Je v poriadku, čo robí Dráčik na webe?
@anonym_44478d porovnávať deti s PAS ci ADHD s týmito uchylmi je ale ze uplne mimo. Sa prefackaj
@anonym_b1378b Ty, ak nerozoznáš metaforu a paralelu.
Neviem odkiaľ máte, že mu hrozí zatváranie predajní. V Bratislave bolo 10 Dráčikov, podľa mňa zbytočne veľa. Teraz je ich 7. Stále dosť na Bratislavu. Napríklad dnes, otvára novú predajňu v Dunajskej strede. Každý deň je na internete, že skončil nejaký obchod, samozrejme. Nákupné centrá, nenormálne dvíhajú nájomné a ľudia už až tak nenakupujú. A čo si napíše na stránku, je jeho vec. Mňa zaujíma cena a kvalita hračiek, pre ktoré na tú stránku idem. A čo je ešte pre mňa dôležité, majiteľ je Slovák, tak podporujem domáci obchod, nie ,, cudzích,, a áno zamestnáva aj inak orientovaných. No sú to tí,, normálny,, žiadne čudá z pochodov. Ži a nechaj žiť, nie priať nikomu nech skrachuje. Však zamestnáva cca 1000 ľudí.... toť môj názor. Pekný deň všetkým ☀️
@zuzana2910 je mi uplne jedno, kto to ako pochopi.
@17alexis nevďačným ľuďom je aj toto jedno, pravdu píšeš.
@anonym_b1378b Ty, ak nerozoznáš metaforu a paralelu.
@valria prepáč ale toto je cez čiaru. Hľadať akúkoľvek podobnosť v tomto je smutné. Či už tú paralelu kde by si ich porovnávali, deti, ktoré si to samé nevybrali a bohužiaľ samé za svoje správanie ani nemôžu a pritom to su deti, ktoré väčšinou šíria viac lásky ako ktokoľvek iný a ak ich porovnávaš s niekým kto si sám vybral sa takto verejne prezentovať... a ak to používaš metaforicky, na zosmiešnenie tak este horšie. Týmto si klesla ešte hlbšie ako pán majiteľ dracika
@valria prepáč ale toto je cez čiaru. Hľadať akúkoľvek podobnosť v tomto je smutné. Či už tú paralelu kde by si ich porovnávali, deti, ktoré si to samé nevybrali a bohužiaľ samé za svoje správanie ani nemôžu a pritom to su deti, ktoré väčšinou šíria viac lásky ako ktokoľvek iný a ak ich porovnávaš s niekým kto si sám vybral sa takto verejne prezentovať... a ak to používaš metaforicky, na zosmiešnenie tak este horšie. Týmto si klesla ešte hlbšie ako pán majiteľ dracika
@anonym_94a895 Tvoja interpretácia. Nie si neomylná.
@weronika171717 Teploši? Vyberaj slová, pani jemnocitná. Tebe to prečo vadí!? Chodíš ich sledovať?Veď len prezentujú svoj názor...;).
@valria nesledujem ich. Otravuje ma to na Facebooku tie ich trápne fotky teplošské. Nemusím ani na nič klikať. Prezentujú sa ako totálna spodina, nechutní sú. 🤮
@anonym_94a895 Tvoja interpretácia. Nie si neomylná.
@valria prosím prepáč ale nepochopila som význam tejto tvojej odpovede. vysvetlíš mi ju prosím ešte raz a poprípade sa aj reálme vyjadris k tomu čo som povedala?

@valria aj pán z Draciku len prezentuje svoj názor, tak kde vidis problém? Až na to, ze pritom nebeha s latexovymi tangacmi a maskou na hube.
Nemám rada Slotu ale súhlasím s nim keď este kedysi povedal, že sú to obycajni uchylaci. Doma, za dverami nech si robia čo chcú, ale nech s tým neotravuju na verejnosti ľudí
@anonym_b1378b V živote ma nikto s týmto neotravoval, a to bývam vo veľkom meste. Zato ma v ňom otravovali iní "nomálni" ľudia.