icon

Kde kúpiť najlepší chlieb v supermarketoch?

9. apr 2026
viestta
9. apr 2026

za mna uplne najlepsi je slatinsky zemiakovy a kupujem ho v Kauflande

anonym_5dcef4
9. apr 2026
@viestta

za mna uplne najlepsi je slatinsky zemiakovy a kupujem ho v Kauflande

@viestta
Aj pre mna len nechapem ten posledny po 4 dnoch zacal plesniviet

iwesska
9. apr 2026

Nespecifikovala si aky druh - kupujem kvaskovy Nagelreiter pohankovy,alebo spaldovy v Bille, ked som v Lidli,tak ten viacrnny obsypany semiackami, v Terne kvaskovy psenicno-razny.

nikha2809
9. apr 2026

Presne, aky druh chleba mas na mysli?Ja kupujem Slatinsky celozrnný kvôli zloženiu

viestta
9. apr 2026
@anonym_5dcef4

@viestta
Aj pre mna len nechapem ten posledny po 4 dnoch zacal plesniviet

@anonym_5dcef4 ano, aj nam sa to stava ked ho nezjeme, ze par krajcov vyhodim. Ale na druhej strane aspon to nie je napchane kadecim ako tie chleby co vydrzia nekonecne

natalka13
9. apr 2026

Mame radi rakuske farmarske tmavechleby-nagleiter ich mava.
Alebo biely kvaskovy billa bajkalska Bratislava aj ich bagety a ciabaty.
Chleby mrazim.

anonym_852b03
9. apr 2026

U nas je to podla smeny pekarne, raz je dobry tam, ak je ina smena, tak inde, my kupujeme len dopekany.

deti95060810
9. apr 2026

slatinský _ kaufl.
rascový krájaný - Jednota

sisska96
9. apr 2026
@viestta

@anonym_5dcef4 ano, aj nam sa to stava ked ho nezjeme, ze par krajcov vyhodim. Ale na druhej strane aspon to nie je napchane kadecim ako tie chleby co vydrzia nekonecne

@viestta Kvalitný chlieb sa nesplesnie len sa vysuší

anonym_045907
9. apr 2026

Ja čerstvý (vychladnutý, nakrájaný) chlieb dám do mikroténového vrecka a hneď ho šupnem do mrazničky. Vyberiem len toľko, koľko potrebujem a nikdy nemusím vyhadzovať, je vždy čerstvý a nikdy nesplesnivie. Skúste.

pikachu999
10. apr 2026

Kupujeme v dedinskej pekárni

rencicimoncici
10. apr 2026

Ja väčšinou doma pečiem svoj kváskový ale keď nie tak kúpim klasický rascový, ten vydrží dlho a ešte sa nestalo že splesnel.

princezna_bosorka
10. apr 2026

@anonym_autor yeme, stary otec, ked chcem nieco naozaj dobre (aj ked stary otec asi nie je super market), kvaskovy z billy sa tiez da, ale nie je to uplne ono. V kauflande a lidli som este nenasla dobry chleba