icon

Ako fungujú 24/7 predajne Alza?

Včera o 08:09

prosim poradite, dala som platba kartou
na akom principe funguju tieto 24/7 alza predajne?
tam je fyzicky daky clovek? ci aky je postup dakujem

billy_jean
Včera o 08:16

To sú Alzaboxy, zaplatiť môžeš aj na mieste: https://www.alza.sk/nonstop-pobocky

autor
Včera o 08:49
@billy_jean

To sú Alzaboxy, zaplatiť môžeš aj na mieste: https://www.alza.sk/nonstop-pobocky

@billy_jean tam sa normalne da vojstn ci sa vytuka cislo objednavky ci ako. dakuje

autor
Včera o 08:50
@billy_jean

@billy_jean ja som to dala do predajne, nie do boxu, nebudem uz teraz menit ale dakujem. toto je asi jednoduchsie

anonym_5a478e
Včera o 08:54
@anonym_autor

@billy_jean ja som to dala do predajne, nie do boxu, nebudem uz teraz menit ale dakujem. toto je asi jednoduchsie

@anonym_autor aj tie 24/7 predajne sú vlastne iba alzaboxy.

autor
Včera o 09:44
@anonym_5a478e

@anonym_autor aj tie 24/7 predajne sú vlastne iba alzaboxy.

@anonym_5a478e a tam to prosim ako funguje tiez ten isty princip?

anonym_5a478e
Včera o 10:15
@anonym_autor

@anonym_5a478e a tam to prosim ako funguje tiez ten isty princip?

@anonym_autor čo keby si si to prečítala na stránke alzy? Nie je to také náročné, zvládne to aj priemerne inteligentný človek 😉 máš to tam aj nafotené do posledného detailu
Dokonca to ani hľadať nemusíš - stačí kliknúť na link v prvom komentári

autor
Včera o 10:26
@anonym_5a478e

@anonym_autor čo keby si si to prečítala na stránke alzy? Nie je to také náročné, zvládne to aj priemerne inteligentný človek 😉 máš to tam aj nafotené do posledného detailu
Dokonca to ani hľadať nemusíš - stačí kliknúť na link v prvom komentári

@anonym_5a478e prepac ze som sa pytala, ci to funguje rovnako. asi som hrozne nechapava. Prepac ze som ta poburila a zabila par sekund tvojho zivota

billy_jean
Včera o 10:41

Zadáš kód z sms alebo emailu a potom pokiaľ platíš na mieste, priložíš telefón alebo kartu. Platba sa potvrdí a otvoria sa ti dvierka. Ak si platila vopred tak iba ten kód z sms. A máš tovar.

malaopicka
Včera o 11:17

Anonym hore má pravdu. Toto sú skutočne blbuvzdorné veci, všade sú podrobné pokyny, fotky atď. Zvládne to aj malé dieťa, napzaj an to netreba zakladať diskusiu a nejde o pobúrenie. Treba trochu samostatnosti a pohnúť rozumom, naozaj to nie je nijako náročne, netreba byť lenivý.

autor
Včera o 13:37
@malaopicka

Anonym hore má pravdu. Toto sú skutočne blbuvzdorné veci, všade sú podrobné pokyny, fotky atď. Zvládne to aj malé dieťa, napzaj an to netreba zakladať diskusiu a nejde o pobúrenie. Treba trochu samostatnosti a pohnúť rozumom, naozaj to nie je nijako náročne, netreba byť lenivý.

@billy_jean ano , uz mi dosiel kod, dakujem. Ja som 1 x takto objednala. Nezvyknem. Naposledy som objednavala, ked este fyzicky ludia pracovali v predajni, toto som si vsimla az neskor. dakujem za vysvetlenie
@malaopicka neobjednavam takto a dlho nebudem, ale dakujem za tvoj nazor.