icon

Budú obchody otvorené na Veľkonočný pondelok 2026?

Dnes o 12:04

To naozaj už nie sú zavreté obchody ani Veľkonočný pondelok? Veď to je smutné že ani len tie predavačky si nemôžu oddýchnuť počas sviatku a musia robiť. Nemám prehľad odkedy som na MD ale pre mňa to bolo aspoň chvíľu oddych a strávený čas so svojou rodinou ktorú mám ďaleko.

Strana
z4
anonym_b645be
Dnes o 12:09

pozerám leták LIdla .
Otváracie hodiny v pondelok 6 apr. - veľkonočný pondelok - je predajňa otvorená
od 9 do 18 hod.

ivik4
Dnes o 12:09

Vsak nemusis ist v ten den do obchodu a mozes byt s rodinou. Kto potrebuje, pojde na nakup. Ludia kt. Pracuju ( nie len predavacky) pojdu k rodine iny den

anonym_da6cbf
Dnes o 12:11

@anonym_autor predavačky inak robia 24/7? Jediná profesia ktorej zamestnanci musia byť s rodinou? Ostatní si môžu pískať čo?

anonym_b645be
@ivik4

Vsak nemusis ist v ten den do obchodu a mozes byt s rodinou. Kto potrebuje, pojde na nakup. Ludia kt. Pracuju ( nie len predavacky) pojdu k rodine iny den

@ivik4 a v iný deň rodina bude doma? nechodia do práce?

anonym_19b92f
@anonym_da6cbf

@anonym_autor predavačky inak robia 24/7? Jediná profesia ktorej zamestnanci musia byť s rodinou? Ostatní si môžu pískať čo?

@anonym_da6cbf väčšina ľudí je doma,

anonym_19b92f
Dnes o 12:12
@ivik4

@ivik4 ona je asi predavačka a chce byt s rodinou, nie ísť nakupovať

ivik4
Dnes o 12:12
@anonym_b645be

@ivik4 a v iný deň rodina bude doma? nechodia do práce?

@anonym_b645be ten co pracuje v pondelok, moze mat volno v nedelu ci na v.piatok 💁🏻‍♀️

anonym_b645be
Dnes o 12:13
@anonym_da6cbf

@anonym_da6cbf tak lekár a ostatní personál v nemocnici už predsa pri nástupe do práce musia vedieť že v nemocnici sa pracuje aj cez sviatky.
Predavačky cez svaitky boli väčšinou doma.

anonym_3b27cd
Dnes o 12:17

@anonym_autor och chúďatká predavačky, len na ne sa budeme pozerať však. Keby vieš koľko je rôznych profesii, ktoré musia pracovať či je sviatok nesviatok, víkend, či pracovný týždeň 🙂 a pokiaľ viem predavačky nepracujú 24/7

ivik4
Dnes o 12:19

Nerozumiem, zakladanie diskusii a hadanie sa nic nezmeni. Aj moj muz pracuje v nedelu aj v pondelok . Prispôsobime sa a na navstevu pojdeme v sobotu. Nie je sviatok 1 den
Zbytocne sa tu oznacovat

anonym_74da46
Dnes o 12:23

@anonym_autor vnímam to podobne. Tu prevládli žiaľ iné záujmy, než sú ľudia, ich pohoda, nejaké hodnoty v rodine a v spoločnosti. Ideme akýmsi spiatočníckym smerom či skôr SMERom.

anonym_3e1c6f
Dnes o 12:23
@anonym_3b27cd

@anonym_autor och chúďatká predavačky, len na ne sa budeme pozerať však. Keby vieš koľko je rôznych profesii, ktoré musia pracovať či je sviatok nesviatok, víkend, či pracovný týždeň 🙂 a pokiaľ viem predavačky nepracujú 24/7

@anonym_3b27cd ono je rozdiel predavač a lekár nie ? Ľudia v nemocnici potrebujú opateru 24/7 ,kdezto ľudia si vedia nakúpiť aj dopredu.

anonym_3b27cd
Dnes o 12:25
@anonym_3e1c6f

@anonym_3b27cd ono je rozdiel predavač a lekár nie ? Ľudia v nemocnici potrebujú opateru 24/7 ,kdezto ľudia si vedia nakúpiť aj dopredu.

@anonym_3e1c6f a len lekári pracujú na sviatky? Je to už komické.. len chudatka predavačky musia byť doma, nikto iný na to právo nema

anonym_3e1c6f
Dnes o 12:29
@anonym_3b27cd

@anonym_3e1c6f a len lekári pracujú na sviatky? Je to už komické.. len chudatka predavačky musia byť doma, nikto iný na to právo nema

@anonym_3b27cd ano pohotovostné služby wste pracujú a prevádzky co su nonstop. Ja predavačky neľutujem. Mne je jedno ci som v praci ci doma, aspon mam príplatok. Lenže ty nechápeš asi pointu.

anonym_74da46
Dnes o 12:31

@anonym_autor čítam ostatné príspevky a neviem, či druhým uniká pointa a chytajú sa všetkého, alebo im to príde v poriadku. Áno, sú profesie, žiaľ alebo niekedy vďakabohu, ktoré majú aj vtedy službu. No pre mňa by sme sa pokiaľ je to možné mali vo sviatok zastaviť, osláviť ho ako ľudia, rodina, krajina. Otvorené obchody nevyhnutne nepotrebujeme. Trochu vnímať, že život nie je iba nakupovanie, práca, peniaze, že dokazeme spomaliť, navodiť si nejaký výnimočný deň.

anonym_3b27cd
Dnes o 12:32
@anonym_3e1c6f

@anonym_3b27cd ano pohotovostné služby wste pracujú a prevádzky co su nonstop. Ja predavačky neľutujem. Mne je jedno ci som v praci ci doma, aspon mam príplatok. Lenže ty nechápeš asi pointu.

@anonym_3e1c6f tak si radšej zisti ktoré všetky profesie musia byť v práci. Lebo ani z ďaleka to niesu len pohotovostné služby a predavačky. Ano a čo je pointa ? Že chudatkam zoberú ďalší voľný deň čo by mali? Že práve v ten deň nemôžu ist na návštevu? Veď si to naplanujem inak, ja som v detstve nemala otca na vianoce viac krát ako mala a nikto sa nesťažoval.

anonym_3b27cd
Dnes o 12:33
@anonym_74da46

@anonym_autor čítam ostatné príspevky a neviem, či druhým uniká pointa a chytajú sa všetkého, alebo im to príde v poriadku. Áno, sú profesie, žiaľ alebo niekedy vďakabohu, ktoré majú aj vtedy službu. No pre mňa by sme sa pokiaľ je to možné mali vo sviatok zastaviť, osláviť ho ako ľudia, rodina, krajina. Otvorené obchody nevyhnutne nepotrebujeme. Trochu vnímať, že život nie je iba nakupovanie, práca, peniaze, že dokazeme spomaliť, navodiť si nejaký výnimočný deň.

@anonym_74da46 vieš o tom že veľké množstvo ľudí takto sviatky neberie? Že ich berú ako obyčajný deň?

anonym_3e1c6f
Dnes o 12:35
@anonym_3b27cd

@anonym_3e1c6f tak si radšej zisti ktoré všetky profesie musia byť v práci. Lebo ani z ďaleka to niesu len pohotovostné služby a predavačky. Ano a čo je pointa ? Že chudatkam zoberú ďalší voľný deň čo by mali? Že práve v ten deň nemôžu ist na návštevu? Veď si to naplanujem inak, ja som v detstve nemala otca na vianoce viac krát ako mala a nikto sa nesťažoval.

@anonym_3b27cd si precitaj co som napisala pohotovostné služby a prevádzku co frčia nonstop. Ja sa ani nečudujem, ze sa ku nam ako predavačkam zákazníci správajú ako k hovnam ked nas mate len za chudákov. Nejde o to,ze nam zobrali den volna. Ide o to, ze stádo volov si nevie ani prdnut ked je obchod 1 den zatvorený. A ako som pisala, mne to nevadi ist do prace aj ked je sviatok. Takze niesu vsetky take chudinky ako nas uz nazývaš.

anonym_3e1c6f
Dnes o 12:35
@anonym_3b27cd

@anonym_3b27cd ked mal otecko ine priority 🫡

anonym_3b27cd
Dnes o 12:37
@anonym_3e1c6f

@anonym_3b27cd si precitaj co som napisala pohotovostné služby a prevádzku co frčia nonstop. Ja sa ani nečudujem, ze sa ku nam ako predavačkam zákazníci správajú ako k hovnam ked nas mate len za chudákov. Nejde o to,ze nam zobrali den volna. Ide o to, ze stádo volov si nevie ani prdnut ked je obchod 1 den zatvorený. A ako som pisala, mne to nevadi ist do prace aj ked je sviatok. Takze niesu vsetky take chudinky ako nas uz nazývaš.

@anonym_3e1c6f ja som tiež robila predavačku, nemusis sa tu odbavovať 😄 len stále to očividne nechápeš. A ano otecko mal priority zachraňovať životy ty mudrlatka🙂 očividne si záchranku ešte nepotrebovala.

anonym_4a988c
Dnes o 12:39

U nas bola vzdy o pracu v nedele a sviatky BITKA, lebo PRIPLATKY. Chudatka boli tie, ktorym sa v mesiaci neusiel ani jeden sviatok ci nedela a pritom vtedy pracovat chceli, ale veduca maja svojich oblubencov 😉

anonym_3e1c6f
Dnes o 12:40
@anonym_3b27cd

@anonym_3e1c6f ja som tiež robila predavačku, nemusis sa tu odbavovať 😄 len stále to očividne nechápeš. A ano otecko mal priority zachraňovať životy ty mudrlatka🙂 očividne si záchranku ešte nepotrebovala.

@anonym_3b27cd no tak otecko proste vedel ze bude pracovať aj sviatky. Ja ked som nastupovala, som sviatky pracovať nemala a teraz ano. Ako pisem.. mne to nevadi !! Ale nájdu sa proste predavači, ktorým to vadí. Naozaj potrebujeme obchody otvorene kazdy den ? 😅😅😅 naozaj sa bez toho aby si zasla na nakup nevyseries???

maranta_leuconeura
Dnes o 12:41

@anonym_autor na MD mas kazdy den ci je tyzden ci vikend, ktori maju tvoji blizki volno, cas na oddych s rodinou, tak co riesis? Prisposob sa ty, ak mas v rodine niekoho, kto musi na sviatok pracovat

anonym_3b27cd
Dnes o 12:42
@anonym_3e1c6f

@anonym_3b27cd no tak otecko proste vedel ze bude pracovať aj sviatky. Ja ked som nastupovala, som sviatky pracovať nemala a teraz ano. Ako pisem.. mne to nevadi !! Ale nájdu sa proste predavači, ktorým to vadí. Naozaj potrebujeme obchody otvorene kazdy den ? 😅😅😅 naozaj sa bez toho aby si zasla na nakup nevyseries???

@anonym_3e1c6f keby ti to tak nevadí tak tu nevyplúvaš zo seba tieto sračky. A teba to potom ako obmedzuje keby sú obchody otvorené 365 dni v roku, keď ti to tak nevadí. Čo sa potom vlastne do toho staráš. A ja nakupujem 1x týždenne, mne je u prdele či je otvorené na sviatok alebo nie. Len nevidím dôvod prečo by nemalo. 🤣

anonym_3e1c6f
Dnes o 12:43
@anonym_3b27cd

@anonym_3e1c6f keby ti to tak nevadí tak tu nevyplúvaš zo seba tieto sračky. A teba to potom ako obmedzuje keby sú obchody otvorené 365 dni v roku, keď ti to tak nevadí. Čo sa potom vlastne do toho staráš. A ja nakupujem 1x týždenne, mne je u prdele či je otvorené na sviatok alebo nie. Len nevidím dôvod prečo by nemalo. 🤣

@anonym_3b27cd lebo si nas predavačov označila ako chudakov... nie necítim sa ako chudačik

martinkatinka
Dnes o 12:47

No nie vsetky obchody maju cez sviatky otvorene.

anonym_3b27cd
Dnes o 12:48
@anonym_3e1c6f

@anonym_3b27cd lebo si nas predavačov označila ako chudakov... nie necítim sa ako chudačik

@anonym_3e1c6f cíť sa ako chceš 🤣 mne je to úplne že jedno. Len očividne stále nechápeš pointu.

anonym_045396
Dnes o 12:49

@anonym_autor dufam, ze na Velkonocny pondelok nepouzivas ani elektrinu, plyn, vodu, nepozeras TV, nepocuvas radio, nedajboh cestujes niekam vlakom, autobusom alebo MHD... Aj za tym vsetkym su ludia, ktori v ten den pracuju a nemozu byt s rodinami. Preco sa stale dookola rozoberaju len a len predavacky? Ze to nie je zivotne dolezite? Dobre, ani telku nemusis v ten den pozerat, moze sa proste vypnut na 24 hodin, ked je sviatok. Ani vlaky nemusia jazdit, ved mas sediet doma, ked je sviatok. Uz je uplne iny svet ako pred 20, 30, 50 rokmi, treba sa prisposobit.

anonym_3e1c6f
Dnes o 12:50
@anonym_3b27cd

@anonym_3e1c6f cíť sa ako chceš 🤣 mne je to úplne že jedno. Len očividne stále nechápeš pointu.

@anonym_3b27cd no vsak ja viem, ze ti to je jedno. A takýto zákazníci su proste top ! Len tak dalej 🙂 nik nado mna nieje a ty predavačka? Si len hlúpa hus a rob co chcem 🙂 pekný den ti prajem 🙂

anonym_3b27cd
Dnes o 12:53
@anonym_3e1c6f

@anonym_3b27cd no vsak ja viem, ze ti to je jedno. A takýto zákazníci su proste top ! Len tak dalej 🙂 nik nado mna nieje a ty predavačka? Si len hlúpa hus a rob co chcem 🙂 pekný den ti prajem 🙂

@anonym_3e1c6f ano je mi jedno tvoja osoba, keďže ta našťastie nepoznám 😆. A ano pracovala som ako predavačka a? To predavačky musia byt len premúdrelé pipky ako ty? Sa potom ani nečudujem všetkým sťažnostiam ktoré sú na predavačky. A len hlúpaňa nazve inú hlupaňou. Ja tebe neprajem nič 😆

Strana
z4