Budú obchody otvorené na Veľkonočný pondelok 2026?
To naozaj už nie sú zavreté obchody ani Veľkonočný pondelok? Veď to je smutné že ani len tie predavačky si nemôžu oddýchnuť počas sviatku a musia robiť. Nemám prehľad odkedy som na MD ale pre mňa to bolo aspoň chvíľu oddych a strávený čas so svojou rodinou ktorú mám ďaleko.
@anonym_64e6b5 typicky komentar hrdinky ktora sa aj boji napisat pod svojim nickom 😀😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎
Vyvediem Ta z omylu, sviatky su od piatku do pondelka, takze casu dost... wau
Len ty si musela byt zaujimava tak si tresla utorok
Dobru noc
@ivik4 ale tradícia je v pondelok, nie ?
Nie som ani lekár, ani predavačka a do práce ideme. Aj vo veľkonočny piatok, aj cez víkend aj vo veľkonočny pondelok. V pondelok mám dokonca nočnú. 🤷🏻♀️
@doriiis tvoja chyba!
Zas ta ista tema. A iba predavacky.
Jasne su povolania nevyhnutne. Ten obchod az tak potrebny nie je ale... kazdy ma ine priority.
@anonym_3b27cd lenze predavacky poberaju smiesnu mzdu oproti tym "inym profesiam"
Vsak si to skus, smeracka mudrlantka🐧
@anonym_64e6b5 ja som predavačka bola ty mudrlantka 😆 že smerácka dobre si ma pobavila 😂😂😂
@anonym_3e1c6f to ano ale ked sa inak neda a vela ludi pracuje, tak je clovek rad ze vobec niektory den pocas sviatkov rodinu navstivi . Aspon my urcite
@ivik4 ja skor na to oblievanie, prislo by mi divne, ze mi prídu kupači v sobotu alebo v nedeľu 😀 na normálnu návštevu jasne ,ale uz bez toho pre mna aspon. Ja som rada,ze mame aspon 26 a 27.12 voľno inak mi to je jedno.
@anonym_3b27cd si precitaj co som napisala pohotovostné služby a prevádzku co frčia nonstop. Ja sa ani nečudujem, ze sa ku nam ako predavačkam zákazníci správajú ako k hovnam ked nas mate len za chudákov. Nejde o to,ze nam zobrali den volna. Ide o to, ze stádo volov si nevie ani prdnut ked je obchod 1 den zatvorený. A ako som pisala, mne to nevadi ist do prace aj ked je sviatok. Takze niesu vsetky take chudinky ako nas uz nazývaš.
@anonym_3e1c6f ešte že sa všetky trhajú byť predavačka mi , najviac sa mi páčilo keď sa u nás zamestnala pani učiteľka s tým ,že viac zarábame ako oni a nič nerobíme ,po týždni ušla s nervami v kybli a s tým ,že nechce robiť skoro každý víkend 😆🤣🤣
@anonym_3e1c6f ešte že sa všetky trhajú byť predavačka mi , najviac sa mi páčilo keď sa u nás zamestnala pani učiteľka s tým ,že viac zarábame ako oni a nič nerobíme ,po týždni ušla s nervami v kybli a s tým ,že nechce robiť skoro každý víkend 😆🤣🤣
@renesance80 tak ono nieje to práca pre každého, proste tam musíš šibať..a potom si prečítaš komentáre od ljdi co v obchode v živote nerobili, ze si v sklade pijeme kávu 😂
@anonym_autor To existujú takíto veční vyplakávači, ďalšia mama príde vyplakávať, že prečo nie je otvorený obchod vo veľkonočný pondelok, lebo by práve chcela niečo kúpiť.
@petronelag a ešte bude nešťastná keď nenájde to vo chcela, lebo posledný tovar dostan7 obchody vo štvrtok ráno a prvý v stredu
@anonym_autor ano, je to smutne, vzdy to boli dni pokoja a nie kopec ludi v obchodoch. Jasne, ze su profesie, ktore idu 24/7, ale nakupovanie nie je zivotne dolezite ani pre ludi, zdravie ci chod Slovenska.
@euka210 myslím že si ani jediná čo to pochopila. Tak napr keď som pracovala pred MD cele Vianoce viac menej v práci a po Vianociach do Silvestra každý deň bez voľna. Až keď sme sa s kolegyňou ozvali nam stiahli miesto 8-10h jednu 12stku aby sme mali každá aspoň den volna lebo to bolo o hubu. A nie my predavačky nemáme voľno a prestriedavame sa ako tu bolo spomenuté. Museli sme ťahať všetky do jedného pred sviatkami aj počas sviatkov lebo milión ľudí bolo v obchode. A keďže mám rodinu cez pol republiky tak áno na otočku sa mi žiaľ neoplatí ísť keďže tým pádom sobota sa pracuje a pondelok tiež. A čaká ma čoskoro návrat do práce dieťa do škôlky tak mi je to ľúto že miesto volna s nim budem tráviť v práci
@anonym_autor Tak u nás je supermarket Coop Jednota, ktorý mám najbližšie, zatvorený na Veľký piatok, Veľkonočnú nedeľu a Veľkonočný pondelok a som s tým úplne o.k. a rátala som s tým...

@anonym_autor dufam, ze na Velkonocny pondelok nepouzivas ani elektrinu, plyn, vodu, nepozeras TV, nepocuvas radio, nedajboh cestujes niekam vlakom, autobusom alebo MHD... Aj za tym vsetkym su ludia, ktori v ten den pracuju a nemozu byt s rodinami. Preco sa stale dookola rozoberaju len a len predavacky? Ze to nie je zivotne dolezite? Dobre, ani telku nemusis v ten den pozerat, moze sa proste vypnut na 24 hodin, ked je sviatok. Ani vlaky nemusia jazdit, ved mas sediet doma, ked je sviatok. Uz je uplne iny svet ako pred 20, 30, 50 rokmi, treba sa prisposobit.
@anonym_045396 tak sa prisposob, šup v pondelok do práce😉