icon

Je možné skrátiť remienok na sandáloch u obuvníka?

20. aug 2026

kúpila som sandále ktoré mi konečne sedia na šírku aj dĺžku, ale remienok okolo členka je aj na poslednej dierke voľný. nechcem ich vracať kvôli takejto blbosti. vie toto normálne upraviť obuvník?

letfenixa
20. aug 2026

@anonym_autor čiže potrebuješ dierku naviac? To sa zvykne aj na opaskoch upravovať, obuvnik v pohode, mne to spravili v obchode, kde predavaju kožený tovar.

biba_18
20. aug 2026

sprav si dierku naviac.
alebo pozri že keď si urobíš dierku, či ti to bude zavadzať - ak hej, vtedy to daj robiť obuvníkovi, ži ti urobí dierku aj skráti ...

autor
20. aug 2026
@letfenixa

@anonym_autor čiže potrebuješ dierku naviac? To sa zvykne aj na opaskoch upravovať, obuvnik v pohode, mne to spravili v obchode, kde predavaju kožený tovar.

@letfenixa Áno, presne, asi by mi stačila jedna dierka navyše. Aj keď mám dojem, že remienok bude potom dlhší.

januska12323
20. aug 2026

Dierku si spravíš aj sama.

cacianka
20. aug 2026
@anonym_autor

@letfenixa Áno, presne, asi by mi stačila jedna dierka navyše. Aj keď mám dojem, že remienok bude potom dlhší.

@anonym_autor dierku si urobíš aj doma. tenký klinček, kladivko a ideš

anonym_44aabf
20. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ako píšu ostatné to urobíš aj doma, ja som tak robila hrubou ihlou a potom keď som tam vtlačila tú kovovú tyčinku, dierka sa roztiahla.

mvagusta
Autor odpoveď zmazal
elvia
20. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor urob si ju sama tam kde ti vyhovuje, tiež si tak robím na opaskoch, žiadna veda,nikdy to nebolo vidno 🙂

anonym_eabb0f
20. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor logicky bude z neho trcat viac