Reklamácia pokazeného mäsa z Tesca bez bločka. Čo robiť?
Ahojte, v piatok sme kúpili morčacie mäso v originálnom balení v Tescu v Petržalke. Dnes sme chceli z jednej časti urobiť polievku, ale sme zistili, že smrdí. Bloček už samozrejme nemáme, lebo sme s tým nerátali. Čo robiť v takom prípade? Keby som vedela, že sa to nebude opakovať, tak vyhodím a hotovo. Ale kde je istota? Ďakujem za všetky rady, postrehy.
vyhoď ... Bez bločka neurobíš nič.
@vevericka1310 neplatila si kartou?
@anonym_37f108 V hotovosti, ale máme zaznamenaný nákup aj cez Clubcard
@vevericka1310 treba kupovať v dobrých mäsiarstvach napr farmhouse alebo v yéme.
Po x zlých skúsenostiach už nikdy mäso z klasického supermarketu
@anonym_37f108 V hotovosti, ale máme zaznamenaný nákup aj cez Clubcard
@vevericka1310 bločik sa dá nájsť v systéme.Ak je to tesco značka,vyreklamuješ aj bez bločka.
Len teraz je to dosť ošemetné,ľudia vozia nákup 3 hodiny v aute a v tom teple sa to pokazí.
Pamätám si,ako raz prišli reklamovať pokazené mäso bez bločka a dokonca aj bez toho mäsa,tak to sa ozaj nedá a ešte sa aj priznali,že ho mali celý deň v aute.😂
@vevericka1310 nemusíš mať bloček ak máš iný dôkaz o nákupe
nauč sa ukladať bločky do niektorej aplikácie napríklad https://play.google.com/store/apps/details?id=s... nielen kvôli reklamácii, ale budeš mať lepší prehľad o výdavkoch
@vevericka1310 ja som už v tescu viac krát kúpila smradlave mäso. Už tam nekupujem.
Ak ste ho kúpili v piatok, v nedeľu ho nezreklamujete. Mohli ste ho nechať celé dni na linke alebo v aute (aj keď verím, že to nie je pravda). Nám neuznali ani 10 minút z Kauflandu - bývame cez cestu, ja som už mala doma všetko pripravené, manžel zbehol jedna noha tam, druhá naspäť. Dátum balenia bol z toho istého dňa. Otvorila som a smrad neskutočný. Predavačka povedala, že ona nemôže vedieť, či sme to mäso nevymenili za iné 🤦🏻♀️
@vevericka1310 neurobíš nič...dva dní po nákupe nemáš ako dokázať ze to bolo pokazené pri kupe, oni môžu tvrdiť, že ty si to zle skladovala

Mať istotu , tak to asi nikde, nikdy, s ničím
Čo žiješ v slniečkovom svete?
Bez bločku asi ťažko vyreklamuješ