icon

Kde kúpiť skladaciu turistickú podložku v kamenných predajniach?

Včera o 22:20

Ahojte. Nevideli ste prosím v nejakej kamennej predajni takúto skladaciu podložku? Majú ich na ali, temu, no potrebovala by som ju na víkend. Naparlo mi jedine tedi, kik, pepco, ale nechcem sa tam zbytočne preháňať. Viem že majú podobnú v decathlone, no nedá sa poskladať až takto. Vdaka. 🙂

Kde kúpiť skladaciu turistickú podložku v kamenných predajniach?
viestta
Včera o 22:26

kup karimatku odrez z nej potrebny kus a zroluj do bocneho vrecka ruksaka.
Mali sme kedysi v jednom ruksaku od TrekSportu kus mirelonu, ktory sluszil aj ako chrbtova vysuz aj ako podsedak. Mirelon kupis napriklad v OBI

btus
Autor odpoveď zmazal
anonym_01b5e9
Dnes o 04:59
@btus
Odpoveď bola zmazaná

@btus staci poriadne citat, pise, ze ta z decathlonu jej az tak nevyhovuje

biba_18
Dnes o 05:21

tá z decathlonu sa dá poskladať, nosím ju v batohu…

oskvarka
Dnes o 06:08
@biba_18

@biba_18 ale má pravdu že táto je väčšia. Mi máme tieto čo má na obrázku kupovali sme ich na stránke odkrarla čo je vlastne výpredaj z amazonu ale pri nich sa môže stať že sa obchod na prvý krát nepodarí lebo niekedy to pošlú niečo úplne iné alebo je tovar poškodený... Ale zase aj ceny tomu zodpovedajú.

btus
Autor odpoveď zmazal
aliziana
Dnes o 07:07
@btus
Odpoveď bola zmazaná

@btus však sa pýta, či to niekto nevidel v Tedi, Pepcu, Kiku... ak áno, hádam dá vedieť, ak nie, tak áno, bude musieť viac googliť alebo pozrieť osobne

autor
Dnes o 07:15
@viestta

kup karimatku odrez z nej potrebny kus a zroluj do bocneho vrecka ruksaka.
Mali sme kedysi v jednom ruksaku od TrekSportu kus mirelonu, ktory sluszil aj ako chrbtova vysuz aj ako podsedak. Mirelon kupis napriklad v OBI

@viestta škoda rezať novú karimatku. Chcela som nieco ako na foto, skladné, ale ďakujem za nápad. 🙂

autor
Dnes o 07:17
@btus
Odpoveď bola zmazaná

@btus veď o tej z Decathlon píšem že je veľká a chcem ešte skladnejšiu ako na foto. 😉
A myslíš že odkiaľ mam tú foto? Povabila si ma 😁

autor
Dnes o 07:18

Baby podobnú podložku mame z Aliexpress a je perfektná, no zišli by sa ešte dve na sobotňajší výlet, preto sa pýtam na kamennú predajňu. Ak nezoženiem, samozrejme objednám opäť z Ali a počkám si mesiac cca.

autor
Dnes o 07:21
@aliziana

@btus však sa pýta, či to niekto nevidel v Tedi, Pepcu, Kiku... ak áno, hádam dá vedieť, ak nie, tak áno, bude musieť viac googliť alebo pozrieť osobne

@aliziana ako som prekvapená z týchto odpovedí na celkom jasne položenú otázku. Ehm. 🫣😅

autor
Dnes o 07:22
@biba_18

@biba_18 ale nedá sa poskladať na až taký malý rozmer ako na foto. Videla som ju v Decathlone.

autor
Dnes o 07:24
@oskvarka

@biba_18 ale má pravdu že táto je väčšia. Mi máme tieto čo má na obrázku kupovali sme ich na stránke odkrarla čo je vlastne výpredaj z amazonu ale pri nich sa môže stať že sa obchod na prvý krát nepodarí lebo niekedy to pošlú niečo úplne iné alebo je tovar poškodený... Ale zase aj ceny tomu zodpovedajú.

@oskvarka ano su fakt skvelé. Jednu mám ešte keď sme mali mini dieťa a chodili sme do piesku. Bude to dobrých 5 rokov. Fakt super pomôcka. A my mame tu vo vrecúšku a je to ozaj praktické keď je ta podložka špinavá, nezašpiním si nič ďalšie keď sa zloží. Budem teda dokupovať z Ali ak už do zajtra nezoženiem. Nevadí.

autor
Dnes o 07:24

Baby v každom prípade vám ďakujem za tipy. ❤️🌷

anonym_59d4a1
Dnes o 08:40

@anonym_autor toto na foto google lens vravi, že má OBI. Keďže neuvadzaš odkiaľ si tak si pozri sama . 4mestá ju majú.
https://www.obi.sk/camping/camping-podsedak-mod...