Budú nové predajne Action aj mimo Košíc?
Otvoria aj v ostatnych mestach viac predajni Action, alebo iba v Kosiciach? Preco ich je tam tak vela a inde nie?
Dakujem.
@anonym_autor v Ziline su tiez
@weronka53 ano, ale v Kosiciach idu otvarat stvrty a niekde nieje ani jeden.
@weronka53 ano, ale v Kosiciach idu otvarat stvrty a niekde nieje ani jeden.
@anonym_autor kupná sila?
@anonym_autor casom mozno pribudnu aj inde ked budu vidiet ze sa oplati…
@weronka53 dufam, ze ano.
@anonym_autor kupná sila?
@anonym_b0bd87 jedine, ale aj inde by mohla byt, keby otvorili.
@anonym_b0bd87 jedine, ale aj inde by mohla byt, keby otvorili.
@anonym_autor kúpna sila je o počte budúcich zákazníkov a ich finančných možnostiach. V takých Medzilaborciach nie je ani jedno ani druhe
@anonym_autor kúpna sila je o počte budúcich zákazníkov a ich finančných možnostiach. V takých Medzilaborciach nie je ani jedno ani druhe
@anonym_097aee tak prave tam asi naozaj nie, ale o vychode sa tiez hovori, ze maju male platy.
@anonym_097aee tak prave tam asi naozaj nie, ale o vychode sa tiez hovori, ze maju male platy.
@anonym_autor a ty si odkiaľ? KE sú druhé najväčšie mesto na Slovensku, zárobky sice nie sú ako v BA, ale predsa 240 tisíc obyvateľov má väčší zákaznícky potenciál ako 30-tisícove okresne mesto v TT kraji
Obchod plny lacnych zbytocnosti...ja neviem....
Obchodov tohto typu su mrte,svet zachrleny odpadom
Obchod plny lacnych zbytocnosti...ja neviem....
Obchodov tohto typu su mrte,svet zachrleny odpadom
@osky strašné rárohy tam majú
@osky strašné rárohy tam majú
@anonym_1ad3a1 a načo si tam potom išla keď si vedela ze sú tam rarohy?
@anonym_1ad3a1 a načo si tam potom išla keď si vedela ze sú tam rarohy?
@anonym_de7674 nechodím tam, stačí mi keď vidím čo sestra a švagriná odtiaľ donesú, aj tu fotky na MK
@anonym_autor a ty si odkiaľ? KE sú druhé najväčšie mesto na Slovensku, zárobky sice nie sú ako v BA, ale predsa 240 tisíc obyvateľov má väčší zákaznícky potenciál ako 30-tisícove okresne mesto v TT kraji
@anonym_097aee to je pravda, ale zasa 4 a inde ani jeden.
@anonym_autor neviem odkiaľ si - ale v košiciach action nebol vôbec, prvý je otvorený možno rok…
@biba_18 teraz su tam az 4.
@anonym_autor v ba ich je 7 ... 😒
@anonym_autor 4 na 220 tisic obyvatelov je jeden na cca 50 tisic, asi to nie je vela. A pravdu povediac kym nebol ani jeden mne akosi ani nechybal. Videla som ho v tych casoch v Prahe a nezistila som, ze co je na tom take uzasne. Odkedy ich mame v KE bola som tam az raz a nekupila nic.
@anonym_autor 4 na 220 tisic obyvatelov je jeden na cca 50 tisic, asi to nie je vela. A pravdu povediac kym nebol ani jeden mne akosi ani nechybal. Videla som ho v tych casoch v Prahe a nezistila som, ze co je na tom take uzasne. Odkedy ich mame v KE bola som tam az raz a nekupila nic.
@anonym_097aee ja som kupila dekoracie do domacnosti, riad, potraviny, cistiace prostriedky.
@anonym_097aee ja som kupila dekoracie do domacnosti, riad, potraviny, cistiace prostriedky.
@anonym_autor vsak dobre, teba tam nieco oslovilo, mna nie. Este stale si nenapisala odkial si, ked porovnavas pocet predajni v druhom najvacsom mesta s vasim okresnym tak by to bolo prihodne. My napriklad nemame Bierdonku a tu maju aj v Myjave co ma len polovicu obyvatelov z toho co ma ktorekolvek kosicke sidlisko. Mame byt z toho rozcarovani?
@anonym_autor vsak dobre, teba tam nieco oslovilo, mna nie. Este stale si nenapisala odkial si, ked porovnavas pocet predajni v druhom najvacsom mesta s vasim okresnym tak by to bolo prihodne. My napriklad nemame Bierdonku a tu maju aj v Myjave co ma len polovicu obyvatelov z toho co ma ktorekolvek kosicke sidlisko. Mame byt z toho rozcarovani?
@anonym_097aee obyvatelov mame ovela menej, tak to bude asi tym a Biedronka len posledny rok otvara viac predajni na Slovensku.

@anonym_autor v Ziline su tiez