Cena zmrzliny vo vašom meste? Poďme sa podeliť!
Ahojte, boli ste už tento rok? Koľko stojí u vás?
My sme boli v Žiline, kopček 2 eurá, každá sme si dali 2 kopčeky, teda 8 eur v lufte :-/
V rámci výletu som privrela oko, ale nie to už prehnaná cena?
Minuloročnú cenu si nepamätám :-/
1,50€ - BA menšia zmrzlináreň v okrajovej časti, v centre nechcem ani vedieť radšej 😀
BA sídliska jeden kopecek 2 Eura. Ale v meste 2,50, ale aj 3 a 3,50 ak chceš sorbet a premium
od 1,50 do 3€, KE
1,50-2,50 bolo minuly rok (nie BA)
ja som tento rok bola so synom na zmrzke zatial len raz, v Ruzinove v Heliose, cize mimo centra .. dal si mangovy sorbet platila som 3,5, v centra zalezi ale od 2,5 do 5.
Bežná 1€, niektoré vybrané 1.30€ a dubajská 2€
Uz minuly rok som platila 2 Eura. Ale kopcek je fakt mega, tak staci len jeden.
preto na zmrzlinu nechodim, radsej kupim v obchode.
1,20 eur, sorbet 1,30 eur, ...ale aj od 1,50 eur, záleží od koho kupujem, dedina Orava
V Lidli kornut zmrzliny 0,45 e, vanicka zmrzliny Carte dor casto 2 eur. Ak niekomu chuti viac, lebo mu to niekto nacapuje a poda do ruky za 2-3 eur, tak nech sa paci.
1.50eur dedina
Na našu sídliskovú v BA už nechodím druhý rok, kopček tuším 1,5 € , taký klasický maličký , vôbec nie dobrá zmrzlina a tá pani čo obsluhuje, tak tam strávim pol života kým sa dostanem na radu , radšej dám aj 4 € v centre, ale je výborná a 3 x väčšia
Ceny tovarov a služieb rastú dovtedy, kým sa ľudia nezariadia inak a danê podniky nezačnú mať existenčné problémy (čo má opäť vplyv aj na príjmy štátu). Podľa mňa platí, že keď konsolidujeme (niektoré ceny narástli násobne, platy nie), tak VŠETCI solidárne (nie všetko jednoducho premietnuť do cien). A určite by mali konsolidovať aj všetci politici (vláda, parlament, európske šrtuktúry...) ale nie tak, že čosi si "zamrazia" a niečo iné si navýšia. Mali by mať tiež spätnú väzbu z konsolidačných rozhodnutí, ktorú reálne pocítia, inak strácajú kontakt s realitou.
Bardejovske kupele - mega dobra, a mega kopec - 1,5 €
V Lidli kornut zmrzliny 0,45 e, vanicka zmrzliny Carte dor casto 2 eur. Ak niekomu chuti viac, lebo mu to niekto nacapuje a poda do ruky za 2-3 eur, tak nech sa paci.
@anonym_2b9de9 "Carte dor casto 2 eur."
tak to rozhodne nie.😂 ani vo sne,v akcii 3,99
To im uz fakt ze drbe ??? 2e pytat za zmrzlinu ??
Mne sa nechce verit ze to naklady tym prevadzkam za posledne roky rastli adekvatne tomu ako zvysuju kazdy rok tu cenu.
tiez u nas zdvihli z 1,50 na 2€, co je uz fakt privela
BA centrum mesta luculus 2,50e ale porcia ako pre dvoch 😀 chodíme pravidelne, tak 2-3x do týždňa. ale rad na pol hodinu 🙈 šikovne obsluhujú len ľudí tam je strašne veľa
U nas v meste MI kopcek 1€ ale bavime sa o malom kopceku,no zmrzlina je skvela. Cez vikend v KE v Optime 2€ za vacsi kopcek,avsak zmrzlina mi nechutila
@anonym_2b9de9 Zmrzlina, kam chodime ma daaaaleko od Carte dor. Nie je to o tresknuti do kornutka. Je to poctiva zmrzlina priamo od Taliana.
Spanielsko, velky kopcek 1,60. 2 kopceky 2,50. Jedna z najlepsich zmrzlin v Katalansku, parkrat vyhrali ocenenia.
@anonym_2b9de9 mi tiež do Lidla chodíme..

1,50, rovnako ako minulý rok, radšej si kúpim nanuk v bille:D