Je mäso pokazené, ak zvláštne smrdí?
vákuovo zabalené mäso necítiš cez obal. smrdieť ti môže obal, lebo bol niekde kde ho niečo oblialo, ušpinilo. samotné mäso niekomu veľmi smrdí, lebo mäso, a nemusí byť vôbec pokazené
mala som taky isty problem. obal smrdel ale maso bolo v poriadku. ak by bolo maso pokazene, pravdepodobne by bol aj obal nafúknutý. Otvor to a ovoňaj. Ak to mäso nesmrdí, tak je v poriadku a môžeš ho zjesť.
Ved keď nie si spokojná môžeš ho vrátiť. Ale veď si videla v obchode čo kupuješ . Nemôže ti smrdiet mäso keď je uzavreté to nechápem.
@anonym_autor Buď tebou tak ho otvorím už teraz. Mne sa už stalo ale ešte minulý rok, že cez obal vyzeralo dobre a keď som ho otvorila tak strašne smrdelo. Neviem či nemá rovnaký obal ako to moje mäso. Ja som ho vtedy kúpila v Bille.
@anonym_autor
Prezrad aku novu appku MK mas ked sa nas pytas ci citime smrad cez wifi ?
Umy obal. Rozbal ho a uvidíš resp. ucítiš. Ak nie je to OK. Niekedy iný obal pustí a stáva zapácha. Ak je toto neporušené, nemal by byť problém
Maso sem islo zo Spanielska, ktovie v akych podmienkach bolo prepravovane a skladovane. Balene bolo pred 2 tyzdnami, cize nie je vylucene, ze moze byt pokazene. Otvor obal a ovonaj.
Umy obal, evidentne sa na neho niečo vylialo a pokazilo sa. Mäso samotné môže byť úplne ok, keď je vo vaukovom balení. Keď ho otvoris uvidíš či reálne smrdí mäso
@anonym_autor to bude od iného čo vytieklo
mne každá krkovička smrdí má taký zvláštny puch

ako my mame citit cez MK tvoje maso?? vsak ak mas pocit ze je pokazene smer obchod. ale pravdepodobne ak citis cez zavrety sacik maso tak je to len niecim obliate a to citis, kedze je tohermeticky vakuovo zabalene, nemozes citit samotne maso v obale...