icon

Čo robiť, keď kupón v Kauflande nefunguje?

pacna
3. aug 2026

Ženy aktivovala som si kupón v Kauflande ale mi ho pri platbe "nezaratali" je tam nejaky hacik? Co robim na prd

anonym_a8c526
3. aug 2026

Skús dať fotku kupónu. Možno budeme mudrejsie

anonym_e78b58
3. aug 2026

@pacna Mala si tovar, na ktorý bol kupon?
Raz sa mi stalo, naozaj neodpočítalo, Reklamovala som cez zák. servis. Poslali mi ako odškodné kupon na 5 eur.

anonym_8ea48c
3. aug 2026

Neaktivovala si si ho priamo v Kauflande v predajní? lebo niekedy je tam zlý signál

anonym_8615f4
3. aug 2026

Dala si priliš mámo info. Ský kupón?
Mne sa minule stalo že som aktivovala kupón 10€ pri nákupe nad 100€. Kupón mi neodcítalo hoci suma bola 103€, lebo po odpočítaní zálohy na fľaše bola suma 99,50

pacna
autor
3. aug 2026

Tento kupon, nakup som mala viac ako 10€ mam ho aktivovany uz od soboty a vtedy som platila vyse 25€

michaelam2
3. aug 2026
@pacna

Tento kupon, nakup som mala viac ako 10€ mam ho aktivovany uz od soboty a vtedy som platila vyse 25€

@pacna nemala si aj iny kupon aktivovany? Viem ze bolo v pravidlach, ze ak pouzijes aj nejaky iny kupon, tak tento sa nezarata

patrike
3. aug 2026

Nebude to "online trhovisko" znamenat, ze to plati tam a nie na predajni ?

yellowunicorn
3. aug 2026
@pacna

@pacna veď online trhovisko je eshop a nie kamenné predajne...

luckabj82
3. aug 2026

@pacna aký?

doriiis
3. aug 2026

Ale to platí iba pre online trhovisko

anonym_16aaea
3. aug 2026

Online trhovisko … odkedy maju Xtra kartu … cele zle, skoro nikdy nefunguju. Asi ich omrzelo davat zlavy 🤷‍♀️

anonym_2905ce
3. aug 2026

Ale tento kupon ti v kamennej predajni neplati. Iba pri nakupe cez ich eshop

pacna
autor
3. aug 2026

Myslela som si takto že online,juj dobre odzubavaju a tymi kuponmi

parvinka0001
3. aug 2026
@pacna

@pacna ako odzubavaju ??? Keď tam píše online . Tak asi je jasné že to v obchode kamennom neplatí

anonym_2905ce
3. aug 2026
@pacna

@pacna nedzubavaju, treba citat poriadne co tam je napisane. Nevies co znamena "online"?

anonym_e78b58
3. aug 2026
@pacna

@pacna neodžubávajú, je tam napísané. že je na online trhovisko. Treba čítať.
Kupon deaktivuj, vrátia sa ti body

klarissa25
3. aug 2026

Ono staci len citat. Nemam rada taketo komentare, “klamete zakaznikov” a podobne. Kurnik ved staci si to poriadne precitat

pacna
autor
3. aug 2026

Ďakujeeeem

elanor
4. aug 2026
@pacna

@pacna to mas kupon na online trhovisko. Teda na nakup na webe.
Tento kupon nevies vyuzit pre kamennu predajnu.

elanor
4. aug 2026
@pacna

@pacna ake odzubavaju??? Ved to tam jasne a zretelne napisane kam a naco je to zlava.
Prepac, ale ze ty nevies citat, nieje problem Kauflandu.

pacna
autor
4. aug 2026
@elanor

@pacna ake odzubavaju??? Ved to tam jasne a zretelne napisane kam a naco je to zlava.
Prepac, ale ze ty nevies citat, nieje problem Kauflandu.

@elanor 😁

jeennyv
4. aug 2026

@pacna mudra zeno, no…..v kauf appke mas kolonky kupony, online trhovisko a partnerov a mas aj kupony, kde vymenis body za nakup , za kupony ktore vyhovuju tebe je tam ponuka…len treba mat v hlavne, nie sa hned stazovat

pacna
autor
4. aug 2026
@jeennyv

@pacna mudra zeno, no…..v kauf appke mas kolonky kupony, online trhovisko a partnerov a mas aj kupony, kde vymenis body za nakup , za kupony ktore vyhovuju tebe je tam ponuka…len treba mat v hlavne, nie sa hned stazovat

@jeennyv co Ty vies comam v hlave tak klud

anonym_7861c7
4. aug 2026
@jeennyv

@jeennyv nestazuje sa -pyta sa .. od toho je orum nie.. nie kazdy spadol z neba mudry jak lopata ako tebe podobne ... keby si ty mala v hlave-stacilo by citat poriadne a vedela by si,ze s ato uz vyriesilo

anonym_f3750d
8. aug 2026

Ako niekto môže čakať 5€ zlavu nad 25€ 🙄