartu a rozhodne si ju tam neukladaj,nedávaj zapamätovať

autor
31. dec 2025
@rozculena

@anonym_autor musíš byť nový užívateľ,mať stiahnutú appku.....môžeš si vybrať nejaké darčeky,ale musíš urobiť objednávku v nejakej určenej sume.
Hlavne plať cez virtuálnu kartu a rozhodne si ju tam neukladaj,nedávaj zapamätovať

@rozculena dakujem za vysvetlenie

anonym_298ae6
31. dec 2025

Hej nad 200€ nakup daju zadarmo 😃

slavomira236
31. dec 2025
@anonym_autor

@rozculena dakujem za vysvetlenie

@anonym_autor uz mozes platit aj na dobierku

rozculena
31. dec 2025
@slavomira236

@anonym_autor uz mozes platit aj na dobierku

@slavomira236 už si to skúšala? Lebo tvrdia,že majú sklady na SR a to teda neverím

slavomira236
31. dec 2025
@rozculena

@slavomira236 už si to skúšala? Lebo tvrdia,že majú sklady na SR a to teda neverím

@rozculena ano objednavala som. Aj dnes som objednavala

paty277
31. dec 2025
@rozculena

@rozculena ja som objednavala 15.12. Na dobierku a prišlo teraz v pondelok. Boli sviatky tak sa to pretiahlo a normálne som zaplatila kuriérovi Packeta

taktotedanie
31. dec 2025
@rozculena

@rozculena da sa platit dobierkou, urcite veci neboli na skladoch v sk
Jednu vec som objednavala a bola v sklade v nemecku a dosla za 4 dni