icon

Kde kúpiť detské ihrisko do 550 eur?

Dnes o 10:16

Ahojte, kde sa Vám osvedčilo kúpiť detské ihrisko na dvor? Nehľadám nič extra- šmýkačka, pieskovisko a hojdačka. Len tie ceny niektoré… ak máte niekde skúsenosť kde ste kúpili veľmi by som ocenila nejakú recenziu. Mam rozpočet max do 550€
Ďakujem veľmi pekne

13uzivatelka11
Dnes o 10:44

Pozri Allegro, ale pozeraj len s recenziami.

autor
Dnes o 11:06
@13uzivatelka11

Pozri Allegro, ale pozeraj len s recenziami.

@13uzivatelka11 ďakujem Allegro mi ani nenapadlo ☺️

yellowunicorn
Dnes o 11:19
@anonym_autor

@anonym_autor wickey.sk

anonym_ae5765
Dnes o 11:29
@anonym_autor

@anonym_autor vsak si to daj do googla najdi si nejake, vyskoci ti aj alegro aj hocico

katkazatka
Dnes o 11:41
@anonym_ae5765

@anonym_autor vsak si to daj do googla najdi si nejake, vyskoci ti aj alegro aj hocico

@anonym_ae5765 Allegro jej sprostredkuje predaj cinskeho dreku z AliExpressu. Potom si bude trieskať hlavu, ked sa jej decko zabije.

anonym_ae5765
Dnes o 11:44
@katkazatka

@anonym_ae5765 Allegro jej sprostredkuje predaj cinskeho dreku z AliExpressu. Potom si bude trieskať hlavu, ked sa jej decko zabije.

@katkazatka treba si vediet vybrat predajcu, nepisem ze musi zrovna z alegra objednavat, ale reagujem na koment vyssie ked pise ze ma pozriet tam, na nete je milion ponuk od kadejakych vyrobcov, treba si pozriet recenzie, ozaj mam pocit ze zeny su niekedy nesvojpravne, ved ani neiem co vsetko ma v tom ihrisku byt

katkazatka
Dnes o 11:46
@anonym_ae5765

@katkazatka treba si vediet vybrat predajcu, nepisem ze musi zrovna z alegra objednavat, ale reagujem na koment vyssie ked pise ze ma pozriet tam, na nete je milion ponuk od kadejakych vyrobcov, treba si pozriet recenzie, ozaj mam pocit ze zeny su niekedy nesvojpravne, ved ani neiem co vsetko ma v tom ihrisku byt

@anonym_ae5765 Áno. Jednoduchšie je napísať na modrého koníka a čakať pol dna na odpovede. Je to veľmi prácne, zložité a obtiažne zadať to do Google.😁

anonym_ae5765
Dnes o 11:47
@katkazatka

@anonym_ae5765 Áno. Jednoduchšie je napísať na modrého koníka a čakať pol dna na odpovede. Je to veľmi prácne, zložité a obtiažne zadať to do Google.😁

@katkazatka ja som to teraz dala do googla a vyhodilo mi teda dost ponuk, a ja neviem co vsetko tam chce, za mna sa teraz da vybrat nie ako ked boli moje deti male pred 15rokmi, taka ponuka nebola, este sa cudujem ze tu nevidim rady ze nech to jej muz spravi sam,

tzatzik
Dnes o 11:52
@anonym_ae5765

@katkazatka ja som to teraz dala do googla a vyhodilo mi teda dost ponuk, a ja neviem co vsetko tam chce, za mna sa teraz da vybrat nie ako ked boli moje deti male pred 15rokmi, taka ponuka nebola, este sa cudujem ze tu nevidim rady ze nech to jej muz spravi sam,

@anonym_ae5765 A čo je na takej rade zlé? Aj my to tak práve ideme riešiť, pretože ceny hotových preliezok sú horibilné.

jankalukasova
Dnes o 11:55

eurovox, kvalita je niekde úplne inde ako tie wickey a je to slovenský výrobok.

13uzivatelka11
Dnes o 12:03
@katkazatka

@katkazatka a to máš odkiaľ? Allegro je väčšina práveže poľské výrobky a preliezky maju celkom dobre recenzie. Nemusí byť naozaj všetko len z Číny.. predávajú tam napríklad aj úplne tie isté preliezky ako na stránke rebriny.sk 😉

katkazatka
Dnes o 12:05
@13uzivatelka11

@katkazatka a to máš odkiaľ? Allegro je väčšina práveže poľské výrobky a preliezky maju celkom dobre recenzie. Nemusí byť naozaj všetko len z Číny.. predávajú tam napríklad aj úplne tie isté preliezky ako na stránke rebriny.sk 😉

@13uzivatelka11 mne mnohé výrobky ponukalo priamo z AliExpressu. Allegro nie je obchod sám osebe. Je to sprostredkovateľ.

13uzivatelka11
Dnes o 12:19
@katkazatka

@13uzivatelka11 mne mnohé výrobky ponukalo priamo z AliExpressu. Allegro nie je obchod sám osebe. Je to sprostredkovateľ.

@katkazatka práve preto že je to len sprostredkovateľ, nemôžeš napísať že je to Aliexpress, keďže je tam veľa aj slovenskych a českých predajcov...

katkazatka
Dnes o 12:21
@13uzivatelka11

@katkazatka práve preto že je to len sprostredkovateľ, nemôžeš napísať že je to Aliexpress, keďže je tam veľa aj slovenskych a českých predajcov...

@13uzivatelka11 ok. Ale to vidis na tych fotkach-oblecenie...atd. Aj pisu, ze vyrobca v Cine. Mnohe vyrobky su jasne dohladatelne.

13uzivatelka11
Dnes o 12:36
@katkazatka

@13uzivatelka11 ok. Ale to vidis na tych fotkach-oblecenie...atd. Aj pisu, ze vyrobca v Cine. Mnohe vyrobky su jasne dohladatelne.

@katkazatka nebavíme sa o oblečení, ale písala si útočný agresívny komentár, že sa jej dieťa zabije na preliezke, lebo je z Aliexpressu a evidentne nič o tej stránke nevieš.

katkazatka
Dnes o 12:40
@13uzivatelka11

@katkazatka nebavíme sa o oblečení, ale písala si útočný agresívny komentár, že sa jej dieťa zabije na preliezke, lebo je z Aliexpressu a evidentne nič o tej stránke nevieš.

@13uzivatelka11 no naozaj... Koľko agresivity išlo z môjho príspevku.🙄 Ty si dobre mimo.

anonym_a82e9a
Dnes o 15:27

@anonym_autor pozri bppshop, slovenský výrobca v BB

autor
Dnes o 15:42

Fuu tak pardon že som založila diskusiu, chcela som vedieť nejaké reálne skúsenosti z ihriskami. Nie všetky ihriska majú 10 recenzií.

autor
Dnes o 15:42
@anonym_a82e9a

@anonym_autor pozri bppshop, slovenský výrobca v BB

@anonym_a82e9a ďakujem

autor
Dnes o 15:45
@katkazatka

@katkazatka hľadala som reálne recenzie. Ihriska mám prezrete cez celých 30 strán googlu

anonym_6f3640
Dnes o 17:43
@anonym_autor

@anonym_autor ahoj, my sme kúpili všetko v Lidl. Pieskovisko s tienidlom, domček, šmyklavku. Úplne nám to vystačilo. Cena cca 400€ za všetko tuším plus piesok cca 14€.

anonym_0328cf
Dnes o 18:52

skus pozriet aj bazar. Mame tak pozhanane ozaj velke ihrisko, 2x smykalka v dvoch roznych velkostiach, jedna sa da este menit sklon, 2x hojdacka, domcek, lezecka stena a pieskovisko. Nehovorim potrebovalo to trosku zrekonstruovat ale vystacili sme si naozaj doma sami a cele ihrisko sme dostali "zaodvoz"