icon

Je v poriadku, čo robí Dráčik na webe?

valria
Dnes o 06:52

Zdravím, podľa vás je OK, že na webstránke Dráčika je toto? (Nemyslím tým reklamu na dovoz...). Viem, že im už dlhšie zašibáva, ale prečo provokujú, hlavne v čase, keď im hrozí zatváranie prevádzok? Zdochýnajúci kôň?

Je v poriadku, čo robí Dráčik na webe?
zuzana76
Dnes o 12:36

Ja Pride nepovazujem za reprezentaciu homosexualov, ale za reprezentaciu ludi s uchylkami, roznych deviantov. Normalny slusny gay, co si zije svoj zivot ako ktokolvek iny, tak nikomu nevadi. Ani mnohi gayovia sa nestoznuju s touto reprezentaciou. Cize mam asi rovnaky nazor ako majitel Dracika. Myslim, ze tolerovat niekoho s inou orientaciou a vyslovene poburovat spolocnost je rozdiel. Vdaka za tych, ktorym este zostal normalny zdravy rozum a nepodliehaju woke ideologii.

anonym_895d94
Dnes o 12:36
@anonym_bd6fe1

@anonym_895d94 "uvedomuješ si, že tie deti a ženy sú vo veľkom unášané z Ukrajiny práve do Izraela??"
Daj zdroj, toto pocujem prvykrat v zivote. Inak poviem, ze si vymyslas vlastne fakty. Zmixovala si polopravdy do niecoho, co ti vyhovuje. Nikto neunasa nikoho do Izraela, ale je mozne ze v tom mnozstve ludi z ukrajiny, ktore sa rozbehli po svete, su niektori obetou kriminality. ale to iste sa stava aj beznym ludom v tej krajine. A toto ty vyuzivas na svoje poloklamstva.
Přehled od AI
Nie, tvrdenie, že ukrajinské ženy a deti sú vo veľkom unášané do Izraela, nie je pravdivé a mieša dohromady reálne hrozby s dezinformáciami.
Kým masové únosy detí z Ukrajiny preukázateľne prebiehajú, páchateľom je Ruská federácia, nie Izrael. V súvislosti s Izraelom a inými krajinami sa však po vypuknutí vojny objavili vážne riziká spojené s nelegálnym obchodovaním s ľuďmi a vykorisťovaním zraniteľných utečencov. [1, 2, 3, 4, 5]
Skutočný stav a fakty o oboch témach objasňujú nasledujúce body:
Kto skutočne unáša ukrajinské deti?

Ruská federácia: Oficiálne vyšetrovania ⁠Medzinárodného trestného súdu (ICC) potvrdili, že systematické únosy a nútené deportácie tisícov ukrajinských detí vykonáva Rusko. Deti končia v ruských rodinách a prevýchovných táboroch. [1, 2]
Medzinárodný zatykač: Kvôli týmto vojnovým zločinom vydal súd v Haagu zatykač na ruského prezidenta Vladimira Putina a komisárku pre práva detí Mariju Ľvovovú-Belovovú.
Aká je situácia ukrajinských žien a detí v Izraeli?

Riziko obchodovania s ľuďmi: Izrael, rovnako ako mnohé európske krajiny, čelil po začiatku invázie varovaniam, že kriminálne siete zneužívajú tieseň utekajúcich žien. [1, 2, 3]
Zneužívanie utečeniek: Izraelské úrady a mimovládne organizácie zaznamenali prípady, kedy sa pasáci na letiskách alebo cez internet pokúšali nalákať zraniteľné ukrajinské utečenky na podozrivé ponuky práce či ubytovania, ktoré končili nútenou prostitúciou. [1, 2, 3]
Policajné zásahy: Ukrajinská a izraelská polícia v minulosti úspešne rozbili niekoľko organizovaných skupín (pásákov), ktoré nelegálne verbovali ženy na Ukrajine a posielali ich do Izraela na sexuálne vykorisťovanie. [1, 2, 3]
Utečenci a legálna migrácia: Tisíce Ukrajincov (vrátane detí a žien) odišli do Izraela dobrovoľne hľadať útočisko pred vojnou alebo na základe rodinných väzieb. Mnohí z nich však čelia byrokratickým problémom, neistému statusu a nedostatku sociálnej podpory, čo zvyšuje ich zraniteľnosť voči vykorisťovaniu

@anonym_bd6fe1 nech sa páči tie zverstvá robia aj svojim vlastným deťom, Palestínskym deťom, politickým väzňom... táto ideológia a zverstvá sa šíria z týchto komunít

https://www.youtube.com/watch?v=2QPI0qHROMI

Info z AI čo sa politiky týka je čistá manipulácia a propaganda pre slepé ovce ako si ty, pravdivé informácie hľadaj v independent journalism.

anonym_740c3c
Dnes o 12:39

Za týchto pochodujúcich úchylov sa hanbí aj Lafita, ten návrhár a to je sám homosexuál.

anonym_853c5b
Dnes o 12:49
@zuzana76

Ja Pride nepovazujem za reprezentaciu homosexualov, ale za reprezentaciu ludi s uchylkami, roznych deviantov. Normalny slusny gay, co si zije svoj zivot ako ktokolvek iny, tak nikomu nevadi. Ani mnohi gayovia sa nestoznuju s touto reprezentaciou. Cize mam asi rovnaky nazor ako majitel Dracika. Myslim, ze tolerovat niekoho s inou orientaciou a vyslovene poburovat spolocnost je rozdiel. Vdaka za tych, ktorym este zostal normalny zdravy rozum a nepodliehaju woke ideologii.

@zuzana76 PRIDE je prezentáciou psychických problémov a deviácií. Aj normálni homosexuáli sa za to hanbia a nehlásia sa k nim. No ale tak potom je tu chrumkavo akože hypertolerantná vzorka na MK 😄

anonym_4aaf63
Dnes o 12:58
@anonym_d7f794

@anonym_4aaf63 prekvapim ta, ale bola som na pride v KE. Sice len raz (a stacilo mi), ale bola 🙂 A ano, hustota "podivinov" na m2 bola daleko vacsia, ako mimo tejto akcie. Mozem si dovolit nesuhlasit so spravanim inych ludi? Moze sa mi nepacit napr. ich zjav? Vystupovanie? Podla toho, co pises, tak nie. A este napises, ze som neobhajitelny homofob :D
Vyzera to tak, ze sa snazis byt velmi tolerantna, otvorena, inkluzivna. Paradoxne, z tvojich reakcii vyplyva, ze vlastne tolerantnejsia som z nas dvoch ja :D Dovol ludom mysliet si co chcu. Dovol im mat nejaky nazor, nejaky vkus, nejaky pohlad. Vsimni si, ze ja som sa to teba neobula ani raz, narozdiel od teba,

@anonym_d7f794 ty nemas nazor. Ty si homofobna. Neznasas lgbti len pre zjav. To je homofobne

anonym_853c5b
Dnes o 13:00

Martin Hranáč, ako známy český gay, má na komunitu LGBT TOP názor

anonym_1006d5
Dnes o 13:01
@anonym_b949b0

@anonym_1006d5 a u nás dokonca na ihrisko chodia takí lebo je tam wc a voda a deti sa pozeraju na polonahých chlapov oblecenych za ženy
Tolerancia fajn ale hranice sú kde?ci niekto ma hranicu, že musí byt ticho a druhý, že môže si robiť co chce lebo sloboda

@anonym_b949b0 stretneš všade, išli sme kúpiť časopis do stánku s dieťaťom a obsluhoval nás, dieťa aj zabudlo čo chcelo, chcelo isť preč, potom som po zvyšok dňa vysvetlovala že je ,,normálny,, ako my a doslova mi 8r dieťa povedalo že klamem, vie čo je extrém.
Náš sused je gay, na tom nič zlé nevidí, ale toto sa vysvetliť nedalo, opicu s holým pupkom, napichanými perami a obojkom na krku

pr85
Dnes o 13:16
@anonym_44478d

@pr85 Bola si sa niekedy osobne pozrieť na Pride v BL alebo KE? Alebo len papáš seno o stereotypoch....

@anonym_44478d Nech sa páči:

https://www.youtube.com/watch?v=GX_s9sAgZ1o
pr85
Dnes o 13:24
@valria

@weronika171717 Svoje " názory" nech si prezentuje na súkromnom profile, geroj, ale nie v mene firmy, v ktorej určite pracujú aj takí, čo s tým nesúhlasia, príp. aj gejovia či lezby. Či aj tých lustruje a diskriminuje??

@valria A ty si fakt myslis, že všetci gayovia súhlasia s pride-om. Poznám 2 , čo keď sme sa rozprávali o gay celebrite Slaytiiina, tak im z nej bolo zle a nechceli mať s ňou nič spoločné.

anonym_5aee48
Dnes o 13:25

@valria A nenapísal Dracik pravdu o tych mestach? Vsak tí, co tam dlhodobo žijú alebo tam pravidelne chodia, vravia to iste. Londýn a Paríž uz davno nie su tie super mesta, ake boli pred 20-15.rokmi. Sú plné migrantov, ktorí ano, robia to, čo sa tam spomína. Znasilnujujú ženy a dievčatá, robia bordel a nevedia si s nimi dat rady. No go zóny ti tiez nemusim predstavovať, ze? Bezpecnost aj v centre cez den je na nízkej urovni, ukradnú mobil, peňaženku a podvecer a v noci radsej neísť ani von.
Ano, nespomína sa to často v správach, lebo sa to nema spomínať, ak sa jedna o migrantov, ale ludia nie su hlúpi. Rozšíri sa to medzi nimi cez susedov, známych. To, co sa v správach objaví, je len zlomok toho, co sa tam naozaj deje. Mnohí sa stade vracajú domov, prave kvoli bezpečnosti a migrantom. Kopa známych, ďalší zvažujú. Takze Dracik ma moj obdiv v tomto.
LGBTI+ komentovať nebudem.

anonym_6223fb
Dnes o 13:28
@anonym_5e214a

@valria Jeho obchod, jeho názory. Ja s nim súhlasím. Verejná prezentácia deviantov a úchylov je hnus.

@anonym_5e214a Samozrejme, úchylná verejná prezentácia dráčikových článkov (autora pána V.) je hnus! Nikto normálny ho nepodporuje!

pr85
Dnes o 13:29
@mala_arkana

@kiwi3 Toto inak. Pracovne cestujem casto do Londyna a ziaden rozvrat tam nevidim, prave naopak, vzdy sa tam rada vraciam. Co sa tyka Berlina, tak to je svetova mekka roznych individuii a pridov, tam to patri ku koloritu mesta, je to tak uz asi od 70tych rokov, a nikto s tym nema problem.

@mala_arkana Tak tieto dúhové veci do pár desaťročí skoncia a obe mestá sa premenia na zóny, kde bude platiť islamské právo saria.

mala_arkana
Dnes o 13:33
@pr85

@mala_arkana Tak tieto dúhové veci do pár desaťročí skoncia a obe mestá sa premenia na zóny, kde bude platiť islamské právo saria.

@pr85 Ano, to pocuvam poslednych asi 15 rokov a stale sa to nejak nedeje. Nechajme sa prekvapit, no.

anonym_5aee48
Dnes o 13:35
@anonym_6223fb

@anonym_5e214a Samozrejme, úchylná verejná prezentácia dráčikových článkov (autora pána V.) je hnus! Nikto normálny ho nepodporuje!

@anonym_6223fb Ale uchylov na Pride-e v tych ohavnostiach podporovať budeme, ze? 🤦‍♀️

pr85
Dnes o 13:35
@anonym_bd6fe1

Ak niekto lahko vezme prava lgbti,.... zeny su ako dalsie na rade (vid prava zien v rozvojovom svete, zenska obriezka, vrazdy zo "cti",...).

@anonym_bd6fe1 ale veď ženská obriezka a vrazdy zo cti sú ďalšie z prejavov fungujúcej multikulti spoločnosti. A praktizuje ich kultúra napojená na náboženstvo mieru, ktoré podporujú vsetky progresivne sily.

anonym_8b21cd
Dnes o 13:40

hnusak hnusny tento dracik!

anonym_5aee48
Dnes o 13:51
@anonym_1006d5

@anonym_b949b0 stretneš všade, išli sme kúpiť časopis do stánku s dieťaťom a obsluhoval nás, dieťa aj zabudlo čo chcelo, chcelo isť preč, potom som po zvyšok dňa vysvetlovala že je ,,normálny,, ako my a doslova mi 8r dieťa povedalo že klamem, vie čo je extrém.
Náš sused je gay, na tom nič zlé nevidí, ale toto sa vysvetliť nedalo, opicu s holým pupkom, napichanými perami a obojkom na krku

@anonym_1006d5
Počkať, počkať!!! To niekto zoberie male deti na Pride pochod? To vazne? Tak prerobili sa klasické rozprávky, kde uz vlk nikoho nezozerie alebo vlkovi nerozparaju brucho a nezomrie, lebo je to velmi strašidelné pre deti, ale pozerať na uchylnych bozkavajucich sa polonahacov s maskami a obojkom je akože ok? OK??? Ľudia, zobudte sa uz!!!

anonym_895d94
Dnes o 13:52
@kiwi3

Tak som aspoň ten obrázok rozklikla... A ty vole, rozvrateny pariz, berlin... to môže žrať len ten, čo sa hrdí tym, že v živote nevystrcil päty zo svojho zapadakova a bezmozgovo papagajuje, že kedysi bolo lepšie. V dračku nekúpim nič ani keby k tomu dávali očkovanie zadarmo/ (vtip).

@kiwi3 podľa mňa si ty nevytiahla päty z tvojho majera, keď nevidíš rozdiel. Žila som na západe dlhé roky a je teda sakra veľký rozdiel život pred 20 rokmi a teraz, to bol dôvod prečo som sa pred pár rokmi vrátila na SK.

mandzula
Dnes o 13:55
@anonym_5aee48

@anonym_1006d5
Počkať, počkať!!! To niekto zoberie male deti na Pride pochod? To vazne? Tak prerobili sa klasické rozprávky, kde uz vlk nikoho nezozerie alebo vlkovi nerozparaju brucho a nezomrie, lebo je to velmi strašidelné pre deti, ale pozerať na uchylnych bozkavajucich sa polonahacov s maskami a obojkom je akože ok? OK??? Ľudia, zobudte sa uz!!!

@anonym_5aee48 Ano, kolegyna vzala 8-rocnu, nech vidi "inakost" a nauci sa tolerancii. Som zvedava, ci by ju vzala do sexshopu a ukazala jej kozene oblecky.

anonym_1006d5
Dnes o 13:56
@anonym_5aee48

@anonym_1006d5

@anonym_5aee48 si pipi? Stretneš všade, na ihrisku, v novinovom stánku, na ulici, v supermarkete, veď čítaj.
Aha, to asi nepatrilo mne😁

anonym_5aee48
Dnes o 13:56
@mandzula

@anonym_5aee48 Ano, kolegyna vzala 8-rocnu, nech vidi "inakost" a nauci sa tolerancii. Som zvedava, ci by ju vzala do sexshopu a ukazala jej kozene oblecky.

@mandzula Hrozne toto a smutne zároveň 😔

anonym_5aee48
Dnes o 13:57
@anonym_1006d5

@anonym_5aee48 si pipi? Stretneš všade, na ihrisku, v novinovom stánku, na ulici, v supermarkete, veď čítaj.
Aha, to asi nepatrilo mne😁

@anonym_1006d5
To mi chces povedat, ze su tak obleceni ako na pochode, ano?

mandzula
Dnes o 13:59
@anonym_5aee48

@mandzula Hrozne toto a smutne zároveň 😔

@anonym_5aee48 Niektorym z tej pseudo tolerancie uz hrabe.

anonym_1006d5
Dnes o 14:02
@anonym_5aee48

@anonym_1006d5
To mi chces povedat, ze su tak obleceni ako na pochode, ano?

@anonym_5aee48 áno, napichané pery má každý druhý, vypasované tričko s výstrihom a vykúkajúcim črevom tiež, do toho doplnky ako obojok, prstene, gelové nechty, kabelka

anonym_b1378b
Dnes o 14:03
@mandzula

@mandzula hej, a potom jej povie, že nevie kto je, lebo to bude mat v hlave popletene od tých psychopatov a exhibicionistov, ktorý Príde berú ako možnosť prejaviť svoju uchylnost. Lebo normalny inteligentny gay hento stvarat nikdy nebude.

anonym_5aee48
Dnes o 14:05
@mandzula

@anonym_5aee48 Niektorym z tej pseudo tolerancie uz hrabe.

@mandzula
Úplný suhlas! Som zvedava, co by povedali, kebyže ich dieta donesie domov takého exota, ze mami, teraz s nim chodim a chcem rodinu. Mozno bude mala chladnička alebo spogia, uvidime, na co sa bude cítiť 😅😂. Pre mna su 2 pohlavia a tym to konci. Aj ked ma niekto inú orientáciu, stale je to muz alebo žena. A to ucim aj moje deti. Žiadna chladnicka alebo špongia atd.

anonym_5aee48
Dnes o 14:06
@anonym_1006d5

@anonym_5aee48 áno, napichané pery má každý druhý, vypasované tričko s výstrihom a vykúkajúcim črevom tiež, do toho doplnky ako obojok, prstene, gelové nechty, kabelka

@anonym_1006d5 Ano, su extremnejsi niektorí, ale nie ako na pochode ☝️. Tam to slo do extrému. Urobili zo seba sasov a maskary

anonym_1006d5
Dnes o 14:11
@anonym_5aee48

@anonym_1006d5 Ano, su extremnejsi niektorí, ale nie ako na pochode ☝️. Tam to slo do extrému. Urobili zo seba sasov a maskary

@anonym_5aee48 tak na pochode som nebola, ale vidím realitu bežného života a to mi príde tiež vo veľa prípadoch extrém, keď sa 120 kg chlap tvári ako sexsymbol a krúti s tou vysedenou ploskatou riťou takmer polonahý

mandzula
Dnes o 14:12
@anonym_b1378b

@mandzula hej, a potom jej povie, že nevie kto je, lebo to bude mat v hlave popletene od tých psychopatov a exhibicionistov, ktorý Príde berú ako možnosť prejaviť svoju uchylnost. Lebo normalny inteligentny gay hento stvarat nikdy nebude.

@anonym_b1378b Vies co, ja to az tak dramaticky nevidim, skor to povazujem za uplne zbytocne, pretoze tema inakosti sa da odkomunikovat uplne inak, bez tychto uplne zbytocnych vizualnych vnemov a prepalenych emocii. S poslednou vetou absolutne suhlasim.

anonym_5aee48
Dnes o 14:20
@anonym_1006d5

@anonym_5aee48 tak na pochode som nebola, ale vidím realitu bežného života a to mi príde tiež vo veľa prípadoch extrém, keď sa 120 kg chlap tvári ako sexsymbol a krúti s tou vysedenou ploskatou riťou takmer polonahý

@anonym_1006d5
Ani ja, stačili mi fotky. Hrozne čosi. A suhlasim s tebou ohľadom tej sexice 😅😂. Niekedy aj realita je velmi "dychberúca", neviem najst lepsie slovo...