icon

Dodanie dverí z Merkury Marketu

25. mar 2026

Ahojte, kolko asi trva dodanie interierovych dvier z merkury marketu, ked su na objednavku? Ďakujem

marhulka13
25. mar 2026

@anonym_autor 4-6 týždňov. Pri objednávke máte pripnuté Všeobecné obchodné podmienky, tam to všetko je. Aj že sa doba dodania môže predĺžiť

gigie24
25. mar 2026

6 tyzdnov

anonym_3ac97b
25. mar 2026

A to si sa nepýtala predajcu?

alzb1
25. mar 2026

my sme čakali aj dva mesiace...ale záleží aké si si objednala

autor
25. mar 2026

Jasne, ze som sa pytala, povedal ze mesiac, ale som nedockava, tak som chcela vediet, ci nie aj skor 😀 😀 😀 dali sme tamparo dub europsky

marhulka13
25. mar 2026
@anonym_autor

Jasne, ze som sa pytala, povedal ze mesiac, ale som nedockava, tak som chcela vediet, ci nie aj skor 😀 😀 😀 dali sme tamparo dub europsky

@anonym_autor skôr záleží či je to objednávka na mieru a či je tam nejaký netradičný rozmer.

eeffka
25. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor cerstva skusenost, eshop okna dodavka 15dni, po 7 som zavolala a ze 1 maju( chcem 2), tak uz 1 mam, zavolaj a uvidis
A starsia skusenost tiez okna 15dni prisli az na 25den tak som si vyhandlovala kredit 15%
Merkury je taka casova loteria

marhulka13
25. mar 2026
@eeffka

@anonym_autor cerstva skusenost, eshop okna dodavka 15dni, po 7 som zavolala a ze 1 maju( chcem 2), tak uz 1 mam, zavolaj a uvidis
A starsia skusenost tiez okna 15dni prisli az na 25den tak som si vyhandlovala kredit 15%
Merkury je taka casova loteria

@eeffka ty hovoríš o eshope, autorka o klasickej objednávke a to je rozdiel

anonym_689c3e
25. mar 2026

My sme čakali 8 tyzdnov a dalai polrok riesili reklamaciu posuvacich dveri az priamo s poliakmi ale doriesili sme k nasej spokojnosti.

eeffka
25. mar 2026
@marhulka13

@eeffka ty hovoríš o eshope, autorka o klasickej objednávke a to je rozdiel

@marhulka13 ale zavolat a opytat sa moze. Ved to ide z rovnakeho centralneho skladu a dovezu to rovnako na pobockovy

marhulka13
25. mar 2026
@eeffka

@marhulka13 ale zavolat a opytat sa moze. Ved to ide z rovnakeho centralneho skladu a dovezu to rovnako na pobockovy

@eeffka práveže nie, ak objednavas eshop , tovar sa sťahuje aj z iných prevádzok na Slovensku, ak ho tam majú. Ak objednavas priamo v predajni,tak to ide z Poľska. Ak to je tovar objednaný na mieru, tam to trvá najdlhšie, lebo to sa posiela cez logistu do výroby v poľsku.

eeffka
25. mar 2026
@marhulka13

@eeffka práveže nie, ak objednavas eshop , tovar sa sťahuje aj z iných prevádzok na Slovensku, ak ho tam majú. Ak objednavas priamo v predajni,tak to ide z Poľska. Ak to je tovar objednaný na mieru, tam to trvá najdlhšie, lebo to sa posiela cez logistu do výroby v poľsku.

@marhulka13 skusim este raz 😁zavolat moze vsak? Normalne bezplatne

marhulka13
25. mar 2026
@eeffka

@marhulka13 skusim este raz 😁zavolat moze vsak? Normalne bezplatne

@eeffka tak zavolať môže, len treba na pobočku, kde to objednávala 😁