Je možné skrátiť remienok na sandáloch u obuvníka?
kúpila som sandále ktoré mi konečne sedia na šírku aj dĺžku, ale remienok okolo členka je aj na poslednej dierke voľný. nechcem ich vracať kvôli takejto blbosti. vie toto normálne upraviť obuvník?
sprav si dierku naviac.
alebo pozri že keď si urobíš dierku, či ti to bude zavadzať - ak hej, vtedy to daj robiť obuvníkovi, ži ti urobí dierku aj skráti ...
@anonym_autor čiže potrebuješ dierku naviac? To sa zvykne aj na opaskoch upravovať, obuvnik v pohode, mne to spravili v obchode, kde predavaju kožený tovar.
@letfenixa Áno, presne, asi by mi stačila jedna dierka navyše. Aj keď mám dojem, že remienok bude potom dlhší.
@letfenixa Áno, presne, asi by mi stačila jedna dierka navyše. Aj keď mám dojem, že remienok bude potom dlhší.
@anonym_autor ako píšu ostatné to urobíš aj doma, ja som tak robila hrubou ihlou a potom keď som tam vtlačila tú kovovú tyčinku, dierka sa roztiahla.
@anonym_autor logicky bude z neho trcat viac

@anonym_autor čiže potrebuješ dierku naviac? To sa zvykne aj na opaskoch upravovať, obuvnik v pohode, mne to spravili v obchode, kde predavaju kožený tovar.