Čo robiť, keď kupón v Kauflande nefunguje?
Ženy aktivovala som si kupón v Kauflande ale mi ho pri platbe "nezaratali" je tam nejaky hacik? Co robim na prd
@pacna Mala si tovar, na ktorý bol kupon?
Raz sa mi stalo, naozaj neodpočítalo, Reklamovala som cez zák. servis. Poslali mi ako odškodné kupon na 5 eur.
Neaktivovala si si ho priamo v Kauflande v predajní? lebo niekedy je tam zlý signál
Dala si priliš mámo info. Ský kupón?
Mne sa minule stalo že som aktivovala kupón 10€ pri nákupe nad 100€. Kupón mi neodcítalo hoci suma bola 103€, lebo po odpočítaní zálohy na fľaše bola suma 99,50
Tento kupon, nakup som mala viac ako 10€ mam ho aktivovany uz od soboty a vtedy som platila vyse 25€
@pacna nemala si aj iny kupon aktivovany? Viem ze bolo v pravidlach, ze ak pouzijes aj nejaky iny kupon, tak tento sa nezarata
Tento kupon, nakup som mala viac ako 10€ mam ho aktivovany uz od soboty a vtedy som platila vyse 25€
@pacna veď online trhovisko je eshop a nie kamenné predajne...
Online trhovisko … odkedy maju Xtra kartu … cele zle, skoro nikdy nefunguju. Asi ich omrzelo davat zlavy 🤷♀️
Ale tento kupon ti v kamennej predajni neplati. Iba pri nakupe cez ich eshop
Myslela som si takto že online,juj dobre odzubavaju a tymi kuponmi
@pacna ako odzubavaju ??? Keď tam píše online . Tak asi je jasné že to v obchode kamennom neplatí
@pacna nedzubavaju, treba citat poriadne co tam je napisane. Nevies co znamena "online"?
@pacna neodžubávajú, je tam napísané. že je na online trhovisko. Treba čítať.
Kupon deaktivuj, vrátia sa ti body
Ono staci len citat. Nemam rada taketo komentare, “klamete zakaznikov” a podobne. Kurnik ved staci si to poriadne precitat

Skús dať fotku kupónu. Možno budeme mudrejsie