icon

Je v poriadku, čo robí Dráčik na webe?

valria
22. júl 2026

Zdravím, podľa vás je OK, že na webstránke Dráčika je toto? (Nemyslím tým reklamu na dovoz...). Viem, že im už dlhšie zašibáva, ale prečo provokujú, hlavne v čase, keď im hrozí zatváranie prevádzok? Zdochýnajúci kôň?

Je v poriadku, čo robí Dráčik na webe?
Strana
z12
valria
autor
Včera o 06:18
@anonym_b1378b

@valria aj pán z Draciku len prezentuje svoj názor, tak kde vidis problém? Až na to, ze pritom nebeha s latexovymi tangacmi a maskou na hube.
Nemám rada Slotu ale súhlasím s nim keď este kedysi povedal, že sú to obycajni uchylaci. Doma, za dverami nech si robia čo chcú, ale nech s tým neotravuju na verejnosti ľudí

@anonym_b1378b V živote ma nikto s týmto neotravoval, a to bývam vo veľkom meste. Zato ma v ňom otravovali iní "nomálni" ľudia.

valria
autor
Včera o 06:20
@anonym_b1378b

@anonym_44478d porovnávať deti s PAS ci ADHD s týmito uchylmi je ale ze uplne mimo. Sa prefackaj

@anonym_b1378b Ty, ak nerozoznáš metaforu a paralelu.

adalmba
Včera o 06:27

Neviem odkiaľ máte, že mu hrozí zatváranie predajní. V Bratislave bolo 10 Dráčikov, podľa mňa zbytočne veľa. Teraz je ich 7. Stále dosť na Bratislavu. Napríklad dnes, otvára novú predajňu v Dunajskej strede. Každý deň je na internete, že skončil nejaký obchod, samozrejme. Nákupné centrá, nenormálne dvíhajú nájomné a ľudia už až tak nenakupujú. A čo si napíše na stránku, je jeho vec. Mňa zaujíma cena a kvalita hračiek, pre ktoré na tú stránku idem. A čo je ešte pre mňa dôležité, majiteľ je Slovák, tak podporujem domáci obchod, nie ,, cudzích,, a áno zamestnáva aj inak orientovaných. No sú to tí,, normálny,, žiadne čudá z pochodov. Ži a nechaj žiť, nie priať nikomu nech skrachuje. Však zamestnáva cca 1000 ľudí.... toť môj názor. Pekný deň všetkým ☀️

zuzana2910
Včera o 07:58
@17alexis

@zuzana2910 je mi uplne jedno, kto to ako pochopi.

@17alexis nevďačným ľuďom je aj toto jedno, pravdu píšeš.

bosorkabb
Včera o 08:04
@valria

@bosorkabb Existujú aj súkromné školy...

@valria ale riaditeľ neznamená majiteľ. Okrem toho škola sa musí riadiť inými zákonmi a pravidlami ako súkromná firma. Čiže spájaš dve rozdielne veci.

anonym_94a895
Včera o 09:21
@valria

@anonym_b1378b Ty, ak nerozoznáš metaforu a paralelu.

@valria prepáč ale toto je cez čiaru. Hľadať akúkoľvek podobnosť v tomto je smutné. Či už tú paralelu kde by si ich porovnávali, deti, ktoré si to samé nevybrali a bohužiaľ samé za svoje správanie ani nemôžu a pritom to su deti, ktoré väčšinou šíria viac lásky ako ktokoľvek iný a ak ich porovnávaš s niekým kto si sám vybral sa takto verejne prezentovať... a ak to používaš metaforicky, na zosmiešnenie tak este horšie. Týmto si klesla ešte hlbšie ako pán majiteľ dracika

valria
autor
Včera o 09:31
@anonym_94a895

@valria prepáč ale toto je cez čiaru. Hľadať akúkoľvek podobnosť v tomto je smutné. Či už tú paralelu kde by si ich porovnávali, deti, ktoré si to samé nevybrali a bohužiaľ samé za svoje správanie ani nemôžu a pritom to su deti, ktoré väčšinou šíria viac lásky ako ktokoľvek iný a ak ich porovnávaš s niekým kto si sám vybral sa takto verejne prezentovať... a ak to používaš metaforicky, na zosmiešnenie tak este horšie. Týmto si klesla ešte hlbšie ako pán majiteľ dracika

@anonym_94a895 Tvoja interpretácia. Nie si neomylná.

weronika171717
Dnes o 05:50
@valria

@weronika171717 Teploši? Vyberaj slová, pani jemnocitná. Tebe to prečo vadí!? Chodíš ich sledovať?Veď len prezentujú svoj názor...;).

@valria nesledujem ich. Otravuje ma to na Facebooku tie ich trápne fotky teplošské. Nemusím ani na nič klikať. Prezentujú sa ako totálna spodina, nechutní sú. 🤮

anonym_94a895
Dnes o 12:29
@valria

@anonym_94a895 Tvoja interpretácia. Nie si neomylná.

@valria prosím prepáč ale nepochopila som význam tejto tvojej odpovede. vysvetlíš mi ju prosím ešte raz a poprípade sa aj reálme vyjadris k tomu čo som povedala?

Strana
z12