Dá sa v Bojniciach pri Lidli parkovať zadarmo?
Viete mi poradiť či sa dá zaparkovať zadarmo pri Lidli v Bojniciach. Ďakujem
Našťastie už len na 90 min. ako píše vyššie.
@anonym_f2149d a potom je aký poplatok za hodinu?
@marsmykkok 2€
@anonym_f2149d a potom je aký poplatok za hodinu?
@marsmykkok to si naozaj neviete dať do www.google.sk ? 3 kliky 🙈
btw.. prečo majú ľudia stále problém s parkovaním ak chcú ísť niekam na celodenný výlet? áno je to pre mnohých drahé, dať 7-8€ za celodenné parkovanie, ale tak snáď nebudem blokovať obyvateľom mesta a blízkych obcí "bezplatné" parkovisko pri Lidli, keď to ma slúžiť pre ľudí, ktorý idú do daného obchodu na nákup, a nie na bojnicky zámok, do zoo a promenádu po meste... halóó, Vám by sa to páčilo, keby žijete v danom meste a išli by ste sobotu ráno na nákup a nemali kde zaparkovať, lebo "kamaráti" z iných kútov Slovenska prišli ušetriť 7€ na parkovnom????
ja som napr. bola teraz cez víkend po dlhom čase na hrade Beckov, za vstup som dala 8€ a za parkovné 5€ a čo teraz? či mala som nechať auto vo vedľajšej dedine pri jednote aby som ušetrila 5€? 🙈 ak mi je ľúto dávať peniaze za služby súvisiace s celodenným výletom, tak si vyberiem inú možnosť (napr. cestu autobusom) ktorá je stále lacnejšia oproti cene benzínu (nafty) za auto... ale to už sme takí pohodlní, že radšej sa odvezieme vlastným autom, ale výhody chceme ako keby sme prišli na metle.
btw.. prečo majú ľudia stále problém s parkovaním ak chcú ísť niekam na celodenný výlet? áno je to pre mnohých drahé, dať 7-8€ za celodenné parkovanie, ale tak snáď nebudem blokovať obyvateľom mesta a blízkych obcí "bezplatné" parkovisko pri Lidli, keď to ma slúžiť pre ľudí, ktorý idú do daného obchodu na nákup, a nie na bojnicky zámok, do zoo a promenádu po meste... halóó, Vám by sa to páčilo, keby žijete v danom meste a išli by ste sobotu ráno na nákup a nemali kde zaparkovať, lebo "kamaráti" z iných kútov Slovenska prišli ušetriť 7€ na parkovnom????
ja som napr. bola teraz cez víkend po dlhom čase na hrade Beckov, za vstup som dala 8€ a za parkovné 5€ a čo teraz? či mala som nechať auto vo vedľajšej dedine pri jednote aby som ušetrila 5€? 🙈 ak mi je ľúto dávať peniaze za služby súvisiace s celodenným výletom, tak si vyberiem inú možnosť (napr. cestu autobusom) ktorá je stále lacnejšia oproti cene benzínu (nafty) za auto... ale to už sme takí pohodlní, že radšej sa odvezieme vlastným autom, ale výhody chceme ako keby sme prišli na metle.
@anonym_61da41 tak zase nechat auto vo vedlajsej dedine pri Jednote nie je prave pohodlne 🙂 ... pohodlnejsie je vystupit z auta priamo v centre diania, nie ?
Takto nejako obrazne to robim aj ja. Aj v Tatrach napr. .. vylozim rodinu, odidem niekde dole, zaparkujem zadarmo, legalne, bez blokovania niekoho.
Sviznym krokom sa prejdem, pohyb mi nerobi problem.
Ak by nepytali sumy ako 15e ... (tie Tatry) .. tak to nerobim.
Na cele dni ani nikde dako nechodime ... no skratka mne pride fakt zbytocne davat take palky za par hodin, uz beztak predsa auto a veci okolo je pekny zrut penazi
Ak sa pýtaš z dôvodu výletu, tak v pohode zaparkuješ aj v centre, ak ideš s deťmi, Lidl je ďaleko a parkovné už proste prežiješ 😉 Priprav sa ale na celkom drahý výlet. Bojnice sú fakt že predražené a nič tu okrem zámku a peknej vyhliadky Čajka neuvidíš. Bolo to miestami až vtipné. Do ZOO sa neoplatí ísť, zvieratká sú poschovávané a vnútorné prehliadky nemajú. Odporúčam akutát vyhliadku Čajka, z parkoviska premáva pútavý vláčik osoba za 8€, ale prechádzka hore bolo to najlepšie rozhodnutie, hore je inak veľmi pekné detské ihrisko, občerstvenie, ale naozaj predražené, nikde nedostaneš lístok, nezaplatíš kartou, všade len cash, zrejme sa tu neodvádzajú dane. Vezmite si vlastné svačinky. Platí sa ešte aj záchod. Naozaj som nebola moc milo z mesta prekvapená. Také pekné malé mestečko, no turizmus z neho urobil až smiešne plaché a tiché miesto, kde sa nikto nebude chcieť vracať. Na námestí majú inak veľmi dobrú zmrzku a to je bohužiaľ všetko. Do labyrintu ani neodporúčam ísť, je to za 10€ a za tri minúty zvládnuté. Dino park mi prišiel tiež ako vyhodené peniaze, boli sme už za oveľa menej v krajších Dino parkoch, nič okrem sem tam niektorých posuvných dinosaurov neuvidíš. Pekne sa prejdeš a to je všetko.
videla som ako sa dvajá cogáni ooralne uspokojuju na dvoch parkovacich miestach , hanba takto v bojniciach , krasne mesto a takato haved nam nici povest aj meno
Ja by som uz do Bojnic nesla,pred rokom nas stal vikend 600€.Nikdy viac,odvtedy chodime mimo Sk.
Mne sa '' letná sezóna'' bez Bojníc ani neráta.Máme prejdené na SK asi všetky, ale Bojnice sú naša srdcovka. Väčšinou ideme 2x do ZOO ,zámok stačí tak raz za 5 rokov.Parkujeme na mestskom parkovisku hneď pod hl.cestou kúsok od zámku. Ideme vždy na otočku ,nemáme to ďaleko.
@anonym_61da41 čo si taká napaprčená a ešte najlepšie písať pod anonymom lebo sa hanbíš za seba aká si jedovatá? Diskusiu som nezaložila ja, ja ani neviem že je v Bojniciach Lidl a kde, ale je TU o tom téme tam sa pýtam pre zaujímavosť že ako je po hodine a pol, či dali vyššie parkovné alebo klasika ako v každom Lidli a je to klasika. Nemám si to prečo googliť lebo sa tam momentálne nechystám ani a neviem ani koľko sa tam kde platí za parkovanie, naposledy som bola v Bojniciach asi 7 rokov dozadu a parkovala na normálnom platenom parkovisku tak tu láskavo na mňa nevyskakuj ako keby som ti zožrala obed alebo raňajky.
@marsmykkok ja som si s Vami nepotykala a napaprčená ste asi jedine tak Vy. Vaša reakcia na mňa na 8 riadkov svedčí o Vás, nie o mne! 🙂 Vám som odpovedala jednou vetou a úplne v kľude.. ostatné som písala všeobecne pre všetkých, na nikoho som nevyskakovala, napísala som názor, ktorý má 90% obyvateľov Bojníc a blízkeho okolia, každý niekde bývame a nikomu by sa nepáčilo takéto správanie "turistov", každý rok je tu téma Bojnice a "bezplatné" parkovanie. takže to ako ste to zobrala Vy, je Váš problém, nie môj. pekný deň prajem! 🙂
@marsmykkok ja som si s Vami nepotykala a napaprčená ste asi jedine tak Vy. Vaša reakcia na mňa na 8 riadkov svedčí o Vás, nie o mne! 🙂 Vám som odpovedala jednou vetou a úplne v kľude.. ostatné som písala všeobecne pre všetkých, na nikoho som nevyskakovala, napísala som názor, ktorý má 90% obyvateľov Bojníc a blízkeho okolia, každý niekde bývame a nikomu by sa nepáčilo takéto správanie "turistov", každý rok je tu téma Bojnice a "bezplatné" parkovanie. takže to ako ste to zobrala Vy, je Váš problém, nie môj. pekný deň prajem! 🙂
@anonym_61da41 V pravidlách modrého koníka je, že si tu tykáme.
@anonym_61da41 tu sa tyká a hrôza ako štekaš
@anonym_61da41 Tak treba si nájsť čas prečítať pravidlá že si tu tykáme a naučiť sa písať, v príspevku som označená len ja, prečo si neoznačila napríklad autorku diskusie alebo nenapísala že a všeobecne na tú druhú časť príspevku? Príspevok je písaný štýlom ako keby si všetko adresovala mne. Teda sa najprv treba naučiť písať a prečítať si pravidlá že tu si tykáme. Ja fakt nemôžem za tvoju zlú náladu alebo ak tam žiješ že proste ťa turisti štvú, proste vždy život v turisticky obľúbenej lokalite prináša aj výhody aj nevýhody pre miestnych obyvateľov. Ale však ak to niekoho štve veľmi-turisti riešením nie je prskať tu na MK na nevinných ale proste presťahovať sa inde, vždy je možnosť...
@anonym_61da41 Tak treba si nájsť čas prečítať pravidlá že si tu tykáme a naučiť sa písať, v príspevku som označená len ja, prečo si neoznačila napríklad autorku diskusie alebo nenapísala že a všeobecne na tú druhú časť príspevku? Príspevok je písaný štýlom ako keby si všetko adresovala mne. Teda sa najprv treba naučiť písať a prečítať si pravidlá že tu si tykáme. Ja fakt nemôžem za tvoju zlú náladu alebo ak tam žiješ že proste ťa turisti štvú, proste vždy život v turisticky obľúbenej lokalite prináša aj výhody aj nevýhody pre miestnych obyvateľov. Ale však ak to niekoho štve veľmi-turisti riešením nie je prskať tu na MK na nevinných ale proste presťahovať sa inde, vždy je možnosť...
@anonym_7882bc Ďakujem Ti za objasnenie.
@luliu Ďakujem Ti za objasnenie a ospravedlňujem sa Ti za štekanie.
@marsmykkok Ďakujem Ti za objasnenie a ospravedlňujem sa Ti za to, že som "napaprčená,
že sa hanbím písať pod svojim menom lebo som jedovatá,
že vyskakujem ako keby som Ti zožrala obed alebo raňajky,
že som sa nenaučila písať,
že som neoznačila autorku,
nenapísala slovo všeobecne,
že som si neprečítala pravidlá,
že nemôžeš za moju zlú náladu,
že ma podľa Teba turisti štvú,
že máš pocit že prskám na MK na nevinných"
@anonym_7882bc Ďakujem Ti za objasnenie.
@luliu Ďakujem Ti za objasnenie a ospravedlňujem sa Ti za štekanie.
@marsmykkok Ďakujem Ti za objasnenie a ospravedlňujem sa Ti za to, že som "napaprčená,
že sa hanbím písať pod svojim menom lebo som jedovatá,
že vyskakujem ako keby som Ti zožrala obed alebo raňajky,
že som sa nenaučila písať,
že som neoznačila autorku,
nenapísala slovo všeobecne,
že som si neprečítala pravidlá,
že nemôžeš za moju zlú náladu,
že ma podľa Teba turisti štvú,
že máš pocit že prskám na MK na nevinných"
@anonym_61da41 PMS mas?
@anonym_61da41 PMS mas?
@anonym_74fc58 nie nemám, prečo?
Žilina..hodina zdarma...dalsia načatá 10e
@anonym_74fc58 nie nemám, prečo?
@anonym_61da41 Lebo si podrazdena. A taky krasny slnecny teply den 🙂. Mozno cokolada by ti pomohla. A zhlboka sa nadychnut.
@anonym_61da41 Lebo si podrazdena. A taky krasny slnecny teply den 🙂. Mozno cokolada by ti pomohla. A zhlboka sa nadychnut.
@anonym_74fc58 prosím? 🙂 človek sa slušne ospravedlní a je v iných očiach podráždený? chápem, asi si to nikdy nezažila, že sa niekto po tom, ako sa doňho pustili diskutujúce, úprimne ospravedlní. škoda, že každý si vezme z písaného textu svoju "energiu"
viac reagovať nebudem. pekný deň prajem
@nikolet29 Ahoj, tak ako už písali baby, parkovisko pri Lidli je bezplatné 90 minút, potom je tuším 2,-- € za každú začatú hodinu. Ak plánujete ísť do ZOO, asi sa Vám oplatí zaplatiť to celodenné parkovné, čo je kúsok odtiaľ, pretože asi tam strávite min. tie 3 hodiny a Lidl je celkom ďaleko na pešo (cca 20 min.). ale to už sa musíte sami rozhodnúť.
Prajem pekný výlet.

@nikolet29 samozrejme, na 90 minút 😉