icon

Je v poriadku, čo robí Dráčik na webe?

valria
Dnes o 06:52

Zdravím, podľa vás je OK, že na webstránke Dráčika je toto? (Nemyslím tým reklamu na dovoz...). Viem, že im už dlhšie zašibáva, ale prečo provokujú, hlavne v čase, keď im hrozí zatváranie prevádzok? Zdochýnajúci kôň?

Je v poriadku, čo robí Dráčik na webe?
leidin
Dnes o 14:33

Unavuju ma tieto temy, co chcu niecim zaujat a nemaju cim. Nezaujem o tuto skupinu. Nech si ziju svoj zivot, ja im nebudem asistovat, vsak homosexual si najde svojho a co ja s tym? Atd

bludna
Dnes o 14:42

Mna uprimne zaujima, myslim naozaj uprimne, nechcem na nikoho utocit, ze co vlastne vam na homosexualoch vadi, ked sa dokazete tak hanlivo o nich vyjadrovat? Snazim sa na to nahliadat a neviem si predstavit, ze by som tak vehementne bojovala za to aby bol niekto obmedzovany. Ja sa na to pozeram tak, ze mi je uplne ukradnute kto s kym spava, nechapem preco by som vobec mala potrebu riesit ci si muz chce vziat muza alebo zenu, ved nech si vezme koho chce a lubi, nie? Naozaj snazim sa na to nahliadat z roznych uhlov ale neviem sa vcitit do tej nenavisti, ktoru tu prezentujete ani do toho co je za tou pohnutkou podporovat zakazovanie homosexualnych zvazkov. Budem rada ak sa niektora z vas k tomu vyjadri.

mandzula
Dnes o 14:45
@bludna

Mna uprimne zaujima, myslim naozaj uprimne, nechcem na nikoho utocit, ze co vlastne vam na homosexualoch vadi, ked sa dokazete tak hanlivo o nich vyjadrovat? Snazim sa na to nahliadat a neviem si predstavit, ze by som tak vehementne bojovala za to aby bol niekto obmedzovany. Ja sa na to pozeram tak, ze mi je uplne ukradnute kto s kym spava, nechapem preco by som vobec mala potrebu riesit ci si muz chce vziat muza alebo zenu, ved nech si vezme koho chce a lubi, nie? Naozaj snazim sa na to nahliadat z roznych uhlov ale neviem sa vcitit do tej nenavisti, ktoru tu prezentujete ani do toho co je za tou pohnutkou podporovat zakazovanie homosexualnych zvazkov. Budem rada ak sa niektora z vas k tomu vyjadri.

@bludna Tato diskusia je rozsiahla, mozno som nezachytila vsetko, no z toho, co som zachytila, vyplyva len to, ze sa tu neriesi boj proti homosexualite ako takej, riesi sa tu jej prezentacia v ramci pochodu.

anonym_b48cc1
Dnes o 14:46
@bludna

@bludna čítala som celých 6 strán a nikde som sa nedočítala, že by sa niekto hanlivo vyjadroval na homosexuálov.

anonym_538729
Dnes o 14:46
@anonym_5e214a

@valria Jeho obchod, jeho názory. Ja s nim súhlasím. Verejná prezentácia deviantov a úchylov je hnus.

@anonym_5e214a ty si dobre tupelo

bludna
Dnes o 14:56
@anonym_b48cc1

@bludna čítala som celých 6 strán a nikde som sa nedočítala, že by sa niekto hanlivo vyjadroval na homosexuálov.

@mandzula Okej, tak co je teda take zle s tou prezentaciou? Zijem v Prahe, o chvilu tu zacina pride week, je to tu kulturny event, ludia sa tiez obliekaju ako to citia, byvaju drag shows, sprievodny program, dokonca tu povas celeho tyzdna maju dedikovane miesta, co je na tom take poburujuce ked si daju tangace? Ved to si pokojne mozu aj hetero na svojich pochodoch, ci? A ze ma niekto chlpatu hrud a je tucny? Tak na takych heterosexualov sa pozeram na kupku bezne.

@anonym_b48cc1 Ja som taktiez citala diskusiu a zachytila pomerne dost pohorsujucich komentov

zuzana76
Dnes o 14:56
@bludna

@bludna nam nevadi, kto s kym co robi doma (ano, pedofilia mi vadi) conronia dospeli, vadi mi prezentacia tejto aberacie ako uchylky, chlapi prezleceni za zeny, psov, polonahy, s erotickymi pomockami, na verejnosti, to mi vadi

simca06022011
Dnes o 15:00
@bludna

@bludna keby normalne kulturne, bez exibicionizmu a predvadzania sa, bojovali za registrovane partnerstva, uz by ich mali za tolke roky. Ale ked sa pár tupielok opytali xykrat, co vobec tym pochodom chcu povedat, vacsina z nich ani nevedela kde je sever. SU vraj obmezdovani, diskriminovani. Ale nie, nie su.. plati pre nich to iste co pre nas.
A neviem kde je tu voci tomu nejaka nenavist prezentovana... proste prepac, ale vyplula ci tu nejaky standardny, tutukajuci prispevok o nicom. Nic z toho co opisujes sa tu nejede, nic taketo ako zvazky tychto ludi sa tu neriesia a ani v mediach. Ledva to ziada niekto niekde... je to mimo tema, gro je hejtovanie slovakov aki su homofobni. Co tak miesot pochodu, urobit si peticie, ist na urad vlady, ziadat zmenu, ja som si ista ze aj bezny hetero ludia by ich bez psich masiek, a holych zadkov podporili. Vela nas je, ktori vobec nic proti registrovanym partnerstvam nemaju.
Uz len to co neskor pises, ze taketo predvadzanie sa je vlasnte normalizovane, je smutne. Porovnavat clvoeka na kupalisku s natriasajucim sa chlapov v tangacoch na uliciach, oplzlych scenach atd je riadne odveci. Ale teda ano, nech maju pride-ov kolko chcu, len nechapem, na co je nutne tolko pozornosti od kazdeho tomu davat. Pridy su tu desatrocia, uz pred 20r som bola na jednom v Budapesti, to boli tisice, desattisice ludi a ten sa veru na dnesny pride ani nepodobal... tam ludia fakt oslavovali, uzivali si. Bez zbytocnych politickych dristov a nechutnosti. A tiez to nebolo vsade rozoberane e ospevovane ako nieco uzasne (ale ani hejtovane teda ako nieco hrozne), proste bolo to normalne, mali akciu a vybavene.. kto chcel prisiel, kto nie neprisiel. nesledovali sme dianie okolo toho tyzdne v mediach, fotky vsde a rozoberanie pomaly na kazdom rohu :D

anonym_e02f67
Dnes o 15:04
@bludna

@bludna Nezdá sa mi, že by práve v tejto konkrétnej diskusii sa vyjadrili hanlivo či nenávistne k homosexuálom,.možno hneď na začiatku bol jeden horší príspevok. Ja si kladiem otázku skôr takto: je potrebná táto forma prezentácie? Je na to spoločnosť pripravená? Je celkovo nálada v spoločnosti momentálne taká, že to prospeje? Nenahráva to do karát extrémnym skupinám, pre ktorých je to doslova potrava?
Pride je absolútne v poriadku. Len neviem, či je dobré zájsť do extrémov, ktoré sa tam nájdu vždy, viď. tie fotky z Bratislavského 🫤 mne je to jedno. Ja keď vidím také fotky, mňa chytí úzkosť: ale nie preto, že mi to nejak vadí, ale preto, lebo presne viem, kde to udrie a kto sa toho chytí a aku to bude mať ozvenu. Možno by sa organizátori mali zamyslieť, ako trošku modifikovať ten pochod a zjemniť to.. ja chápem, že tu primárne ide o hrdosť a slobodnú prezentáciu, len jednoducho tam ako spoločnosť nie sme, že to pretlačíme cez hrdlo ľudí, no nie. Možno by bolo na zváženie prestať kŕmiť istú skupinu, ktorá len na to čaká, aby lovila tie najextrémnejšie fotky z tých pochodov a hádzala to do éteru.. neviem.. Nevieme čo by bolo.lepsie, vidím len, že spoločnosť sa radikalizuje, a keď sa na pochode za prijatie budú oblizovať len dvaja chlapi v reťaziach a v psích maskách, tak to len pokazí celý pochod, rúca celú jeho myšlienku a snahu tejto komunity.

mandzula
Dnes o 15:05
@bludna

@mandzula Okej, tak co je teda take zle s tou prezentaciou? Zijem v Prahe, o chvilu tu zacina pride week, je to tu kulturny event, ludia sa tiez obliekaju ako to citia, byvaju drag shows, sprievodny program, dokonca tu povas celeho tyzdna maju dedikovane miesta, co je na tom take poburujuce ked si daju tangace? Ved to si pokojne mozu aj hetero na svojich pochodoch, ci? A ze ma niekto chlpatu hrud a je tucny? Tak na takych heterosexualov sa pozeram na kupku bezne.

@anonym_b48cc1 Ja som taktiez citala diskusiu a zachytila pomerne dost pohorsujucich komentov

@bludna Ak su pre teba tangace na chlapskom zadku na ulici v poriadku, sme na opacnych poloch nazoroveho spektra a nemyslim si, ze debata nas dvoch by mala akykolvek zmysel. Kulturne krajiny dokonca zakazuju pohyb v plavkach po meste. Porovnavat ulicu z kupaliskom je rovnako uplne mimo. Zvysok mas pekne vysvetleny v komentaroch pod tvojim prispevkom, nechce sa mi to opakovat.

anonym_b48cc1
Dnes o 15:07
@bludna

@bludna dosť pohoršujúcich komentárov priamo na homosexuálov alebo na tie individuá na pochode?

sasa1310
Dnes o 15:11
@bludna

@bludna ty chodíš v tangáčoch v centre mesta Prahy? Mám teda pocestované dosť, ale toto som ešte nikde nevidela, len na týchto bezduchých pochodoch
Tieto osoby prezlečené za psov, v tangáčoch, chlapi v šteklách sú najväčší homofóbi. Pretože svojim správaním najviac škodia homosexuálom

misiak7777
Dnes o 15:21
@anonym_853c5b

@valria Bratislavskí psíkovia. Lepšie? 🙂

@anonym_853c5b masky na dogplay? Bežné aj pri hetero 🙂

pr85
Dnes o 15:24
@anonym_895d94

@kiwi3 podľa mňa si ty nevytiahla päty z tvojho majera, keď nevidíš rozdiel. Žila som na západe dlhé roky a je teda sakra veľký rozdiel život pred 20 rokmi a teraz, to bol dôvod prečo som sa pred pár rokmi vrátila na SK.

@anonym_895d94 Ja som sa tiež vrátil z Francúzska, lebo by som si tam nevedel predstaviť založiť rodinu.

mandzula
Dnes o 15:26
@misiak7777

@anonym_853c5b masky na dogplay? Bežné aj pri hetero 🙂

@misiak7777 Aj na ulici?

misiak7777
Dnes o 15:40
@mandzula

@misiak7777 Aj na ulici?

@mandzula nuž v našich končinách šokujúce. Taký karneval v Brazílii by mnohí našinci neprežili 🙂🙂

bludna
Dnes o 15:42
@mandzula

@bludna Ak su pre teba tangace na chlapskom zadku na ulici v poriadku, sme na opacnych poloch nazoroveho spektra a nemyslim si, ze debata nas dvoch by mala akykolvek zmysel. Kulturne krajiny dokonca zakazuju pohyb v plavkach po meste. Porovnavat ulicu z kupaliskom je rovnako uplne mimo. Zvysok mas pekne vysvetleny v komentaroch pod tvojim prispevkom, nechce sa mi to opakovat.

@mandzula Snazila som sa tym povedat, ze mi je uplne ukradnute ci si niekto da tangace alebo nie. Ci je to muz zena, homo/heterosexual, fakt to mam uplne na haku, nech si kazdy robi co chce, nosi tangace, leginy, fakt ma to nijak netankuje. Nijak sa ma to netyka, absolutne nijak. Preto sa cudujem, ze to tolke z vas poburuje a nerozumiem preco.

mandzula
Dnes o 15:42
@misiak7777

@mandzula nuž v našich končinách šokujúce. Taký karneval v Brazílii by mnohí našinci neprežili 🙂🙂

@misiak7777 Nuz, riadme sa vsak nasou kulturou, nepoukazujme stale na to, co je bezne inde.

misiak7777
Dnes o 15:43

@pr85 Zlatko darmo sa mračíš🙂🙂 nie každý má rád misionára 🙂🙂 dogplay, ponyplay, bdsm maju radi aj hetero 🙂🙂

bludna
Dnes o 15:43
@sasa1310

@bludna ty chodíš v tangáčoch v centre mesta Prahy? Mám teda pocestované dosť, ale toto som ešte nikde nevidela, len na týchto bezduchých pochodoch
Tieto osoby prezlečené za psov, v tangáčoch, chlapi v šteklách sú najväčší homofóbi. Pretože svojim správaním najviac škodia homosexuálom

@sasa1310 Nie, ja nechodim, ale je mi uplne jedno ci niekto chodi alebo nie.

misiak7777
Dnes o 15:44
@mandzula

@misiak7777 Nuz, riadme sa vsak nasou kulturou, nepoukazujme stale na to, co je bezne inde.

@mandzula svet nezastavíš. Ty budeš hniť v hrobe a toto tu bude stále 😉

mandzula
Dnes o 15:45
@bludna

@mandzula Snazila som sa tym povedat, ze mi je uplne ukradnute ci si niekto da tangace alebo nie. Ci je to muz zena, homo/heterosexual, fakt to mam uplne na haku, nech si kazdy robi co chce, nosi tangace, leginy, fakt ma to nijak netankuje. Nijak sa ma to netyka, absolutne nijak. Preto sa cudujem, ze to tolke z vas poburuje a nerozumiem preco.

@bludna Ja sa ti zas snazim povedat, a mnohe ine tiez, ze ak chcu homosexuali a vsetci ostatni "ini" nieco dosiahnut, tangacmi na ulici to v nasej kulture nedosiahnu.

pr85
Dnes o 15:46
@anonym_e3500a

@pr85 kolko homosexuálov si videl chodiť na vodítku na ulici. Ty si duševným mrzák. Vraj krestan. Hnus.

@anonym_e3500a pozri na všetky pride-y a uvidíš tam takéto zjavy. Toto nemá absolútne čo do cinenia s homosexualitou. Jedine, o čo ide, je verejná prezentácia fetisizmu a všelijakých uchyliek. A vadilo by mi to aj u heterosexuálov.

mandzula
Dnes o 15:46
@misiak7777

@mandzula svet nezastavíš. Ty budeš hniť v hrobe a toto tu bude stále 😉

@misiak7777 Zatial na tomto svete som, preto diskutujem, ked budem niekde rozprasena, uz mi to bude fuk.

pr85
Dnes o 15:47
@natalka13

@pr85 aj ked pise nazor na krestanov, covid, povinne ockovanie deti je v poriadku?
Od covidu dracik ignorujem a aj vela inych ludi co poznam. len nech krachne, luto mi bude iba zamestnancov.

@natalka13 Neviem, nesledujem jeho statusy. Ale s týmto ohľadom LGBTI pride-y u súhlasím.

bludna
Dnes o 15:48
@mandzula

@bludna Ja sa ti zas snazim povedat, a mnohe ine tiez, ze ak chcu homosexuali a vsetci ostatni "ini" nieco dosiahnut, tangacmi na ulici to v nasej kulture nedosiahnu.

@mandzula Len ked to takto povies, tak to znie tak, ako keby si tie registrovane partnerstva museli nejakym sposobom zasluzit a to sa mi nepaci. Ako by to mala byt odmena za to, ze sa budu spravat ako cast spolocnosti ocakava. Takto to vyznieva z tvojho prispevku.

anonym_62d2cd
Dnes o 15:48
@mandzula

@anonym_44478d Snad vidis rozdiel medzi karnevalom a protestom ako snahou o zviditelnenie nejakeho problemu. Predstav si, ze takto doriadeni protestuju napriklad ucitelia, odborari, lekari. Bral by ich poziadavky niekto vazne? Preco prave tato skupina si mysli, ze holymi hrudami, zadkami, kozenymi remenmi zarazenymi v zadku a ostentativnym olizovanim sa na ulici nieco dokaze?

@mandzula 👌👌👌👌👌

bludna
Dnes o 15:50
@mandzula

@mandzula Prepac, poplietlo sa mi to s prispevkom od simca o 17:00, ona to vyjadrila explicitnejsie. Ty to len nepriamo implikujes

pr85
Dnes o 15:51
@kiwi3

Tak som aspoň ten obrázok rozklikla... A ty vole, rozvrateny pariz, berlin... to môže žrať len ten, čo sa hrdí tym, že v živote nevystrcil päty zo svojho zapadakova a bezmozgovo papagajuje, že kedysi bolo lepšie. V dračku nekúpim nič ani keby k tomu dávali očkovanie zadarmo/ (vtip).

@kiwi3 Tak ja som v tom Paríži žil. A viem svoje. Je super byť jediný beloch vo vagone metra, v ktorom sa vezie tak 60% cernochov a nikdy nevieš, čo sa môže stať. Moslimovia sa má tam snažili konvertovať na islam. 🙂 Ale aspoň boli na mňa príjemní.

mandzula
Dnes o 15:53
@bludna

@mandzula Len ked to takto povies, tak to znie tak, ako keby si tie registrovane partnerstva museli nejakym sposobom zasluzit a to sa mi nepaci. Ako by to mala byt odmena za to, ze sa budu spravat ako cast spolocnosti ocakava. Takto to vyznieva z tvojho prispevku.

@bludna Hm, vôbec som to nemyslela takto. To práve oni tieto svoje pochody prezentujú ako niečo, čo má prispieť k ich akceptovaniu spoločnosťou. Som však presvedčená o tom, že toto nie je správna cesta. Naopak, vzbudzujú tým ešte väčší odpor.