Sedačka z Merkury Market mešká: Ako dlho čakať?
Objednávali sme ju pred tromi mesiacmi a termín nám už druhýkrát posunuli. Vraj čakajú na dodanie od výrobcu, ale nový dátum nám nevedia povedať. Máte niekto čerstvú skúsenosť, ako dlho ste na nábytok z Merkury Market čakali?
Moja kamarátka si objednala minulý rok...čakali 5 mesiacov, keď im konečne prišla, tak bola inej farby. Na novy by čakali znova niekoľko mesiacov, tak si nechali tu inú farbu. Ked ju vybavili tak zistili ze je pokazená polohovatelna opierka hlavy, reklamovali. Reklamácia zamietnutá, vraj to poškodili oni. No nikdy viac z merkury
Suseda. Termín jej posunuli zatiaľ 3x a sedačka stále nikde. Ju to nejak extra netlačí lebo sedačka pôjde na chatu, ale i tak. Starú darovali pri prvom termíne, teraz sedia na matracoch a stoličkách.
My sme objednali minulý rok. Raz posunuli o 2 týždne, takže dokopy bolo asi 8 týždňov, odrátali nám 70 eur kvôli meškania, Takže 1200 eurová bola v akcii - 70 eur vyšla na 860 eur. Len nezabúdaj objednať aj to aby ti dali do bytu. Ja som to neriešila a nechali pred bránou
@anonym_autor obklad dva mesiace, už nám majster chcel prísť a robiť, lebo mal aj iné zákazky. Tak sme zrušili objednávku a kúpili jednoducho inde, zálohu vrátili.
Mercury Market je low cost ako ryan air. Ak vsetko funguje ako ma, tak fajn. Ak pride problem, tak nadavas a tazko sa to riesi.
Bežná vec. Tri a viac mesiacov. V merkury som kupoval iba obklad, kde vzor nam sedel do záhradnej chatky a drevenú podlahu - nikdy viac. Reklamáciu neuznali. Okrem malickosti, tam nekúpim nad 20€ nic.
@anonym_autor kym nepríde
Ja som objednavalazahradny domcek 1.7., bolo tam dodanie 10 dni. Potvrdzujuci mail hovoril o 15.7. A teraz, ze by to oni mali dostat 30.7. a este 5 dni, kym nam to privezu. 🤦♀️ keby som vedela, kaslem na to, objednam niekde inde.
Ako vyzera zmluva s objednavkou ? A je to standard alebo nieco upravovane na mieru ?
Ako vyzera zmluva s objednavkou ? A je to standard alebo nieco upravovane na mieru ?
@patrike na zmluve máš predpokladaný dátum dodania a v obchodných podmienkach, že sa ten čas môže natiahnuť o ďalších 6 týždnov
@anonym_autor nám asi 3x posunuli dodanie obyčajnej lampy na stôl na učenie. Dávala som osobný odber a keď dorazila ponúkli kompenzáciu 10% zľavu. Poslali na účet do dvoch týždňov

no vlani sme čakali ale len mesiac na skrinu ku kuchynskej linke a bolo nám povedané, že pokiaľ sa kamion z PL nenaplní tak za jednu našu skriňu nepríde.... úprimne po 3 mesiacoch by som už žiadala vrátenie penazí lebo predpokladám že je zaplatená...