Je v poriadku, čo robí Dráčik na webe?
@misiak7777 Takto začínali Príde pochody i v UK. Pred mnohými rokmi sme si staršou dcérou nemali problrm na ten v BA. Bohužiaľ, potom sa to cele zvrhlo. Teraz stačí ísť cez Príde month napr v Brightone a človek má pocit, že svet sa skutočne zbláznil.
Ale každý adi vidíme inú realitu.
@abbey1 chápem ťa, ale podľa fotiek tam bolo pár takýchto jedincov. Ako píšem nie stovky ľudí..
A kvôli pár jedincom je to prezentované ako pochod uchylov
@anonym_4aaf63 Máš vyjadrovanie skutočne na úrovni a ani ho nedokážeš napísať pod svojim vlastným nickom. Napriek tomu tu skáčeš do iných.
@abbey1 co konkretne je na tom komentari zle? Pozri si tu hrdinku fadamu, ktora mi pisala, ze som retardovana. Tak kto tu teda ma/nema vyjadrovanie na urovni? Ak sa chces zapajat, tak si precitaj jej odpovede, mozno sa ti rozsvieti ziarovka
@anonym_895d94 ty si vadna 😆😆😆
@anonym_4aaf63 to je fakt príspevok hodný inteligenta, zrejme na viac nemáš.
@abbey1 co konkretne je na tom komentari zle? Pozri si tu hrdinku fadamu, ktora mi pisala, ze som retardovana. Tak kto tu teda ma/nema vyjadrovanie na urovni? Ak sa chces zapajat, tak si precitaj jej odpovede, mozno sa ti rozsvieti ziarovka
@anonym_4aaf63 Opakované do nej skáčeš. Áno, čítala som i odpovede.
@anonym_af9fda a prečo pampers môže na oficiálnych stránkach podporovať pro-choice? Alebo billa LGBTI? Či tam to už neplatí, lebo je to “pokrokové”? Buď si môžu dať svoj názor na stránky/soc. siete všetci, alebo nikto.
@mauduska tato tema ale bola priamo o draciku -preto som sa vyjadrila len na dracik.. samozrejme ze ziadne podobne vyjadrenia nepatria na ziadnu oficialnu webovku -ale na osobne profili priamo pod osobne meno
@abbey1 chápem ťa, ale podľa fotiek tam bolo pár takýchto jedincov. Ako píšem nie stovky ľudí..
A kvôli pár jedincom je to prezentované ako pochod uchylov
@misiak7777 Vieš, len keď už máme skúsenosti, tušíme, kam sa to posunie. Väčšina z nás tu nemá absolútne problém s homosexualitou. To sa tu snažíme vysvetliť. Za svoj život som ich spoznala dosť a sú to úplne normálny ľudia. To šialenstvo je o niečom úplne inom
@anonym_4aaf63 Opakované do nej skáčeš. Áno, čítala som i odpovede.
@abbey1 opakovane od nej pytam jednu a tu istu vec, ktoru sama vyhlasovala. To nie je skakanie. To je o tom,ze niekto zo seba robi hrdinku
A potom aby sa chlapi na ženách nezabávali a nenazývali ich sliepkami...🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@valria majitel ma zdravy nazor, ktory sa neboji prezentovat aj za cenu straty imania. Nie vsetko su peniaze a majetok. Ten kto vlastni zdravy rozum a odvahu bojovat za hodnoty, si zasluzi podporu. Duhovy pride je svinstvo, to si povedzme na rovinu...verejne sa j nemu hlasi dedolez, ikea, ci vw, rmobile ci kokakola.. Je to zufala katastrofa..
@bloger Ako majiteľ má právo si na svojej stránke publikovať, čo chce. A ty máš právo v Dracikovi nenakupovat, ak ti to prekáža.
@pr85 Ja som tam nikdy nenakupoval. Je to jeden z najviac predražených obchodov. Vyjadril som sa k tomu o čom je téma. Myslím si, že má právo to verejnosť hodnotiť či komentovať.
@valria majitel ma zdravy nazor, ktory sa neboji prezentovat aj za cenu straty imania. Nie vsetko su peniaze a majetok. Ten kto vlastni zdravy rozum a odvahu bojovat za hodnoty, si zasluzi podporu. Duhovy pride je svinstvo, to si povedzme na rovinu...verejne sa j nemu hlasi dedolez, ikea, ci vw, rmobile ci kokakola.. Je to zufala katastrofa..
@veroni2 Fakt?🙂 Ty "katastrofa"....
Taký typický účastník Pride pochodov.
Taký typický účastník Pride pochodov.
@anonym_853c5b na takúto osobu by sa ešte pred 15 rokmi volala sanitka... ukľudnili by ho injekciou, odviezli na psychiatriu.
Ak si myslia,ze ich biznis a zivobytie je vhodny priestor na prezentovanie svojich nazorov tak smelo do toho.Kazdy z nas ma v sucasnosti siroke moznosti rozhodnut sa kde nakupi a ja v Draciku uz nenakupim.
@anonym_b949b0 Takze si zozrala aj s navijakom narrativ, co tu siri Fico a spol. Ze nie je problem zadlzovanie Slovenska, ze okradaju eu, okradaju stat, ze nas dusia coraz vyssimi danami, pokutami, poplatkami,... ktore oni poslu na ucty a vily v zahranici. Hlavne aby sa tu LGBTI "neroztahovali". Ved to je ta ista ucebnicova taktika, akou Hitler prevzal vladu v 30 rokoch, postval nemcov proti zidom. Najst nejakeho nepriatela, odvratit pozornost od toho, co robia. A retardi to zeru s otvorenymi ustami, ako vraj za vsetko predtym mohli zidia, dnes za vsetko mozu LGBTI, Soros,... a ti blbci na chate v Cincaroch sa vam smeju do tvare, aki ste sprosti ako vedro gitu.
@anonym_bd6fe1 ahoj, ja síce nie som volič Fica, Danka ani hlasu ale mám na Teba jednu prosbu, otázku a mozno aj dobrú radu. Nie vždy, je správny názor len ten, ktorý máš ty. Ty chceš, presne ako aj celá LGBTI komunita (proti ktorej ja nic nemam), aby každý s tebou súhlasil, no ty s iným názorom nesúhlasíš. Ak si presvedčená skalopevne o tom, že tvoj názor je pravda, prečo máš potrebu tu ľudí s iným názorom osočovať a používať na ich adresu hanlivé slová? To ukazuje niečo o Tebe. Áno, sú aj ľudia zo spomínaného politického spektra, ktorý sa vyjadrujú škaredo, ale tu je zatiaľ veľa ľudí, ktorý len rovnako ako ty vyjadrili svoj názor, bez urážok. Zamysli sa nad týmto prosim a ak si presvedčená o pravde a o tom, že títo ľudia len šíria nenávisť, nechaj si to pre seba a neznižuj sa k tomu, z čoho obviňuje druhých. A táto odpoveď nie je mierne len konkrétne na Teba ale na všetkých, z ktoréhokoľvek politického brehu, kto má potrebu sa takto správať.
Nie je. Je to vnucovanie jeho názoru. Ešte nikdy som na inom eshope takéto niečo nevidela, ale šak dobre, tak aj dopadne 🤷
@anonym_853c5b na takúto osobu by sa ešte pred 15 rokmi volala sanitka... ukľudnili by ho injekciou, odviezli na psychiatriu.
@anonym_fba76c Aj vaše ADHD, PAS, DYS...deti by boli šupnuté do osobitnej školy, či nie tak?;)
@anonym_fba76c Aj vaše ADHD, PAS, DYS...deti by boli šupnuté do osobitnej školy, či nie tak?;)
@anonym_44478d prečo aj "vaše"?
@anonym_44478d prečo aj "vaše"?
@anonym_fba76c not the point
@scila deti tie jeho výplody absolútne nezaujímajú. Oni majú iné starosti a potreby ako sa zavdusnovat nad tým, ze niekto si dovolí mat iný názor a dokonca ho aj verejne prezentovať.
@anonym_b1378b nejde o to verejne prezentovať svoj názor. Keby to robil na FB pod svojím menom tak nech. Ale na stránke kam chodia deti?
A neviem v akom veku máš deti ale sakra sa mýliš. Môj 10 ročný chodí zo školy pravidelne s rôznymi otázkami o vojne či Putinovi, lebo deti v dnešnej dobe riešia aj také veci. V triede má chlapca z Ukrajiny, ktorého domov bombardujú.
A keby šiel syn na stránku Dráčika tak by sa dozvedel, že jeho majiteľ obhajuje Rusov.
Deti dnes majú toľko informácií a riešia medzi sebou také veci že by si sa divila.
@weronika171717 Svoje " názory" nech si prezentuje na súkromnom profile, geroj, ale nie v mene firmy, v ktorej určite pracujú aj takí, čo s tým nesúhlasia, príp. aj gejovia či lezby. Či aj tých lustruje a diskriminuje??
@valria každý si môže vyjadriť svoj názor ako chce. To ti neprekáža, že teploši sa ukazujú ako nechutné 🐷🐷🐷 na trápnych pochodoch?
@valria každý si môže vyjadriť svoj názor ako chce. To ti neprekáža, že teploši sa ukazujú ako nechutné 🐷🐷🐷 na trápnych pochodoch?
@weronika171717 Teploši? Vyberaj slová, pani jemnocitná. Tebe to prečo vadí!? Chodíš ich sledovať?Veď len prezentujú svoj názor...;).
@weronika171717 Teploši? Vyberaj slová, pani jemnocitná. Tebe to prečo vadí!? Chodíš ich sledovať?Veď len prezentujú svoj názor...;).
@valria a ten z Dráčika neprezentuje len svoj názor? 🤔

@anonym_4aaf63 ten tvoj zmanipulovaný a zotročený mozoček nemá kapacitu pochopiť, že táto chorá ideológia je pretláčaná psychopatmi a pdflmi, preto sa od nich slušní homosexuáli dištancujú a nechcú mať nič spoločné s týmto cirkusom.
Mala by si si naštudovať koho sa zastávaš a ešte raz nikto tu neodsudzuje homosexuálov, ktorí si žijú súkromný život a nemajú potrebu sa prezentovať na ulici ako psychopatickí úchylovia.
@anonym_895d94 ty si vadna 😆😆😆