icon

Kde kúpujete deťom kvalitné topánky?

8. júl 2026

Ahojte, trosku mam problem s kupovanim topanok detom. Ked sa mi nieco paci na kamennej predajni to nemaju, cez eshop nie vzdy sadne. Potom to musim vracat, stoja mi tam peniaze. Cakam kym mi ich vratia, aby som objednala druhe, lebo nemozem si dovolit nechat v lufte visiet tolko penazi, to mi nevyjde. A nechcem zase boty z Deichmanu. Aj ked ne ne dlhsie sporim, ale na detskych topankach nesetrim. Nozky ich budu niest cely zivot... Uz som sa viackrat riadila cislom, vnutornou dlzkou a aj tak sa stalo ze nesadli.

anonym_0a4d3c
8. júl 2026

v obchode?

paulina291
8. júl 2026

@anonym_autor ja objednávam z Ježka bežka a nestalo sa mi, že by nesadli. Oni majú rozpísané či je topánka vhodná na užšiu/širšiu nohu, či na dominantný palec atď, pomeriam a vždy to sadlo. Kupujem tie isté značky, ktoré viem, že dieťaťu sadnú. Bežné značky mu nesadnú, tak musím objednávať z eshopov. Nič som zatiaľ nemusela vracať.

anjelicek26
8. júl 2026

zalando lounge, vacsinou... maju akcie, co nesadne, vratim... kupujem znacky, co maju rada...

paralela
8. júl 2026

Ja kupujem cez topanocky.eu. Teraz je aj testovanie také, pozri. mozes vyskusat, ak budes mat stastie a ta vyberu 🙂 Oni premeriavaju rucne kadzy model. takze sa riadim dlzkou a sirkou. A tiez si vzdy objednam viac topanok a aj viac cisel z kadzeho druhu. Pridem si na panicku s decami na vydajne miesto, tak im to poskusam vsetko. co nechcem tam necham a kupim to co bolo detom dobre.

autor
8. júl 2026
@paralela

Ja kupujem cez topanocky.eu. Teraz je aj testovanie také, pozri. mozes vyskusat, ak budes mat stastie a ta vyberu 🙂 Oni premeriavaju rucne kadzy model. takze sa riadim dlzkou a sirkou. A tiez si vzdy objednam viac topanok a aj viac cisel z kadzeho druhu. Pridem si na panicku s decami na vydajne miesto, tak im to poskusam vsetko. co nechcem tam necham a kupim to co bolo detom dobre.

@paralela jej diky, idem sa zapojit 😀 znie to celkom dobre. To si akoze mozem objednat dajme tomu 4 modely topanok a z kazdeho dajme tomu po dve cisla? Nie je to problem?

paralela
8. júl 2026
@anonym_autor

@paralela jej diky, idem sa zapojit 😀 znie to celkom dobre. To si akoze mozem objednat dajme tomu 4 modely topanok a z kazdeho dajme tomu po dve cisla? Nie je to problem?

@anonym_autor Nie. Ja keď objednávam obom deťom, tak tam mam dokopy aj 12 parov bot. Oni su aj normalny eshop, ak mas overene modely, cisla,... tak ti to poslu aj domov. Maju to dobre premerane. ale ak sa neviem rozhodnut, za mna jednoznacne topanocky.eu. So mna si uz robia srandu znami, ze som ako agent s teplou vodou 😀
Ze ich furt spominam, ale mne to zmenilo zivot

majlo23
Autor odpoveď zmazal
anonym_1f7768
8. júl 2026

Neriesim, idem do obchodu, vyskusam, kupim. maju normalne nohy. pri prvej som riesila barefoot a potom sa dala na korculovanie a narvala som jej nohy do uzkej korcule 😀
vyhodene peniaze.

mimcatko23
8. júl 2026

Za mňa je tiež najlepšie najprv skúsiť niekde v predajni, hlavne pri menšom dieťati. Ale keď už poznáš značku, tak online úplne v pohode. My sme takto brali aj z už spomínaných Topánočky.eu a nebol problém, len som predtým fakt poriadne odmerala nohu.

paralela
8. júl 2026
@majlo23
Odpoveď bola zmazaná

aj ja vzdy premeriam poriadne, kebo viem, že ich udaje sedia, ale aj tak si niekedy nie som ista. Či som dobre zmerala. Takze vzdy aj tak objednam na vydajne miesto na vyskusanie dve velkosti. Aby som si bola ista.

majlo23
8. júl 2026
@paralela

aj ja vzdy premeriam poriadne, kebo viem, že ich udaje sedia, ale aj tak si niekedy nie som ista. Či som dobre zmerala. Takze vzdy aj tak objednam na vydajne miesto na vyskusanie dve velkosti. Aby som si bola ista.

@paralela ahaaa tak toto som vobec nevedela 😅 ja som myslela ze to funguje normalne, objednam domov a ked nesadne tak vracat. ale ak si viem dat viac velkosti na vydajne miesto, tam to detom poskusat a zaplatit len co sadne, tak to je super. lebo ja aj ked meriam nohu, aj tak si nikdy nie som ista ci som trafila sirku a strih.

anonym_31516f
8. júl 2026

Ja to robím presne cez topanocky.eu. Pri menšom synovi si skoro vždy objednám dve veľkosti na výdajné miesto, lebo pri niektorých modeloch si jednoducho nie som istá. Tam ich v pokoji vyskúšame a zaplatím len tie, ktoré naozaj sedia. Mne to ušetrilo kopec vracania.

mentolka12
8. júl 2026
@anonym_autor

dlhé roky som som objednávala synovi z ježka bežka. raz sa stalo, že potrebovala súrne topánky na telesnú tak som ho vzdala do deichmannu. a ver či nie, iné topánky ani nechce. že sú to najpohodlnejšie aké kedy mal (má 7 rokov)

zuzana2910
8. júl 2026
@anjelicek26

zalando lounge, vacsinou... maju akcie, co nesadne, vratim... kupujem znacky, co maju rada...

@anjelicek26 prosím Ťa, zalando lounge je klasické zalando? Ci to je rozdiel?

zuzulienocka78
8. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Ja som objednala z topanocky.eu - páči sa mi hlavne to, že majú pri každom modeli reálne premeranú vnútornú dĺžku. Už sa mi viackrát stalo, že číslo 28 bolo u dvoch značiek úplne iné. Odkedy sa riadim ich rozmermi, objednávam oveľa istejšie. Keď váham medzi dvomi veľkosťami, dám si obe na výdajné miesto a deti si ich tam rovno vyskúšajú.

anjelicek26
9. júl 2026
@zuzana2910

@anjelicek26 prosím Ťa, zalando lounge je klasické zalando? Ci to je rozdiel?

@zuzana2910 je to rozdiel, maju vlastnu webku kde su kazde rano o siedmej akcie.

beata_k
9. júl 2026

@anonym_autor Vyber si jednu, dve znacky o kt. vies, ze sedia. Kupuj uz len vacsie cisla.